teletoobis 04.07.10, 20:29 i facetow z tego forum.... cieszycie sie tak jak ja? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:33 Szampan otwarty, jagniatko na roznie, cudowna pogoda i w koncu obaw o to, ze bedzie mna rzadzic kolejny z Braci Mniejszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:56 i gapisz sie przy tych czeresniach jak szpak w .... telewizor :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 23:24 Wybacz za przerwę. Patrzyłam się w co innego :D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:31 Ja mam zaciesz do kwadratu ;-) ;-) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:34 To rozumiem :) Eh, chyba jeszcze sliwowice otworze :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:00 Patrz, mniej czasami znaczy więcej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:08 No ale gdy jest jakość i ilość, to już w ogóle.:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:17 Staram sie miec wystarczajaca ilosc dobrej jakosci zapewniajaca bezpieczenstwo i spokoj wewnetrzny Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:51 Sweet :) a piłeś "wściekłą sukę" ze śliwowicy? (od razu uprzedzam wszelkie skojarzenia: chodzi mi o drinka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:54 Nie, jakos nie wyobrazam sobie tego, bym mial psuc sliwowice czymkolwiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:57 Niczym się jej nie psuje :) Po prostu pije się ją na gorąco z odrobiną soku malinowego :D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:05 To juz jest psucie :) Ja mam te 85% i ona sama z siebie grzeje :) Odpowiedz Link Zgłoś
arnika_2 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:10 teletoobis napisał: > To rozumiem :) Eh, chyba jeszcze sliwowice otworze :) tja... jak otwiera śliwowicę to do mnie nie dzwoni :D zapamiętam, jak się "liga skata" zacznie-to się przypomnę :P Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:31 Nie zapeszam, tak jak Ty będę cieszyła się jutro.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:33 Ale wino otworzyłam, szampan będzie jutro, mam nadzieję.:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:34 Nie kracz! Nie przyjmuje takiej ewentualnosci do wiadomosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:37 Nic nie kraczę! Dobrze będzie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:38 Ale byc moglo. Nie wyobrazam sobie tego malego hitlerka u wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:35 no i wyszło na kogo głosowałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:37 a gdzie w pytaniu startowym jest cokolwiek na temat głosowania? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: trudno sie cieszyc z mniejszego zla, n/t 04.07.10, 20:36 Ja sie ciesze, ze to metrazowo mniejsze nie dorwalo sie do wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
emka222 Re: trudno sie cieszyc z mniejszego zla, n/t 04.07.10, 20:44 :-D Hehe.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: trudno sie cieszyc z mniejszego zla, n/t 04.07.10, 23:58 Njamniej celny argument. kwasniewski jest 2 cm tylko wyzszy od kaczynskiego.. Zas nie wiem czy fajnie jest miec reprezentata ktory sie ledwie we framugach miesci wszesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: trudno sie cieszyc z mniejszego zla, n/t 04.07.10, 20:37 A właśnie, że można.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: trudno sie cieszyc z mniejszego zla, n/t 04.07.10, 20:37 Wolałabyś kaczystan???? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: trudno sie cieszyc z mniejszego zla, n/t 04.07.10, 20:39 też tak mam gorzej, że w dość dużym towarzystwie omówiliśmy dzisiaj wszystkich kandydatów i tych bardziej znanych z aktualnej sceny politycznej i cóż... aktualnie nie ma osoby charyzmatycznej, która porwałaby tłumy, miała nową, świeżą wizję państwa, bez układów, bez poklepywania po pleckach szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: trudno sie cieszyc z mniejszego zla, n/t 04.07.10, 20:45 Wandziu, ja sie po prostu ciesze, ze nie wygral Jarkacz. Komorowski tez nie jest moim idealem prezydenta, nie mowie juz o tym, ze calkowicie mi jest obcy ideowo. Ale przynajmniej zachowac sie potrafi i nie opiera sie na martyrologii, nekromanii, pustoslowiu pseudopatriotycznym Odpowiedz Link Zgłoś
real.nutka25 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:37 gratuluje humorku. Tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:39 Rodacy mnie nie zawiedli. Okazuje sie ze wiekszosc jednak nie jest taka glupia jak myslalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:44 A mnie zawiedli, bo różnica jest minimalna - ponad 7 mln zagłosowało na Jarka, jeśli dobrze liczę. Ale pesymizm ze mnie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:47 Amerykanusy+ Rydzykowe Berety + ciemnota, ktora np na Slasku zareagowala na haslo, ze Komorowski bedzie zamykal kopalnie, a Kaczor nie Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:53 Nie wiem jak teraz, ale w pierwszej turze Amerykanów nie było wcale tak dużo jak na te 10 mln, które tam żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:55 Ale to bastion nieuswiadomionych moherow Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:15 O, jest, że w USA 37 tysięcy z hakiem głosowało. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:20 czyli tyle co np w 200 tys miescie w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:07 > Amerykanusy+ Rydzykowe Berety + ciemnota, ktora np na Slasku zareagowala na > haslo, ze Komorowski bedzie zamykal kopalnie, a Kaczor nie A Ty na jakie hasła zareagowałeś, że głosowałeś na tę ciemnotę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:09 Na jaka ciemnote? Poza tym ja glosowalem przeciw, a nie za Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:11 > Na jaka ciemnote? > > Poza tym ja glosowalem przeciw, a nie za Leżę i kwiczę - Twój intelekt jest porażający! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:13 No tak, niestety nie masz szans mu dorownac :) Nie mam zamiaru tlumaczyc tego, co naprawde jest takie proste. Lez dalej i kwicz, to wlasciwy odglos :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:15 > No tak, niestety nie masz szans mu dorownac :) > > Nie mam zamiaru tlumaczyc tego, co naprawde jest takie proste. Lez dalej i > kwicz, to wlasciwy odglos :) Jasne, że nie mam, bo jak mam niby dorównywać czemuś, co przewyższam? :D Nie oczekuję na Twoje tłumaczenia, bo są tak żałosne i płytkie, a w dodatku podszyte taaakim prostactwem, że aż zęby bolą jak się czyta. Baj. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:16 Mania wielkosci wprawdzie nie jest uleczalna, ale moze zostac przytlumiona. Jedyne co mozesz przewyzszac, to Jarka wzrostem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:17 > gratuluje humorku. Tak trzymaj A ja myślałam, że gratuluje się osiągnięć. :D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:19 no wiec calej twojej czarnej bandzie nie ma czego gratulowac. Za niedlugo znajdzie sie ona na smietniku historii Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:39 taaakkk spelnilam swoj obowiazek na kacu i po wyjazdowym week i teraz sie ciesze, nawet winko zrobilam z panienka- kolezanka z tej okazji:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:45 panienka- kolezanka brzmi niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:51 moge Cie z nia poznac, fajna jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:55 Moze i fajna, ale jak kazda kobieta nie nedeje sie do dlugofalowego zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:05 a po co dlugofalowy? nigdy nie pojmowalam ideologii związków długofalowych... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:17 no widzisz- nie nadaje sie dla mnie. Ja nie jestem sprinterem, raczej maratonczykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:41 Cieszę się, że mój głos nie poszedł na marne :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:41 Jutro w okolicach południa odpowiem na to pytanie, ale jak na razie to ulżyło mi. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:47 Nie wiem czy do tego czasu wytrzezwieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:09 Ale nie pij za dużo żeby ci się głos nie popsuł :D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:18 Jak przestane pic wroce do dyszkantu kilku kolegow z czatu :) Pije od 30 lat, dlatego glos caly czas ten sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:49 To ja chyba też zacznę pić przed następnym czatem. :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:51 To trening zmudny i dlugotrwaly czyni mistrza :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 12:13 :D Będę trenować. A tymczasem dopiszę odnośnie tematu wątku, że raczej się cieszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 12:49 Ja nie musze chyba powtarzac ze sie ciesze. Nie ze zwyciestwa, ale z przegranej :) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 13:39 I to jest najsmutniejsze. Ze glosujemy nie Za ale Przeciw.. Co to kufa za czsy i kraj :/ Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 15:20 byla alternatywa- glosowac na mniejsze zlo, albo nie glosowac. Ja nie chce mlaskajacego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
secondmysza Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:49 Cieszę się troszkę. Jak jutro się potwierdzi, będę bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:51 To bedzie okazja, by zrobic poprawiny :) Odpowiedz Link Zgłoś
secondmysza Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:54 teletoobis napisał: > To bedzie okazja, by zrobic poprawiny :) Właściwie masz rację. Świętujmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:57 No, ja nawet 3 gorali przekonalem, ze jest co opic :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:19 Chyba nie znasz konserwatyzmu gorali :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:17 Ty sie nawet mnie nie pytaj, co jutro rano bede przezywal za sklepem GSu :) Odpowiedz Link Zgłoś
secondmysza Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:33 Nie pytam. Raczej się domyślam, będzie ciężko :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:34 Łoj jus sie boje. Kruca fuks, tsa bydzie dobry podkład zjeść z rańca :) Odpowiedz Link Zgłoś
secondmysza Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:39 Podobno najlepszy tłusty rosół... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:46 ale nie na sniadanie. Porzadna jajecznica na szynce i moge isc za sklep :) Debata pewnie rozpocznie sie o 8 rano :) Odpowiedz Link Zgłoś
secondmysza Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:55 To może choć na boczusiu, im bardziej tłusto tym lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:58 Nie mam boczku. Swinke bijemy dopiero w nastepna sobote :) Odpowiedz Link Zgłoś
secondmysza Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 23:00 Tak, czy siak, marnie to widzę. Powodzenia w takim razie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 23:05 Dzieki i dobranoc. Jednak rano o 5 musze wstac do dojenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
secondmysza Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 23:19 Ja też coś koło tego muszę wstać. Jednakże w innym celu. :) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:56 Herminetka- Ty mialas sie bzykac urlopowo, a nie na forumie siedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:51 urlopowo jutro ;) a bzykanie to zaraz :P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:59 No to idz i sie przygotuj. Chyba ze gre wstepna juz na kompie uskuteczniasz Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 20:56 a co wy wiecie o polityce? ludzie są tak tepi ze głosowali by na przymusową własną eutanazje i zacieszali by sie jak gwizdki poniewaz ogladajac TV mieli wrazenie ze tak musi postapic aby było słusznie, troche postrzaszyc, stworzyc pseufdo autorytety, wywołac presje, pogestykulwoac. A oni smieja sie z was, tylko pija 100 razy droższego szampana. Z tym ze nikt ze nie wiecie kim śa oni, tkwiąc w błogiej iluzji ze sie cos wie i cos rozumie nie majac niestety swiadomosci ze staje sie ktos narzedziem w czyis rekach. biegnie stado ąz sie kurzy. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:07 A co ty wiesz o polityce? Zreszta tu nie o polityke, a o prezydenta- przede wszystkim reprezentanta chodzi. A nie chcialbym, by mnie reprezentowal gosc, zaszczuwajacy ( np Blide), dopuszczajacy do zabawek maniakow ( np Maciarewicza), czy dajacy zabawki ( np dyktafony) niedorozwinietym dzieciakom ( np Ziobrze) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:12 to mówisz że blida to męczennica za wiarę?luuuudzie,pomocy;) jak już złodziei stawiamy na ołtarze...chociaż zaraz-św.stanisław też działał na szkodę państwa,a patronem płolszy został.ten kraj tak ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:21 Masz pojecie jak kot o kwasnym mleku. Chcialbym by ktos kiedys ciebie tak zaszczul jak ja zaszczul aparat Ziobry. A teraz racz nie odzywac sie do mnie, bo nie mam przyjemnosci ani czytania, ani odpowiadania na wyziewy przepoconego mozgu mlodego onanisty Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:32 nie mam przyjemności pisać z tendencyjnym burakiem,ale wygodnie mi i jakoś to znoszę;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:37 to powinienes przestac pisac sam ze soba. Wyjdzie to wszystkim na dobre- superspecjalisto od pobierania