Gość: zz IP: server:* 22.08.03, 20:50 czy ktoś zna ten hotel, jakie wrażenia, niebawem tam lećę z Alfą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SAMANTI Re: HOR PALACE IP: *.arbuzowa.2a.pl 24.08.03, 10:57 JA WRÓCIŁAM STAMTĄD 20 SIERPNIA HOTEL MA JUŻ JAKIEŚ 15 LAT ALE DA SIĘ PRZEZYĆ KLIME MA LODÓWECZKA BARDZO DOBRZE CHŁODZI DUŻE BALKONY OBSŁUGA SPOKOJNA NIE WOŁAJĄ O BAKSZYSZ JEDZENIE W MIARE. POZATYM JEDZIESZ NA WAKACJE W HOTELU BĘDZIESZ EWENTUALNIE SPAŁ . POZDRAWIAM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Photon Re: HOR PALACE IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 12:36 Witam, ja rowniez niedloogo polece z alfą do hurghady ale zastaanwia mnie jedna rzecz... skad wiesz ze bedziesz w tym wlasnie hotelu??? mnie powiedziano ze sa 4 hotele w owej klasie ktorymi dysponuje alfa i na 99,9% bede zakwaterowany w jednym z nich ... moglem jedynie dopisac na umowie prosbe o kwaterunek w hotelu mozliwie blisko plazy. ..no własnie, zastanawiam sie czy Tobie wpisali konkretny hotel ??? przeciez oferta nie obejmuje gwarancji otrzymania wybranego hotelu... Jesli mozesz to napisz na jakich zasadach otrzymales informacje o takim kwaterunku... Pozdrawiam Krzysiek PHOTON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil J.G. Re: HOR PALACE IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.08.03, 23:24 Gość portalu: zz napisał(a): > czy ktoś zna ten hotel, jakie wrażenia, niebawem tam lećę z Alfą Ja bylem w Hor Palace od 22.07 do 5.08. Hotelik bardzo przecietny, ale da sie przezyc. Sklada sie z 3 budynkow. Kazdy ma numery zaczynajace sie od nowego tysiaca. 1001.... 2001... i 3001. jak juz bedziesz na miejscu to od razu wybiez ten na 300.... albo wymienia bo jeszcze w tym da sie przezyc a pozostale 2 sa w kiepskim stanie.300... jest odnowiony. a i jest jeszcze jeden maly problem nigdy jeszcze nie widzialem tak plytkiego basenu chyba 1/2 m glebokosci!!!!! szok aaaaaaaa i jeszcze jedno w tym roku nie wiem moze w innych tez zarzadzono ze do hotelu nie mozna wnosic w reklamowkach napojow z zewnatrz. trzeba je poprostu chowac do plecaka i nie ma problemu. Pozdrawiam papa!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: HOR PALACE IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.08.03, 00:31 Gość portalu: zz napisał(a): > czy ktoś zna ten hotel, jakie wrażenia, niebawem tam lećę z Alfą zobacz na forum z datą 30.07.03 Odpowiedz Link Zgłoś