derduch Re: Lece do Egiptu - wroce odpowiem na pytania. 14.01.08, 10:43 O to moje pytanie: Dobrze się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1982 Re: Lece do Egiptu - wroce odpowiem na pytania. 14.01.08, 10:54 Niby nic ale się uśmiałam:) Rozbrajają mnie takie posty! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Lece do Egiptu - wroce odpowiem na pytania. 14.01.08, 11:26 barbi1982 napisała: > Niby nic ale się uśmiałam:) Rozbrajają mnie takie posty! Nie tylko Ciebie jak widzisz :-))))) Chociaż wolę w stylu "czy warto Luxor z Sharm" albo "Petre i Jerozolimę z Hurghady kto organizuje?" To może taki temat założyć: Pomocy! będę w Polsce w Gdańsku, słyszałem że jest tam taka fajna miejscowość Zakopane, warto na kilka godzin wyskoczyć?" Niezbadane są pokłady ludzkiej niekumacji... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Lece do Egiptu - wroce odpowiem na pytania. 14.01.08, 12:00 jaka słodka ....... może przyślij link do swojego zdjęcia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Lece do Egiptu - wroce odpowiem na pytania. 14.01.08, 20:48 derduch napisał: > albo "Petre i Jerozolimę z Hurghady kto organizuje?" Chyba Ci strzelę. O Petrę to moja żona pytała :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
klipka5 Odpowiedzi przed podroza :). 14.01.08, 16:29 Czuje sie doskonale. Zadziwiaja mnie takie zyczliwe, oferujace gotowosc odpowiedzi ekspertow z wyjazdu do "getto" turystycznego. To taka nieudolna proba dowartosciowania sie polskiego turysty z biura podrozy. Nikt ich nie pomyli z podroznikami z wyobraznia. Cenie natomiast bardzo spontaniczny parozdaniowy opis realiow doswiadczonych empirycznie. Sadzac po pytaniach zadawanych na tym forum rozwia sie nam turystyka nieporadnych uczniow szkol podstawowych pytajacych: kto leci, jak leci, gdzie leci, kim leci, skad leci, czy leci, kiedy leci... Ubogie sa te pytania o lecenie :). Pozdrowka, k5. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Odpowiedzi przed podroza :). 14.01.08, 16:43 Dziewczyno, co Ty możesz wiedzieć po jednym pobycie? Ja byłem naście razy, także w miejscach gdzie białego człowieka nie uwidzisz, Cairo było równo 40 razy, Janusz mieszkał tam dłuzszy czas u był przewodnikiem... Zaręczam że nikt z nich nie jest w stanie powiedzieć znam Egipt. Empirycznie po 3-4 pobytach to żart. Odpowiedz Link Zgłoś
klipka5 Wyjasnienie przed podroza :). 14.01.08, 16:52 Slonce egipskie odebralo tobie zdolnosc odczytania ironii. W Egipcie jeszcze nie bylam. I dlatego zajrzalam na to forum. W duzym stopniu bezuzyteczne forum. Ubogo i nieporadnie opisywanie czegokolwiek. Pytania powalajace swoja ignorancja. Ty natomiast zamiast wyliczac statystycznie swoje ja, ja, ja, ja... stworz jakis dajacy cos informujacego tekst z Egiptu. W przeciwnym przypadku twoje rzekome doswiadczenie jest o kant doopy do potluczenia. Kapisz? Miej sie dobrze, k5. Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Wyjasnienie przed podroza :). 14.01.08, 20:51 klipka5 napisała: > Slonce egipskie odebralo tobie zdolnosc odczytania ironii. > W Egipcie jeszcze nie bylam. I dlatego zajrzalam na to forum. > W duzym stopniu bezuzyteczne forum. Ubogo i nieporadnie > opisywanie czegokolwiek. Pytania powalajace swoja ignorancja. > Ty natomiast zamiast wyliczac statystycznie swoje ja, ja, ja, ja... > stworz jakis dajacy cos informujacego tekst z Egiptu. W przeciwnym > przypadku twoje rzekome doswiadczenie jest o kant doopy do > potluczenia. Kapisz? > > Miej sie dobrze, > k5. Hihihi - rewelacja. Zgasiłaś Grzesia :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Wyjasnienie przed podroza :). 14.01.08, 20:53 A Andrzej oczywiście kopa chce dostać :-P Odpowiedz Link Zgłoś
pillowbook Lece do Egiptu - wroce odpowiem na pytania. 15.01.08, 21:01 Zostawcie dziewczynę... Pewnie blondynka (oczywiście farbowana). Chce, niech odpowiada ... I mało tego, niech odpowiada co chce odpowiadać i na jakie pytania chce odpowiadać. Przestałam zwracać uwagę na durnowate posty, kiedy ok. 1,5 roku temu przeczytałam: "Czy w Nilu można się kąpać i czy są krokodyle"? Jakoś tak to było. Niestety - forum podupada. Niektórych postów nie da się czytać - znajomość gramatyki języka polskiego jest zastanawiajaca. Oraz zastanawiające jest dlaczego (niektórzy) nie sięgną po publikacje, aby dowiedzieć się o zwyczajach, życiu, historii kraju do którego się wybierają. Nic dodać, nic ująć... Polskie krajobrazy. Przepraszam to nie jest adresowane do wszystkich Forumowiczów. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do pillowbook 16.01.08, 10:01 A dlaczego uwazasz ,że pytanie - Czy w Nilu mozna sie kompać i czy w Nilu sa krokodyle , za głupie? Przecież nie ma jednoznacznej odpowiedzi ,że tak lub nie. Jako znawca Egiptu powinieneś wiedzieć ,że normalny europejczyk w tym ścieku nie zamoczy nogi a arabowie zażywają w Nilu uroczych kompieli. Co do krokodylów- odpowiedx brzmi oczywiście tak , ale tylko w górnej części Nilu/ okolice Asuanu/. NIE MA GŁUPICH PYTAŃ ,SĄ TYLKO GŁUPIE ODPOWIEDZI.wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
pillowbook Do wp2007 19.01.08, 12:09 wp2007 napisał: > A dlaczego uwazasz ,że pytanie - Czy w Nilu mozna sie kompać i czy > w Nilu sa krokodyle , za głupie? Przecież nie ma jednoznacznej > odpowiedzi ,że tak lub nie. Jako znawca Egiptu powinieneś > wiedzieć ,że normalny europejczyk w tym ścieku nie zamoczy nogi a > arabowie zażywają w Nilu uroczych kompieli. Co do krokodylów- > odpowiedx brzmi oczywiście tak , ale tylko w górnej części Nilu/ > okolice Asuanu/. NIE MA GŁUPICH PYTAŃ ,SĄ TYLKO GŁUPIE > ODPOWIEDZI.wp2007 Kolego (lub) Koleżanko "wp2007". Proponuję, abyś zainwestował w zakup gramatyki języka polskiego. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: Do pillowbook 19.01.08, 15:26 KOLEGA WP2007- postara sie zainwestowac w słownik a ty może przejdziesz do meritum sprawy>>>?wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
me-ry Do Klipka5 19.01.08, 16:12 Widzisz, rzuciłaś temat a ci stali forumowicze z Egiptu rzucili się na siebie jak rekiny ( a może jak krokodyle z górnego Nilu ). I to jest właśnie potwierdzenie twojej opinii o tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Lece do Egiptu - wroce odpowiem na pytania. 19.01.08, 17:01 klipkę chyba rozumiem. Ona chce znać pytanie przed wyjazdem, aby odpowiedzieć. Nie fortunnie dala temat postu. Chyba dobrze chce Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Lece do Egiptu - wroce odpowiem na pytania. 19.01.08, 17:34 aha!! mam ogromną prośbę do Klipki. Spotkałem śliczne zdjęcie w necie. oto adres: img528.imageshack.us/my.php?image=ziemiaw291ap2.jpg Napisz gdzie to jest. Bardzo Cię proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
klipka5 Ciemnosci egipskie. 19.01.08, 18:32 Serdecznie witam wszystkich. I tych co maja klopoty ze zrozumieniem mojego ironicznego postu, i tych dla ktorych napisanie paru poprawnych i zrozumialych zdan jest bolesnym wyzwaniem, i tych ktorzy nie widza roznicy miedzy prywatna poczta a publicznym forum i odczuwaja potrzebe publicznego zaznaczenia swojej, niekoniecznie egipskiej obecnosci. I oczywiscie, wszystkich takich jak ja, ktorzy chcieliby sie czegos dowiedziec o Egipcie z pierwszej piszacej reki. Sadze, ze wiecej o Egipcie dowiem sie na forum Kutno. Gdyby ktos zechcial uprzejmie powiedziec mi jaka moze byc temperatura wody w basenie w marcu w tym hotelu po lewej stronie idac od morza i czy moze ktos tam leci bede bardzo wdzieczna i zmienie (troche) opinie o tym bezuzytecznym forum. Caluski slodki jak bakalawa dla wszystkich, k5. Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Ciemnosci egipskie. 19.01.08, 21:47 klipka5 napisała: > > Gdyby ktos zechcial uprzejmie powiedziec mi jaka moze byc > temperatura wody w basenie w marcu w tym hotelu po lewej stronie > idac od morza i czy moze ktos tam leci bede bardzo wdzieczna i > zmienie (troche) opinie o tym bezuzytecznym forum. > Wyrażę swoją subiektywną opinię :-) Dla mnie w marcu woda w basenie była po prostu zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
klipka5 Re: Ciemnosci egipskie. 20.01.08, 06:04 amon-re napisał: "Wyrażę swoją subiektywną opinię :-) Dla mnie w marcu woda w basenie była po prostu zimna." Dziekuje slicznie za opinie. Wszystkie nasze opinie sa subiektywne. Obiektywnych opinii po prostu nie ma :). Odpowiedz Link Zgłoś