Gość: D_Nika IP: 81.210.121.* 27.08.03, 11:19 Czekam na opinie osób, które były z Triadą w Egipcie na wycieczce objazdowo- pobytowej. Wybieram się w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bylciu Re: Egipt 7+7 TRIADA - opinie? IP: 1ProxyWebServer:* 27.08.03, 13:10 bedac na pobytówce mialem okazje spotykac ludzi z objazdowki a w Kairze nawet spedzilem z nim kawalek wieczoru ... sa rozne opinie .. (najgorsze o hotelach) ale to specyfika Egiptu.. napewno zobaczysz wiecej .. napewno zmeczysz sie bardziej... ale jesli hotel na pobycie bedzie extra to wrocisz pod wrazeniem. wazny mozna powioedziec najwazniejszy jest przewodnik .. i grupa ,, (tylu ilu polaków tyle opinii) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worek Re: Egipt 7+7 TRIADA - opinie? IP: *.batory.local / 192.168.186.* 03.09.03, 11:50 Impreza jest w porządku. Najlepiej jest, gdy objazdówka zajmuje pierwszy tydzien, a podczas drugiego jest wypoczynek. Zwiedzanie jest bardzo meczace, warto dokupic wycieczki do Abu Simbel i wyspe File. Bedziecie wstawac rano gdzies o 5:00 lub 6:00, zeby nie zwiedzac w najwiekszy upał w południe. Zabytki są niesamowite, Grecja i Turcją nie mogą się równać. Jest to jedyna okazja żeby zobaczyc egipski folklor - weżcie ze sobą dużo róznych długopisów - dla egipskich dzieci (uroczych, którym aż żal jest nic nie dać) jest to najlepszy prezent, lepszy od pieniędzy. Pobyt w Hurgadzie jest OK - jesli wykupiles 3*, to bedzisz pewnie w Waves - ladne pokoje, ale mikroskopijna plaza i niedobre jedzenie, ale w centrum miasta. Jesli masz 4*, to pewnie bedzie Magawish - jedzenie bardzo dobre, plaza piekna, domki niezbyt okazale, do 4* im daleko a i do miata trzeba dojezdzac za 1;50 zl od osoby busikiem, bo jest to na strasznym odludziu. Ale ogolnie podroz super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D_Nika Re: Egipt 7+7 TRIADA - opinie? IP: 81.210.121.* 03.09.03, 12:50 Mam 3* i jak już zdążyłam się zorientować to albo będę w Waves albo w Ambasadorze a opinie o nich są zachęcające. Mam nadzieje, że z jedzeniem będzie lepiej. :) Ogólnie po czytaniu tego forum od tygodnia mam dobre nastawienie. Co prawda obawiam się na jakich trafię rezydentów, opinie są podzielone na pół. Ale najważniejsze by było słońce i czysty hotel do przespania oraz zjadliwe jedzenie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś