sjacek12 22.04.07, 10:38 Mam takie pytanie czy nadal jak około 8 lat temu rezydenci w czasie transferu z lotniska do hotelu pobierają "haracz" na niby napiwki dla obsługi hotelu ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shark1sharm Re: Napiwki 22.04.07, 11:47 To zalezy na jak pazernego rezydenta trafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
anik731 Re: Napiwki 22.04.07, 12:20 Czesc bylam trzy razy w Egipcie i nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo, ale jezeli chodzi o Triade to po mojej wizycie w biurze podrozy, kiedy to chcialam kupic po raz pierwszy wakacje do Egiptu sadze ze wszystko jest mozliwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sjacek12 Re: Napiwki 22.04.07, 12:33 anik731 napisała: > Czesc bylam trzy razy w Egipcie i nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo, ale > jezeli chodzi o Triade to po mojej wizycie w biurze podrozy, kiedy to chcialam > kupic po raz pierwszy wakacje do Egiptu sadze ze wszystko jest mozliwe. > Pozdrawiam Witam Ja akurat miałem taką sytuacje w 1999 ROKU ze Scanem jadąc do hotely Menawill a z tego co wiem właścicielem Scana jest obecnie prawdopodobnie TUI a poprzedni właściciele założyli biuro które z tego forum już bardzo dobrze znamy czyli Ecco.Ciekawy zbieg okoliczności. Może tą opłate z powodu protestów dołożyli do "obowiązkowej" czyli droższej wizy ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anik731 Re:do sjacek.12 22.04.07, 20:55 Czesc ja pisalam konkretnie o Triadzie ale jest to przykre ze problem jest na szersza skale. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re:do sjacek.12 23.04.07, 00:04 nie spotkalam sie z czyms takim ani w Selectours ani w Triadzie ani w Sun & Fun Odpowiedz Link Zgłoś