Dodaj do ulubionych

Iberotel Makadi Beach

16.05.07, 21:30
Czy ktoś był w Iberotelu Makadi Beach niedaleko Hurgady z TUI? Bardzo proszę o wrażenia. Mało osób z Polski chyba tam jeżdzi, bo nic nie można sie dowiedzieć
Obserwuj wątek
    • piolac Re: Iberotel Makadi Beach 16.05.07, 21:44
      Byłem w grudniu. hotel OK, all inclusive bardzo porządne. Basen podgrzewany.
      Spokojnie mogę polecić.
      • daba5 Re: Iberotel Makadi Beach 17.05.07, 11:54
        Bardzo dziękuję za odpowiedż. Pewnie o tej porze roku mało Polaków było? Wynika z moich obserwacji, że nie jest to popularny hotel wśród naszych rodaków, chociaż na niemieckiej stronie o opiniach hoteli ma bardzo dobre notowania.
        • alela1 Re: Iberotel Makadi Beach 17.05.07, 16:37
          bo drogi, ja bylam w Saraya Iberotel makadi, super, polecam!
    • isabellez Re: Iberotel Makadi Beach 17.05.07, 19:31
      Też chciałabym się czegoś dowiedzieć. Teraz mogę jedynie obiecać, że 30 czerwca
      napiszę o wrażeniach z Iberotelu w Makadi. Będę w Iberotelu Saraya od 15
      czerwca - 2 tygodnie :)
      • daba5 Re: Iberotel Makadi Beach 17.05.07, 21:36
        ja jadę od 21.06 na 2 tygodnie. Dzięki za chęć pomocy, ale jak widzisz tam wtedy i ja będę. Zajrzyj na stronę niemiecką www. holidaycheck/de jest tam dużo zdjęć i jeśli trochę rozumiesz po niemiecku dużo wiadomości / bardzo pochlebnych/. Ale chciałam się czegoś dowiedzieć o hotelu od naszych.
        • isabellez Re: Iberotel Makadi Beach 18.05.07, 12:55
          Dzięki. Fotki są fajne. U mnie słabo z niemieckim, więc sobie nie poczytam :(
          Chyba wielu Polaków tam nie jeździ. Czy wiesz coś na temat dopłacania do "dine
          around" w naszych Iberotelach?
          • daba5 Re: Iberotel Makadi Beach 24.05.07, 09:24
            Niestety niewiele. Wiem, że istnieje jakaś nowa opcja od tego roku, ale my raczej nie będziemy z niej korzystać. I tak sporo te wczasy kosztują, opcja all jest podobno extra, a w takich upałach to i jeść nie bardzo się chce. Udanego wypoczynku!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka