carbahan 29.11.07, 15:41 Witam,szukam piosenki tytul prawdopodobnie "zayek habibi", ktora wykonuje Mustafa Kamel. Ta piosenka ma juz wiele lat, glowny watek to oczywiscie zayek habibi, nie moge jej sciagnac-ani piosenki ani tekstu.Janusz, pomoz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: do Janusza Amir-Mustafa Kamel 29.11.07, 16:45 Hehehe!! Dobre. Piosenkę pamiętam z klipów w mbc2. Rozumiem że spodobał Ci się wykonawca. Widziałem jego płyty w sklepach w HRG - miały wzięcie. Popytam znajomych, może mają Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: do Janusza Amir-Mustafa Kamel 29.11.07, 17:15 nie jestem januszkiem ... ale czy o to chodzi ?? pl.youtube.com/watch?v=EqB6pu-DcKU&feature=related pozdrófffka Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel a moje ulubione habibi :) 29.11.07, 17:21 pl.youtube.com/watch?v=uOwerd_CIwk i już mam lepszy dzień ... a jutro... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: cameltravel 29.11.07, 18:31 Dzięki Efciu. Posłuchałem z przyjemnością. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel a to :) 29.11.07, 18:43 pl.youtube.com/watch?v=MqWYDlVCM8Q miłego słuchania Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: cameltravel 29.11.07, 19:32 Trafiłaś a 10-tke!! Miód dla moich oczy. Hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
carbahan Re: cameltravel 29.11.07, 20:55 No i znalezliscie to, czego ja nie moglam znalezc na miejscu przez wiele miesiecy. Od razu dementuje plotke ze podoba mi sie Mustafa-a mi sie nie podoba,ale zayek habibi to juz byl nawet nasz biurowy zarcik...Ale wiecie gdzie kryje sie porazka??wlaczajac youtube wogole nie mam dzwieku i nic nie slysze.Windows media player dziala ale nie mam glosu na YouTube. Znacie jakis przepis?? Serdecznie dziekuje Ewo i Januszku!! Odpowiedz Link Zgłoś
aziza_kama Re: cameltravel 29.11.07, 21:19 To może spróbuj ściągnąć sobie ten olik wideo na dysk i może wtedy uda się odtworzyć z dźwiękiem? U mnie czasami zdarzają się np. przerwy podczas odtwarzania na You Tube, ale po ściągnięciu i zapisaniu pliku na dysku nie ma już problemów Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: cameltravel 30.11.07, 10:19 a ja nie mam mikrofonu w lapie ... zemsta czy jak ... nei wiem cozrobić ale ... aziza - co słychac po sąsiedzku - jakas cisza nastaneła .... :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aziza_kama Re: cameltravel 30.11.07, 11:25 cameltravel napisał: > aziza - co słychac po sąsiedzku - jakas cisza nastaneła .... :) ...zasypało śniegiem:(((( a urlop (w Egipcie rzecz jadna)dopiero w maju... ciężko na duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: cameltravel 30.11.07, 11:39 wpadnij do suwaliszek - sniegu prawie nie ma ... :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: do Janusza Amir-Mustafa Kamel 30.11.07, 17:05 Skarbnica muzy :) www.mazikana.com/online/english/index.php?pageNum_rsSingers=4&totalRows_rsSingers=89&display=singers&Q=M www.mazikana.com/online/english/index.php?display=songs&singer=1520&album=889 może to o to chodzi? pozdro darek Odpowiedz Link Zgłoś
carbahan Re: do Janusza Amir-Mustafa Kamel 30.11.07, 17:16 Brawo!! Wszystkim serdecznie dziekuje. Polowalam na ta piosenke przez ponad pol roku, w sklepach tylko same nowosci a starej piosenki ani widu ani slychu, tylko w radiu czasami puscili... Serdecznie wszytkim dziekuje!! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś