kate310 30.01.08, 17:47 czy ktos z Was wyjeżdżał z oferty travel planet? czy wpłacającą pieniądze nie mam się o co martwić? mają świetne lasty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada-saneluk Re: travel planet a egipt 03.02.08, 18:34 Travel planet (tak samo np. wakacje.pl, traveligo.pl, easygo.pl...) nie ma swojej własnej oferty - jest to biuro, które sprzedaje imprezy organizowane przez tour opratorów. Czyli tym samym jeżeli zarezewujesz wyjazd przez travelplanet, jedziesz na wycieczkę np. z biurem podróży Orbis, EximTours, Alfa Star, Triada itp. O tym z jakim biurem lecisz dowiadujesz się po podpisaniu umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
capilo Re: travel planet a egipt 03.02.08, 20:20 Witam,kilka razy kupowałam u nich,bez problemu,wszystko na maila albo telefonicznie,szybko i sprawnie.Jest to agent,który sprzedaje wycieczki różnych biur,ale zawsze jeżeli spytałam to informowali mnie z jakiego biura jest dana wycieczka przed podpisaniem umowy. Nie masz się czego obawiać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś