tom1939 07.04.08, 16:56 Pomocy , który hotel wybrać - chodzi o Sharm - Domina Gardenia Plaza , Coral Hills czy Norie - wyjazd na póżną jesien . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_g51 Re: Pomocy , który hotel wybrać ? 15.04.08, 10:08 Byłam tylko w Norii (z tych 3 hoteli) 2 lata temu pod koniec września. Położona przy Naama Bay (centrum ,gdzie jest dużo sklepów ,knajpek).Standart jak na cenę jaką zapłaciliśmy był ok (adekwatny),2 baseny ,przy mniejszym był spokój ,przy dużym grała muzyka,jedzenie jak to w Egipcie specyficzne,ale każdy cos dla siebie znajdzie,pokoje czyste,obsługa miła.Minusem jest odległość do plaży,piechotą to był niezły spacerek,a były upały pod koniec września... Jeśli masz jakieś pytania to daj znać,mogę wysłać też zdjęcia na maila prywatnego. Myślę,że nie jest to hotel dla wymagajacych.Wszystko zależy od tego czego oczekujesz i potrzebujesz w czasie urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
autorzy Re: Pomocy , który hotel wybrać ? 16.04.08, 22:09 Noria - byłam i polecam szczerze i każdemu 1. jest 5 minut spacerkiem od centrum 2. obsługa jest naprawde profesjonalna, w innych hotelach (np. w Coralu) znajomym zdarzało się prosić obsługę, żeby w końcu ktoś zmienił pościel, a w Norii jest super czysto (ach te miękka bawełna...) obsługa nie narzuca się, ale robi swoje, a nawet zmiana pokoju na jakiś z ładniejszym widokiem zaraz po przyjezdzie nie była problemem 3. zdecydowanie Noria Odpowiedz Link Zgłoś
jacekgoleniow Re: Pomocy , który hotel wybrać ? 14.06.08, 14:59 Coral Hills raczej odradzam jeśli przeszkadza Ci głośna rosyjska muzyka przy basenie i walka o leżaki. Obsługa jest miła i uprzejma, ale nie spieszą się z pomocą. Zaraz za murkiem jest budowa hotelu, ale ich system pracy jest bardzo specyficzny. Ciężko było dostrzec czy też usłyszeć budowlańców. Kuchnia smaczna, ale monotonna. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Pomocy , który hotel wybrać ? 15.06.08, 15:30 żaden z nich każdy to stracona kasa - biorąc pod uwage inne hotele za podobne pieniądze podaj inny zestaw Ewa Odpowiedz Link Zgłoś