Dodaj do ulubionych

Hilton Long Beach waszym zdaniem ?

22.12.07, 11:48
Mam pytanie do Was czy warto do tego hotelu z dzieckiem 2,5
roku ,jest dobra cena na ten hotel .Jakie są plusy i minusy tego
obiektu?
Dziękuje za wszystkie informacje.
Obserwuj wątek
    • 1.sakara Re: Hilton Long Beach waszym zdaniem ? 22.12.07, 22:55
      Masakra,fabryka pseudo wypoczynku.Tłumy ,tłumy,masa rosjan...
      • colin1974 Re: Hilton Long Beach waszym zdaniem ? 23.12.07, 10:05
        Napisz coś więcej czemu masakra ,ruskich jest wszędzie pełno.
        Piszesz tłumy ,hotel ma największy teren w Hurghadzie ,więc dlaczego
        tłumy ?Plaża też ponad 1000 m .
        • kruszynka301 Re: Hilton Long Beach waszym zdaniem ? 23.12.07, 10:36
          colin1974 napisał:

> Napisz coś więcej czemu masakra ,ruskich jest wszędzie pełno.

Nie wszędzie są widoczni. W droższych hotelach przeważają kulturalni, spokojni Rosjanie, którzy bardzo chętnie wdają się w pogawędki po angielsku - bardzo miło wspominam Rosjan, nasze dzieci razem się bawiły, wspólnie zresztą z rodziną egipską.
          Natomiast w tańszych hotelach (np w tym roku w Magawischu) widok jedzącego Rosjanina przyprawił mnie o mdłości - już wiedziałam, dlaczego Rosjanie okupują najlepsze miejsca w restauracji, a inne nacje (Polacy i Włosi) stołują się w najodleglejszej części sali, byle dalej od Rosjan.
          • colin1974 Re: Hilton Long Beach waszym zdaniem ? 23.12.07, 11:07
            No tak ale nigdy nie wiesz w którym hotelu i w jakim terminie kto
            będzie więc to loteria.Ja często spotkałem się że nasi rodacy
            przebijali rosjan głupota i zachowaniem.
            • colin1974 Re: Hilton Long Beach waszym zdaniem ? 26.12.07, 10:25
              No to co lepiej wybrać z dzieckiem Hiltona Long Beach czy Desert
              Rose ,powiem że Hilton jest tańszy o 800 zł na 2+1 od Deserta więc
              czy warto przepłacać?
              Do jutra musze podjąć decyzje !!!!!
              • hania84 Re: Hilton Long Beach waszym zdaniem ? 26.12.07, 11:01
                tez myślałam o tym hotelu w kwietniu lub drugiej połwoie maja. mozna
                wiedziec jaka masz oferte cenowa? ja wertowałam fora i ten hotel ma
                naprawde fajne opinie.
                • colin1974 Re: Hilton Long Beach waszym zdaniem ? 26.12.07, 11:09
                  2,6 tys za os dorosłą +280zł dziecko do lat 15 na 2 tyg all oferta z
                  Eximu ,mam już wstępną rezerwacje bo sprzedaje się bardzo szybko.
                  Też czytałem same dobre opinie o tym hotelu na forum ,super długa i
                  szeroka plaża oraz świetne baseny czego więcej trzeba do szczęścia
                  na wakacjach.
                  Chyba się zdecydujemy na Hiltona a różnice w cenie wydamy na miejscu.
                  pozdrawiam
                  • hania84 Re: Hilton Long Beach waszym zdaniem ? 26.12.07, 11:19
                    ja naprawde duzo czytałam wertowąłam nawet archiwum i bez wachania
                    wybrałabym hiltona jesli pojade to napewno łansie tam! w jakim
                    terminie jedziesz?
                    • colin1974 Re: Hilton Long Beach waszym zdaniem ? 26.12.07, 11:29
                      Lecimy 14.06 z Katowic
                      • hania84 Re: Hilton Long Beach waszym zdaniem ? 26.12.07, 11:34
                        rzeczywiscie mają super ceny jak na ten hotel!
                        • colin1974 Re: Hilton Long Beach waszym zdaniem ? 26.12.07, 11:38
                          Jedyny minus to bungalowy położone na samym końcu daleko do plaży i
                          restauracji ale mam nadzieje że za 10-20 $ da się załatwić bliżej .
                          • hania84 Re: Hilton Long Beach waszym zdaniem ? 26.12.07, 12:32
                            wiesz mozna i ozbczyc plus tego bo podbno jest spokojniejciszejnoi
                            na kolacyjke czy obaidzik na nogach spacerkiem ale z tego co
                            czytałąm to nie ma problemu z zamaina za 10 dolców zwłaszcza z
                            dzieckiem na ręku:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka