anetatropy 17.03.08, 14:14 Witam, w czerwcu mam zamiar jechac na wycieczke zorganizowaną Nefretete Alub B z BP Exim, czy ktos był??? jakie opinie?? a jak nie z tego biura to z jakiego innego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miau25 Re: Nefretete Alub B 17.03.08, 18:02 Ja niedawno wrocilam z nefretete b i jestem zadowolona. mialam pewne zastrzezenia co do standardu statku, bo piec gwiazdek to to na pewno nie było, co najwyzej 3 (i objawiało sie to głownie marnym zarciem, którego podstawę stanowiły kurczaki) ale do przezycia. cala reszta ok. program napięty, duzo sie zwiedza, ale wszystko dobrze zorganizowane. wycieczka do jerozolimy i betlejem bardzo mecząca, ale warto. od kairu do konca mielismy rewelacyjną pilotke Gosie (niziutka blondynka; bo jest jeszcze inna gosia), duza wiedza o zabytkach, o egipcie i o realiach zycia w tym kraju, bardzo zajmująco opowiada. Generalnie - ja polecam te wycieczke (choc dopadła mnie zemsta, ale to mozesz złapac wszedzie..) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anetatropy Re: Nefretete Alub B 18.03.08, 07:49 pytanie do miau25 My mamy w planie wybrac hotele 3* HB a wy jakie mieliscie i jakie sa warunki???? Odpowiedz Link Zgłoś
miau25 Re: Nefretete Alub B 19.03.08, 09:47 My mielismy 4* AI. W Sharmie umiescili nas w Sonesta Club. Jak dla nas bylo ok, hotel spoko, widac ze raczej nowy. Nie ma dostepu do linii brzegowej, ale nam to nie przeszkadzalo, bo i tak na mielismy tylko 1 dzien wolny bez wycieczki fakult i spedzilismy go przy basenie, a poza tym to albo jechalismy do jerozolimy albo na nurkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś