Dodaj do ulubionych

DO WSZYSTKICH JADACYCH DO EGIPTU!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 18:27
Witam,

Bylem w egipcie od 15.08 do 22.08 z BIG BLUE
Wycieczka byla wykupiona do LONG BEACH

Na miejscu okazalo sie ze mamy hotel inny bo w naszym nie ma miejsc. (ale
mam potwierdzenie rezerwacji z BIG BLUE)

PROSZE PANSTWA JAK SIE OKAZALO Z 130 OSOB W SAMOLOCIE 50 OSOB NIE MIALO TEGO
HOTELU ZA KTRORY ZAPLACILI, A BYLO TO TAKIE BIURA JAK OASIS, BIG BLUE, ESIM
itd

WIEC WSZYSCY PANSTWO KTORZY WYKUPILI WYCIECZKI DO EGIPTU PROSZE LEPIEJ W
BIURACH POPROISC O JAKIES POTWIERDZENIE REZERWACI.

MY NA MIEJSCU CZEKALISMY DO 16 do 22 PO PRZYLOCIE NA LOTNISKU W HURGADZIE NA
JAKAS GODNA PROPZYCJE ZASTEPCZEGO HOTELU!!!!!!!!!!!
ZOSTALISMY NAMOWIENI NA HOTEL CAPTIN IN W EL GOUNA KTORY BYL RACZEJ MOTELEM
BEZ PLAZY BEZ BASENU. NASTEPNE PARE GODZIN KUCILISMY SIE Z REZDENTEM O TEN
HOTEL ZE NIE ZOSTAJEMY, ZOSTAJĄC W AUTOBUSIE DO 01.00
itd

PROSZE PANSTWA NAJLEPSZE JEDNAK JEST TO ZE NASZA AMBASADA W EGIPCIE O
WSZYSTKIEM WIE DZIENNIE MAJA OKOLO 30 telefonow OD TURYSTOW Z TYM PROBLEMEM
I NIE ROBIA NIC!!!!!!!!!!!!! NAWET NIE BARDZO MOGA CO KOLWIEK ZROBIC

TO jest telefon do ambasady w EGIPCIE prosze zadzwonic i sie spytac jak
wyglonda sprawa: 0123134317 lub 012741221

Z WYMAZONYCH WAKACJI POZOSTAJE NAM PRZEZYCIE OSOBISCIE SYTUACJI KTORE
WIDZIMY W TELEWIZJI.

JUZ NA DNIACH ZAMIESZCZE PANSTWU ZDJECIA < FILM < ORAZ PODPISANE
OSWIADCZENIE PRZEZ REZDYENTA BIG BLUE O CALEJ SPRAWIE

jesli ktos potrzebuje wiecej informacji zapraszam 604856661 wlAsnie biore
sie za reklmacje wycieczki.

Mam nadzieje ze panstwo nie traficie na cos takiego ale jest to jedynie
szczescie gdyz sa to sprawy codziene na miejscu a rezydenci panstwa biur nic
nie moga poradzic i nie maja zadnych uprawnien
Obserwuj wątek
    • Gość: dr.Don Re: DO WSZYSTKICH JADACYCH DO EGIPTU!!!!! IP: *.lanet.wroc.pl 24.08.03, 18:59
      wlasnie lece za kilka godzin do sharm.spodziewam sie tego co opisales.
      teraz pytanie.czy oprocz zamieszania i tych przykrych niespodzianek jestes
      zadowolony z pobytu w el guanie? za rok tam bede.pozdrawiam.
    • Gość: MarcinGa Re: DO WSZYSTKICH JADACYCH DO EGIPTU!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 10:18
      Tzn sam pobyt jest przyjemny jak masz Dobry hotel z basenem i plaza bo bez
      tego jest troszke ciezko

Inaczej wyglonda kompleks hotelowy a inaczej budynek hotelowy wolno stojacy

W kompleksie masz wszytko duzo zielnie przedewszystkim czego w egipcie brakuje
      mocno.

Jednym SLOWIEM BIURA ROBIA LUDZI W BAMBYCHO

to tak jak bys kupowal MERCEDESA a na odbiorze dali by ci MATIZA bo mercedesow
      juz nie ma, oczywiscie za ta sama cene
    • Gość: PIOTREK Re: DO WSZYSTKICH JADACYCH DO EGIPTU!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.08.03, 23:13
      LUDZIE, O CO WAM KURWA WSZYSTKIM

CHODZI?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!! NIE ZAUWAZYLISCIE TEGO CO SIE DZIEJE W TYM ROKU Z
      EGIPTEM. ILE POLAKOW LECI DO EGIPTU. JAK BARDZO SPADLY CENY. CHYBA
      POLOWA POLSKI LECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O CO WAM
      CHODZI?????!!!! PRZECIEZ TO NORMALNE, ZE POWSTAJA TAKIE SYTUACJE Z TYMI
      ZMIANAMI HOTELI!!! A JUZ NAJBARDZIEJ TO CHYBA WIDAC W SIERPNIU!! JA
      BYLEM 7 LAT TEMU NA MAJORCE I SYTUACJA BYLA PODOBNA. I TAK MIALEM
      SZCZESCIE ZE WYLADOWALEM W HOTELU CHYBA -MINUS 2* BO EKIPA Z DANII
      WYLADOWALA W DOMU STARCOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKZE
      DAJCIE JUZ SPOKOJ I CIESZCIE SIE SAMYM EGIPTEM!! JA WLASNIE
      WROCILEM Z EGIPTU Z HOTELU HOR PALACE. NIE BYLO REWELACJI ALE BARDZO
      WYPOCZALEM I ZA ROK WRACAM DO EGIPTU!!!!!:)

• Gość: olesia Re: do Piotrka IP: odrodzenia:* / 10.50.66.* 25.08.03, 23:30
        Piotrze, Ci dunscy turysci z domu starcow to Ci sie udali. Smieje sie do tej
        pory, choc pewno dla nich nie bylo to smieszne. Ja tez uwazam,ze albo jest
        takie przepelnienie turystami, albo wszystkie polskie biura oszukuja.Co jakis
        czas jest tylko nagonka na jakies inne biuro. Ja mam wyleciec 05.09 z Big Blue,
        ale pewnosc zyskam dopiero bedac na miejscu. Nie panikuje, bo szkoda mojego
        zdrowia, a i wplyw mam na to wszystko niewielki. Pozdrawiam. Najwazniejszy jest
        dobry humor, reszte sie pozamiata.
        • Gość: PIOTREK Re: do Piotrka IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.08.03, 00:41
          Gość portalu: olesia napisał(a):

> Piotrze, Ci dunscy turysci z domu starcow to Ci sie udali. Smieje sie do tej
          > pory, choc pewno dla nich nie bylo to smieszne. Ja tez uwazam,ze albo jest
          > takie przepelnienie turystami, albo wszystkie polskie biura oszukuja.Co
          jakis
          > czas jest tylko nagonka na jakies inne biuro. Ja mam wyleciec 05.09 z Big
          Blue,
          >
          > ale pewnosc zyskam dopiero bedac na miejscu. Nie panikuje, bo szkoda mojego
          > zdrowia, a i wplyw mam na to wszystko niewielki. Pozdrawiam. Najwazniejszy
          jest
          >
          > dobry humor, reszte sie pozamiata.

Ja również gorąco pozdrawiam i zyczę udanego pobytu w Egipcie.
      • Gość: Piter Re: DO WSZYSTKICH JADACYCH DO EGIPTU!!!!! IP: 213.25.39.* 26.08.03, 16:45
        Jak czytam takie frajerskie komentarze to mi się słabo robi. Nie każdy jest
        takim luzaczkiem jak PIOTR, który bierze co mu dają bez względu na jakość.
        Ludzie nie dajmy się oszukiwać i tyle.
        A PIOTRa proszę o zakończenie sesji kopiowania tej samej wypowiedzi we
        wszystkich możliwych wątkach tego forum.
        Pozdrawiam wszystkich miłośników Egiptu :-))
        • Gość: PIOTREK Re: DO WSZYSTKICH JADACYCH DO EGIPTU!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.08.03, 18:02
          A ty co masz do powiedzenia na temat Egiptu? Bo ja chce ludzi uswiadomic o co
          w tym chodzi.
          • radioaktywny Re: DO WSZYSTKICH JADACYCH DO EGIPTU!!!!! 27.08.03, 18:43
            Gość portalu: PIOTREK napisał(a):

> A ty co masz do powiedzenia na temat Egiptu? Bo ja chce ludzi uswiadomic o
            co
            > w tym chodzi.

Nie ładne jest to co powiedziałeś, generalnie nie zachwycił mnie twój wątek bo
            za dużo w nim agresji. Wielokrotnie na tym forum poruszana była kwestia
            szczytu sezonu i związanych z tym niedogodności. I jeszcze raz, pewnie już do
            znudzenia przypomnę,że mamy taki standart i obsługę za jaki zapłaciliśmy.
            Proponuje ci Piotrze na przyszłość wykupić wczasy np. w Neckermanie lub Tui.
            Zapłacisz o połowę więcej, ale każda hotelowa gwiazdka będzie ci błyszczeć jak
            najszczersze złoto...
            • Gość: PIOTREK Re: DO WSZYSTKICH JADACYCH DO EGIPTU!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.08.03, 18:51
              Ale ja nie mam do nikogo pretensji!Jestem zadowolony z pobytu w Egipcie. Boli
              mnie tylko to co ludzie pisza i maja pretensje do wszystkich biur podrózy (bo
              juz chyba wszystkie zostaly obsmarowane bez wyjatku) a wiadomo o co chodzi!!!!!
    • Gość: Jolka Re: DO WSZYSTKICH JADACYCH DO EGIPTU!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 27.08.03, 20:51
      A ja wczoraj wrócilam z Hurghady, byłam z Ecco Holiday w hotelu Empire i poza
      wygórowanymi cenami wycieczek (co jest do przeskoczenia!), wszystko było super-
      i hotel i rezydenci i transfery, no po prostu wszystko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka