Dodaj do ulubionych

Alibaba /Egipt - czy ktos wrocil

IP: *.dashofer.pl / 192.168.0.* 29.07.03, 16:13
Witam kupilem 3 dni temu swoja podroz poslubna do Alibaba 5* AI w Hurghadzie
czy ktos moze juz z tamtad wrocil?
ja wylatuje 19 sierpnia

nawiasem mowiac mam nadzieje ze do tego hotelu lece z alfa s

AK
Obserwuj wątek
    • Gość: monia76 Re: Alibaba /Egipt - czy ktos wrocil IP: *.u.mcnet.pl 29.07.03, 16:24
      Gość portalu: Arek napisał(a):

> Witam kupilem 3 dni temu swoja podroz poslubna do Alibaba 5* AI w Hurghadzie
      > czy ktos moze juz z tamtad wrocil?
      > ja wylatuje 19 sierpnia
      >
      > nawiasem mowiac mam nadzieje ze do tego hotelu lece z alfa s
      >
      > AK

ja nie jechalam, wiec nie wrocilam, ale bardzo smiesznie brzmi temat twojego
      watku :-)))))))

gratulacje z okazji slubu!
    • Gość: ja Re: Alibaba /Egipt - czy ktos wrocil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 16:38
      Hotel jest super, tylko ciekawe czy ci go nie zmienią krótko przed wylotem, bo
      ali baba ma od połowy lipca stop ze względu na brak miejsc w hotelu. Oby udało
      ci się tam dostać bo hotel jest swietny
      pozdrawiam
      • Gość: Arek Re: Alibaba /Egipt - czy ktos wrocil IP: *.dashofer.pl / 192.168.0.* 30.07.03, 14:07
        to mnie pocieszylas

no ale skoro go kupilem w sobote 26/07 i byly miejsca to chba beda dalej - taka
        mam nadzieje

bylas w nim mozesz cos wiecej napisac
        • Gość: fifi Re: Alibaba /Egipt - czy ktos wrocil IP: 217.153.98.* 30.07.03, 14:24
          ja niedawno wrcociłem a alibaby; byłem w kilku hotelach w ty mieście -mam na
          mysli 4 i 5 * i ten według mnie ma najlepszą wersję "all" ; hotel bardzo ładnie
          połozony; cisza , spokój; dobre jedzenie , ładna plaża ( ale uwaga w czasie
          niektórych przypływów na meduzy !) w ramach 'all" Alibaby możesz korzystać z
          połozonych obok- Alladyna i Jasmin ; jesz i pijesz , korzystasz z plaż i
          basenów; ale w Alibabie basen jest najlepszy! Bardzoooo dbają o porządek ! Rafa
          koło hotelu jest niestety marna ale zawsze możesz wybrać się w rejs na pelne
          morze- to cos fantastycznego! bardzo Ci zazdroszczę bo chętnie bym tam wrócił!
          Pewnie kiedyś to zrobię :) Pozdrawiam !!!1
          • Gość: Arek Re: Alibaba /Egipt - czy ktos wrocil IP: *.dashofer.pl / 192.168.0.* 31.07.03, 12:32
            MASZ MOZE JAKIES ZDJECIA Z TEHO HOTELU ?
            Jeli tak poslij na priva
            akroko@interia.pl

Arek
    • Gość: lea Re: Alibaba /Egipt - czy ktos wrocil IP: *.matarnia.pl / 192.168.10.* 02.08.03, 22:08
      Byłam w zeszłym roku.Było super.Jedzenie pyszne, czyściutko.Prawdziwy
      luksus.Niestety i nam nie udało się ustrzec przed klątwą Faraona.Moja rada to
      od razu iść do apteki i kupić leki.Dopada każdego.Ale rafy sa warte każdej ceny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka