mojolo 24.09.07, 11:56 Mam pytanko bo nigdzie sie nie doczytałem , czy w bung. jest brodzik czy wanna i czy jest zdejmowany prysznic.Jak można jakieś fotki łazienek to plizz.Jadę z maluszkiem i nie wiem czy brać wanienkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jooasiaa Re: Hilton long beach -Łazienki 24.09.07, 12:40 Wszedzie sa wanny do tego kotara , prysznic na ścianie bez mozliwości wyciagnięcia.Korki do zatykania wanny sa.Poszukam zdjęc ale nie jestem pewna czy robiłam w łazience. Byłam tam juz 4 razy a 26 października lece 5 raz zawsze z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
mojolo Re: Hilton long beach -Łazienki 24.09.07, 12:53 Dzięki serdeczne za informacje, czekam na foto. Odpowiedz Link Zgłoś
jupik7 Re: Hilton long beach -Łazienki 24.09.07, 14:59 Jest tak jak napisała moja przedmówczyni, ale - znając stan tych wanien i sposób utrzymywania ich w "czystości" przez obsługę - ja nigdy bym się nie odważyła wykąpać tam maluszka. Polecam Ci jednak rozważenie przewiezienia miski - ja miałam taką, która akurat pasowała mi do walizki i w nią pakowałam dopiero bagaże - doskonała ochrona dla delikatnych bagaży. Spróbuj też poszukać rozkładanej brezentowej wanienki - widziałam taką u kogoś właśnie w Hiltonie - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: Hilton long beach -Łazienki 24.09.07, 15:28 Wozenie miski to dla mnie była by przesada, wystarczy ze mamy walizki pełne sprzetu do nurkowania;) Zawsze biore taki srodek do dezynfekcji, sprawdza sie nie tylko w egipcie tak wiec polecam wszystkim mającym dzieci ale nie tylko: www.allegro.pl/item245859027_milton_spray_do_dezynfekcji_500_ml_hit.html pozdrawiam ps niestety zdjec z łazienki nie mam:( Odpowiedz Link Zgłoś
jupik7 Re: Hilton long beach -Łazienki 24.09.07, 16:03 No oczywiście, ale o tym, myślę, że nawet nie ma co wspominać - myślę, że każda z nas wozi ze sobą coś do dezynfekcji - w końcu chodzi nie tylko o wannę, ale przede wszystkim o toaletę ( deskę). A ta miska - to kwestia dopasowania do walizki - u mnie akurat się to sprawdziło - lekie i działa jak dodatkowe ścianki. Ale ja zawsze byłam trochę "za bardzo" jeżeli chodzi o dzieci !!! Odpowiedz Link Zgłoś