metysska 02.07.07, 22:07 mam pytanko - o ktorej z wawy wylatuje w piatek rano samolot do hurghady i o ktorej zaczyna sie odprawa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eb_13 Re: samolot wawa-hurghada 02.07.07, 22:15 A może by tak do BP, z którego lecisz zadzwonić??? (ale nie wcześniej niż w środę;( A odprawa zapewne zacznie się ok. 1 godz. przed wylotem, z tym że na lotnisku powinnaś być 2 godz. przed wylotem - przynajmniej my zawsze tak mieliśmy:) Pozdr. i życzę udanego wypoczynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: samolot wawa-hurghada .rece opadaja.... 02.07.07, 22:26 naprawde myslisz, ze w piatek-pytanie w ktory bo do konca roku jeszcze kilka piatkow bedzie-bedzie lecial tylko 1 samolot do HRG? Moze zapytaj we wlasciwym biurze podrozy...Swoja droga przerazajace, ze dla niektorych informacje z forum sa wyrocznia.... Odpowiedz Link Zgłoś
malini Re: samolot wawa-hurghada 03.07.07, 08:31 no...a odprawa zawsze na 2 godziny przed. Odpowiedz Link Zgłoś
metysska Re: samolot wawa-hurghada 03.07.07, 14:47 chodzi mi o najblizszy piatek, wiem ze samolot jest okolo 13 w hurghadzie. moze ktos z zagladajacych na forum nim leci i zna dokladna godzine odlotu z wawy? Odpowiedz Link Zgłoś