zusiajanika 28.12.07, 15:09 potrzebuję rady w wyborze hotelu, Taba REDISSON SAS lub Sharm - HILTON WATERFALLS czy REGENSY PLAZA? Proszę o wasze opinie i bardzo serdecznie dziekuję - wyjazd z 2 letnią córeczką 23 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameltravel Re: Hilton czy Regency Plaza? 03.01.08, 04:13 Regency hilton niknie przy regency no i ma cienki ALL Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
gloria29 Re: Hilton czy Regency Plaza? 10.02.08, 22:38 cameltravel napisał: > Regency > hilton niknie przy regency > no i ma cienki ALL > > > Ewa Cameltravel - napisz proszę jaki masz w tym interes, żeby świadomie wprowadzać ludzi w błąd i pisać bzdury. Tu nie ma nawet czego porównywać i to nie jest kwestia gustu tylko to jest róznica jak między Pcimiem Dolnym, a Nowym Jorkiem. Pyta się dziewczyna uczciwie i pisze, że jedzie z dwuletnim dzieckiem ... trzeba być naprawdę wrednym, żeby tak wprowadzać w błąd. Jeszcze raz podkreślę - z tych dwóch hoteli bezdyskusyjnie Hilton. Odpowiedz Link Zgłoś
camuss Re: Hilton czy Regency Plaza? 03.01.08, 05:24 By moc cos polecac, trzeba znac - my bylismy jedynie w Radisson SAS Taba ale juz za kilka dni lecimy do Sharm (Hilton) tak wiec jesli bedziesz miala jakies pytania (porownawcze) - chetnie odpowiem. Na te, dotyczace Radissona, w kazdej chwili :) Ogolnie - Taba jako miejsce na wypoczynek, gdy juz wszystko inne widzialas nadaje sie znakomicie. Nic tylko pustynia, morze i hotel. Po prostu - nic wiecej. No moze Dahab, ale to juz zabawa na caly dzien... Hotel jako sam hotel moge w pelni polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
krychas2 Re: Hilton czy Regency Plaza? 28.04.08, 22:34 Witam,chce leciec do Radisson SAS.Interesuje mnie plaza ,czy jest rafa i czy można popływać przy brzegu.Ja nurkuje ,a maż nie może ,wiec potrzebuje 2w1-nym.Jezeli nie Taba to gdzie na Synaiu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-77 Re: Hilton czy Regency Plaza? 08.05.08, 20:16 Witam, wybieram się w czerwcu do Radissona w Tabie. Chciałbym zapytać o bardziej "przyziemne" rzeczy jak wybór alkoholi w ramacj All, czy możliwość skorzystania z poszczególnych restauracji i posiłków bez dodatkowych dopłat. Dziękuję, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
gloria29 Re: Hilton czy Regency Plaza? 10.02.08, 22:27 Bezdyskusyjnie Hilton. Właśnie wróciłem z trzytygodniowego pobytu w Egipcie. Mieszkałem w obu hotelach. Hilton bije na głowę Regency Plazę we wszystkich kategoriach. Pięknie usytuowany, wspaniałe trzy zewnętrzne baseny z czego dwa z podgrzewaną wodą, piękna rafa, doskonałe jedzenie. Zaznaczam, że miałem opcję all inclusive, więc jeden posiłek więcej i oczywiscie wszystkie bary do dyspozycji od 9 - 24. Doskonała komunikacja z dwoma centrami - Old Sharm i Naama Bay - koszt taksówki 15 funtów, czyli 7 zł i absolutnie nie płać więcej :)) Co więcej napisać ? Powiem tylko, że sama podróż z poziomu pokoju w którym mieszkałem do budynku recepcyjno- restauracyjnego, odbywa się wspaniałą kolejką wśród kwiatów, palm i wodospadów ... to taka swojego rodzaju atrakcyjna winda. Kilka plaż na różnych poziomach - 5 metrowy klif, lub poziom morza. Animatorzy dbają o gości cały dzień. W hotelu dwie restauracje, 4 bary, centrum nurkowania, sklepy z pamiątkami, bank, siłownia, jakuzi, dyskoteka, a w zasadzie dancing i wiele innych atrakcji. Obok hotelu pasaż handlowy z pamiątkami i innymi artykułami długości 600 m - polecam z pełną odpowiedzialnością. Mogę udostępnić zdjęcia - pisz - gloria29@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iw42 Re: Hilton czy Regency Plaza? 08.05.08, 21:00 Byłam w Radisson Sas Taba i w Hiltonie. Radisson Sas ma napewno lepszy all, ale Hilton Waterfalls też zrobił na mnie wrażenie.W ramach all w Radissonie wszystko bez ograniczeń w Hiltonie w barach podają wszystkie alkohole ale piwo jest dostepne w ramach all tylko do obiadu i kolacji. Ten hotel jest naprawdę bajeczny jeżeli chodzi o położenie i roślinność. Przeszklone windy i wodospady robia wrażenie. Liczba basenów spora wiec nigdzie nie ma problemów z leżakami, zawsze są wolne miejsca.Napewno będąc w Hiltonie nie można sie nudzic wieczorami, blisko centrum handlowo rozrywkowe , wystarczy przejsc spacerkiem 600-700 m . Odpowiedz Link Zgłoś