Dodaj do ulubionych

Aida Verdi rożne opinie, może ktoś był???

IP: *.grontmij.net 01.09.03, 12:06
Wybieram się do Aida 16.09.03 świadomie wybrałam brak balkonu ze względu na 4
letnie dziecko - boję się aby nie wypadło i tak zawsze zamykam/ zastawiam
balkon. Z informacji na tym portalu wyczytałam, że Aida ma nie tylko brak
balkonu, ale " zakaz " wstępu na lepszy basen przy Verdim, gorsze jedzenie
itp. Z folderów Alfy wynika, że Aida ma 2 basen, więc nie wiem w czym
problem, jak z tymi posiłkami może ktoś sprawdził????????
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: Aida Verdi rożne opinie, może ktoś był??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 01.09.03, 21:33
      Gość portalu: Magda napisał(a):

> Wybieram się do Aida 16.09.03 świadomie wybrałam brak balkonu ze względu na 4
      > letnie dziecko - boję się aby nie wypadło i tak zawsze zamykam/ zastawiam
      > balkon. Z informacji na tym portalu wyczytałam, że Aida ma nie tylko brak
      > balkonu, ale " zakaz " wstępu na lepszy basen przy Verdim, gorsze jedzenie
      > itp. Z folderów Alfy wynika, że Aida ma 2 basen, więc nie wiem w czym
      > problem, jak z tymi posiłkami może ktoś sprawdził????????

????????????????
    • Gość: pablo02 Re: Aida Verdi rożne opinie, może ktoś był??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 22:42
      cześć byłem w Aidzie 14 dni wróciłem 27 sierpnia.Hotelik super dostęp do
      wszystkich basenów dużych i małych jeżeli jedziesz do starego budynku też
      super właśnie tam mieszkaliśmy z żoną i synem jedzenie nie najgorsze śniadania
      dla dzieci super naleśniczki jejkana twardo jajecznica gorzej z kolacjami
      jedzenie typowe dla arabów ryż z przyprawami jakieś sosy dość pikantne i duzo
      warzyw miłej zabawy ogólnie hotelik znośny.
      • Gość: MM Aida Verdi -PLAŻA? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 02.09.03, 10:35
        a POWIEDZ TYLKO JAK JEST Z TA PLAŻĄ?
        czy jest gdzieś daleko czy po drugiej stronie ulicy itp? bo czytałam ze dowozi
        (i tu różnie wg różnych polskich biur) - busik lub dorożki ??
        czy mieszkając w Verdim można pójść na plaże, czy jednak (upał odległość itp)
        się czeka na ten transport? i jaka jets ta plaża? duża? piaszczysta? z rafą?
        będę wdzięczna za te informacje
        • Gość: pablo02 Re: Aida Verdi -PLAŻA? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 10:54
          Plaża jest rzeczywiście dość daleko jak na spacer w takim upale ale co chwilkę
          jezdzi busik i dowozi ludzi na plażę < za darmo> ale myślę z ewięcej czasu
          będziesz spędzała na basenie ze wzglądu na dziecko zawsze bezpieczniej na plaży
          jest dużo kamieni i strasznie słona woda w której długo się nie wytrzyma no i
          ziwrzątka na które można nadepnąć powodzenia < ale masz dobrze też bym pojechał
          jeszcze raz>
    • Gość: beby Re: Aida Verdi rożne opinie, może ktoś był??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 07:18
      Po pierwsze to baseny nie są podpisane który należy do którego Hotelu wieć nie
      wiam jak miałoby wyglądać to dzielenie turystów....
      Napisałam to z przekąsem bo to nie wpuszczanie to oczywiście bzdura wierutna.
      Ja byłam w Aidzie i zauważyłam, że część towarzystwa z Verdiego, która ceni
      sobie kameralność i spokój przychodziła właśnie nad nad ten mniejszy basen. W
      szczycie sezonu doliczyłam się max. 6 osób w basenie i 12 na leżakach!!!
      Jeśli jedziesz z dzieckiem to wydaje mi się, że nie mogłaś wybrać lepiej.
      Przestrzeń, różne atrakcje, naprawdę super. Nie wiem po co przepłacać i pchać
      się do 5* jeżeli za małe pieniądze można mieć coś tak przyzwoitego jak Aida.
      Naprawdę polecam.
      • Gość: Magda Re: Aida Verdi rożne opinie, może ktoś był??? IP: *.grontmij.net 02.09.03, 08:58
        Dzięki za info, myślę, że te negatywne opinie pisały osoby, które generalnie są
        z wszystkiego niezadowolone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka