flyr 21.04.08, 14:41 witam może ktoś się wybiera 29,07 lub posiada aktualne info o tym hotelu ( jak wygląda All , baseny , plaża no i oczywiście rafka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eryka10 Re: Conrad Int. w SHS 21.04.08, 15:26 byłam w tym hotelu w marcu podczas świąt. SUPER SUPER rafa, jedzenie, hotel , pogoda , wspomnienia i Tiran. Odpowiedz Link Zgłoś
flyr Re: Conrad Int. w SHS 21.04.08, 15:31 a z jakiego biura byłaś ? Chciałbym sie wybrać do Jerozolimy nie stety z TUI fakultetu nie ma . Może doradzisz coś w tej kwestii . Odpowiedz Link Zgłoś
walet Re: Conrad Int. w SHS 24.04.08, 16:12 W tym hotelu zdecydowanie najlepsza jest rafa . Wycieczke mozesz kupic u rezydenta z innego biura , takze w sąsiednich hotelach . A tak w ogóle to Jerozolime zaplanuj sobie lepiej gdy będziesz w jednym z hoteli w Tabie ; znacznie bliżej - nie spędzisz 18 godzin w autobusie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ola9944 Re: Conrad Int. w SHS 22.04.08, 07:38 ja jadę w sierpniu, ale jest trochę tutaj informacji, wpisz w wyszukiwarce, były osobne wątki o tym hotelu, poza tym hotel tez ma stronę, jak wpiszesz w google, to znajdziesz. Z tego co czytałam to ładna plaża, rafa, hotel też raczej ok, nie było na pewno narzekań. Ja też jadę z Tui. Odpowiedz Link Zgłoś
flyr Re: Conrad Int. w SHS 22.04.08, 09:39 bardzo dużo zdjęć i opinii jest również na holidaycheck.net . Odpowiedz Link Zgłoś
mat.monika Re: Conrad Int. w SHS 04.05.08, 02:36 jeżeli bywałaś w europejskich hotelach i liczysz na 5 gwiazdek na tym wlaśnie poziomie-zapomnij.Ale jezeli unijne 3+ gwiazdki Ci wystarczają to bedziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś