bravo494 07.04.08, 19:04 w którym byłaby koniecznie klima indywidualna byłby on polożony przy plaży z małym aquaparkiem/zjeżdzalniami z ofertą AI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogna71 Re: a może polecicie jakiś hotel? 07.04.08, 21:07 W zasadzie Twoim wymaganiom odpowiada hotel, w którym byłam z 6- letnim synkiem w październiku - Nubian Island, w Sharm el Sheikh. Są place zabaw dla dzieci, baseny, aquapark, plaża też nie najgorsza, chociaz nie jest rozległa i tylko piaszczysta. W mojej sygnaturce masz zdjęcie rybki zrobione przeze mnie na rafie przy tym hotelu:) Hotel jest przyzwoity - naprawdę. Ma go w swojej ofercie Tui i Sky Club. Na holidaycheck.pl opisałam go dość dokładnie. Tu masz linka ------->> tiny.pl/4nbp Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: do bogny 71 08.04.08, 12:24 triszkę z innej beczki bardzo fajne fotki rybek czy możesz napisać jak i czym je robiłaś żółta chyba z góry, reszta pod wodą, ale jakośc super jeśli możesz pisz dariusznow@o2.pl pozdrawiam moje fotki fotoforum.gazeta.pl/5,2,dariusznow Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: do bogny 71 08.04.08, 12:45 dziękuję:) Napiszę, tu, bo wygodniej;) Zdjęcia robiłam Olympusem mju 725SW - nawet był taki wątek niedawno o aparacie podwodnym, więc też tam zabrałam głos. O - tu ----------> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=77876074 Dopiero się uczyłam posługiwać tym aparatem, ale udało mi się zrobić trochę naprawdę fajnych ujęć - może wrzucę jeszcze na FotoForum. Żółta rybka była też cyknięta w wodzie. Obejrzyj sobie zdjęcia ob-serwatora_1, robione dokładnie takim samym aparatem, są w powyższym linku - rewelacja:) Pozdrawiam również:) Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: do bogny 71 09.04.08, 15:23 dzięki znam ten model - zreszą mialem już dwa olki cyfrowe ale zdecydowalem sięna Canona nawet myślałem o zakupie takiego aparatu, ale byłby on wykorzystywany raz do roku do podwodnych fotek więc bez sensu tym bardziej że koszt ponad tysiaka zdjęcia rewelka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: a może polecicie jakiś hotel? 08.04.08, 12:21 proponuje poszperac na forum bo wymagania nie są oryginalne i wiele hoteli je spełnia - są bardzo dobrze opisane przez forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
egiptomaniak Re: a może polecicie jakiś hotel? 09.04.08, 15:31 Polecam hotel Holiday Inn Safaga 4* z ALL INC w Egipcie BP Alfa Star Odpowiedz Link Zgłoś