Dodaj do ulubionych

Exim Tours, objazdówka, bardzo proszę o opinie :))

IP: 213.77.38.* 20.05.03, 09:51
Wybieram się do Egiptu z Exim Tours w czerwcu br., program Nefretete *****,
wszelkie informacje nt. biura, bezpieczeństwa w Egipcie i w ogóle
jakiekolwiek info jakie uważacie że będzie przydatne będzie bardzo mile
widziane :)))))))))). Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Exim Tours, objazdówka, bardzo proszę o opini IP: *.acn.pl 20.05.03, 15:07
      Sharm - money, windsurfing, hotel, żołądek

W tym wątku masz wszystko.
    • ginger82 Re: Exim Tours, objazdówka, bardzo proszę o opini 20.05.03, 20:03
      Bylam z tym biurem na wycieczce objazdowej (tzn kilka dni w Hurghadzie, jedna
      noc w Kairze i rejs po Nilu).
      Powiem tak: nie byla to najlepiej zorganizowana wycieczka, na jakiej bylam,
      ale Egipt mnie zachwycil i dzis z perspektywy czasu wydaje mi sie ze warto
      bylo jechac - troche emocji jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ;)
      Jesli chodzi o szczegoly: przewodnik okazal sie byc alkoholikiem, pani
      rezydent w Hurghadzie nie znala zbyt dobrze angielskiego, za to ciekawa
      postacia byl przewodnik po Kairze - Egipcjanin-Polak mowiacy biegle w obu
      jezykach.
      Byc moze zmienilo sie to biuro - ja bylam z nimi jakies 4 lata temu... Ja w
      kazdym razie nie zaluje, ale gdybym nie znala angielskiego to bylo by
      zdecydowanie gorzej bo nie wszystko bylo dograne. Jesli masz jeszcze jakies
      pytania pisz na adres gazety, chetnie odpowiem :)
      • Gość: Beata i Karolinka Re: Exim Tours, objazdówka, bardzo proszę o opini IP: *.acn.pl 20.05.03, 21:12
        A moze bylas razem z sylwestrem? Nas wepchneli do hotelu Effiel. Rany boskie.
        takiego syfu to w zyciu nie widziałam. Jest to hotel, do którego równiez Scan
        holiday wepchnął raz ludzi. po przyjeździe wszystkie gazety aż huczaly, bo
        ludzie zrobili niezły dym. Od tamtej pory Scan ludzi nie wysylał do Effiela,
        natomiast Exim tour nie miał nic przeciwko temu.
        Menu na sniadanie o godz. 9.00 - jajka na twardo, chleba juz nie było, mozna
        było pomażyć. nastepnego dnia wszyscy się stawili o 7 rano.
        Sylwester- pomarańcze i tanczące bezzebne panienki na stołach, wsród nich
        tańcujący Amir, pojechalismy sami na dyskoteke
        Obiad-jakies wypociny na talerzu, serwowane do stolika.
        Ja zmieniłam hotel na Regine, było bardzo dobrze. Ale ile za to wziął Amir to
        nawet nie pytajcie. TRAGEDIA, KOSZMAR, SYF, oczywiscie mowie o Exim Tour. 5
        OSÓB NIE WSIADŁO DO SAMOLOTU, BO ZABRAKŁO DLA NICH MIEJSC, 3 OSOBOM ZGUBIŁ
        PASZPORTY (NIE BYŁO SEJFÓW I ZAREKWIROWAŁ JE AMIR), 3 DNI CHOROBY PO
        SYLWESTRZE. Z tego co wiem od ludzi to częśc wycieczki puscili pociagiem z
        Asuanu do Kairu. Wiecie chyba, ze tam jest tylko jedna linia kolejowa, wiec
        mozna sie domyslec jakie warunki. I wspaniała pani Stefania w kairze. No taki
        koszmar przezylismy, że powiedzialam sobie wtedy nigdy w zyciu więcej krajow
        arabskich. Teraz jade jeszcze raz. Mineło 5 lat, przeszlo mi. Ale wybrałam 5
        gwiazdek Sheraton Soma Bay i TUI.
        Pozdrawiam wszystkich z mojej imprezy wraz z córka.
        Beata i Karolinka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka