trekker33 09.03.07, 17:07 Mam pytanie gdzie takowy sklep się znajduje? Lądujemy w Sharmie okolo 01 w nocy i czy o tej porze są jakieś szanse kupienia czegoś w wolnocłówce? Dzięki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszgr Re: Sklep wolnocłowy w Sharm 09.03.07, 17:24 W Naama Bay, za Hard Rock Cafe skrecasz w pierwsza uliczke w lewo i na koncu jest free duty. Jak ladujesz o 1 w nocy to zanim Was rozkwateruja troche minie, moze lepiej wstrzymac sie do nastepnego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
trekker33 Re: Sklep wolnocłowy w Sharm 09.03.07, 17:30 Tak będzie trzeba zrobić - poczekać do dnia następnego. Dzięki za info gdzie jest ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Sklep wolnocłowy w Sharm 09.03.07, 17:36 Ja proponuję zaraz na początku Nama deptaka pod disco CCCR jest całą noc otwarty.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszgr Re: Sklep wolnocłowy w Sharm 09.03.07, 17:46 Ale to nie jest bezclowka, tylko zwykly sklep z piwem, winem i miejscowa gorzala ktorej picie jest tragiczne w skutkach... Odpowiedz Link Zgłoś
trekker33 Re: Sklep wolnocłowy w Sharm 09.03.07, 17:49 Hmmmm... Naama Bay bedzie chyba troszkę daleko od mojego hotelu (będe w Dreams Vacation w Hadabie). Moze jest jakis sklep w Hadabie? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszgr Re: Sklep wolnocłowy w Sharm 09.03.07, 17:57 Komunikacja w Sharm jest bardzo dobra, busikow ktore woza po miescie za kilka Le jest co bardzo duzo.O bezclowce w Twoich okolicach niestety nic nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Sklep wolnocłowy w Sharm 09.03.07, 20:01 Jest na Old Markecie - i klasyk z gorzałką :) i duty jak stoisz pod główną bramą plecami to przed tobą jest uliczka i po drugiej stronie tej uliczki po prawej ręce masz sklepik jest też koło OK pizza - w okolicy Alf leili od Dreamsa - w lewo :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś