nina.pl 10.04.08, 14:19 Wybieramy się w lipcu na urlop do hotelu Radisson Sas w El Quisser,czy ktoś z forumowiczów był w tym hotelu,albo może w tej miejscowości?Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamerza Re: El Quisser 10.04.08, 19:42 bylam w marsa alam w ubieglym roku i na zakupy podjezdzalismy do el Quisser (chyba tak to sie pisze), niestety miejscowosc ta strasznie mnie rozczarowala, dosc drogo, malo sklepow, generalnie nie ma co robic i nie ma gdzie spacerowac, hotele w tej okolicy jak i w marsa alam sa rewelacyjne, ale co z tego jak wieczorami na srodku pustyni nie ma co robic, a do najblizszego miasta bardzo daleko. Osobiscie nie pojechalabym tam drugi raz, wole zdecydowanie hurghade, ale kwestia gustu, jedyny plus to wycieczki fakultatywne o wiele lepsze niz z hurghady :) Odpowiedz Link Zgłoś
rszalc Re: El Quisser 10.04.08, 19:56 W jakim byłas hotelu Marsa Alam? Jakie wycieczki polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nina.pl Re: El Quisser 11.04.08, 07:58 Też jestem bardzo ciekawa,jakie wycieczki polecasz ,bo na razie mam w planach tylko Luksor,ale nie wiem,czy wybrać się na jedno,czy dwudniówkę.Jeszcze zapytanie,gdzie kupowałaś wycieczki? Odpowiedz Link Zgłoś
nina.pl Re: El Quisser 11.04.08, 11:33 Jednak,nie tak się pisze nazwę-wakacje będę spędzać w El Quseir. Odpowiedz Link Zgłoś