kalu Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:10 > nie mam przyjemności pisać z tendencyjnym burakiem,ale wygodnie mi i jakoś to > znoszę;) Daj spokój wiarusik, szkoda klawiatury na tego prostaka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:21 Prezydent jest tu po prostu czescią polityki której ludzi nie rozumieją nei są swiadomi w pelni a któej sąinstrumentami dyrygowanymi na medialnej arenie. Co reprezentuje kraj najlepiej? Jego niepodległosc, niezależnosc, organizacja, czystosc ekonomiczna, gospodarcza, siła. Jeden czlowiek nie moze reprezentować nikogo, to tylko pionek ustojowy, który moze robic dobre usmieszki w grach w którch w jego kartach jest zawsze blef. Tyle o polityce miedzynarodowej i jego roli jako "reprezentanta" czyli jest to bardziej jak delegat firmy a nei jej wlaciciel, chociaz we wspolczesnym sytemie wladzy zaczna sie to zlewać Ludzie tacy jak ty myslą mógiem inncyh lduzi, łatwo zmanipulowac wywoluajc jakiesz sztucznie wrazenia, opienie, sugestie nei do odparcia. ktos sie zabije poniewaz miał depre i bał sie o swoje machlojki, lub ktos go zmusil by ich nie ujawnił a ludzie wmowia im historie ze został zaszczuty. Ludzie nie rozumują, oni czują, dzialaja na zasadzie emocji, mysla nienawiscią strachem, mysla stadem ich glową jest telewizor. ENi mogą sie bronic poniewaz nie maja dostatecznie szerokiej swiadomosci by wiedziec kto dlaczego i po co chce ich manipulowac i w jaki sposob to robi Potem czuje satysfakcje ze ma na cos wplyw i ze robi dobrze, i o to im chodzi, ale on nei wie co jego decyzja oznacza realnei ma w glowie tylko zestawy swiadomosci które czesto dzialaja w sposob odwrotny, "maniaK" - to wlasnie operowanie slowami nachechowanymi emcojonalnie, nei ma w nim wiedzy prawidzwej, motywow, perspektyw i prawdy, jest za to stronniczosc i slepota. "niedorozwiniete dziecko" - to nie jest jesyzk czlowieka który rozumei polityke, i mechanizmy nai rządzacymi Swiat jest szerszy, rzadza w nich sily osadzone w innych kulturach ideologi, maja kontrole nad propaganda ideologiczna, mediami, systemami wladzy, prawem. Tak naprawde nei ma znaczenai kto wygra te wybory, i tak jest juz za krucho by moc to odratowac w tak banalny sposob, Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:28 powiem tak- mozesz sobie myslec i pisac co chcesz. Komor nie byl moim kandydatem. Jest mi zupelnie obcy ideologicznie, zasciankowy jak Jarkacz. Ale jestem pewien, ze dobrze sie stalo, iz Brat Mniejszy na razie dostal prztyczka w nos Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:40 Analizowałem polityke ok 8 lat, twoja swiadomosc zwyczajnie nie wie o wielu istotnych faktach, które daleko są poza tym co sie dzieju tu i teraz. bez tej wiedzy nie bedziesz w stanie neizaleznei i obiwktywnie oceniac tego co sie dzieje na scenie, bo nei bedziesz wiedzial skad to sie wzielo i kto za tym stoi oraz jakie są realne konsekwencje MAtrix jest przyjemny, niebieska pigułka daje neizły haj, tak: " kwa kwa, kurdupel dostał pstryczka w nos, kwa kwa ratujmy nasz kraj bprzed obledem kaczystanu, zli lduzie, ciemnogrod, zlo, moher, brat maly i jego kot eni zasiada u wladzy kwa kwa, europa, wolnosc rownosc, braterstwo demokracja " nie wiecie o czym mowicie ktos sie za tym kryje jaka ideoligia jest czym co ejst manipulacją a co rzeczywistoscią to są tylko słowa klucze wbijane w dynski ludzi którzy w nie uwierzą bo tak łątwiej. Bo fajne jest pcozucie ze jest sie n"na topie" z wiekszoscią, ze ma sie racje, ze ma sie sile i mozlwisoci, fajjnie.. tylko to eni znaczy zupelnie nic, ale w skali masowej manipulacji staje sie sposobem na rzedzenie calymi narodami w sposob legalny Prawda jest taka ze pewne uklady po prostu uzyskuja sporo legitymizację która w prostej lini doprowadza tak naprawde do autodestrukcji politycznej, kulturowej. Ale łątwo sprawic by i tak sie cieszyli widzac wąsko, płasko. Poniewaz sa tylko ludzmi zajetymi swoimi sprawami. To tak jak by ktos kazał ludziom podejmwoac deczje w sprawach tego jak ma funkcjonowac elektrowania jądrowa - wiekszosc i tak nie bedzie kumala o co chodzi, zagłosuja temu komu zaufają, a zaufaja temu kto ma prezencje, miły usmiech, fajny bilbord, dobry wzrost, ładnie przystrzyzone wąsy. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:48 Ty jestes wyznawca spiskowej teorii dziejow. Ja na to nic nie poradze. Nie chce mi sie nawet wglabiac w to co plodzisz. Po prostu slowotokiem chcesz udowodnic, ze masz racje. W mysl zasady- zaszczekac adwersarzy. Polemizowac z toba tez nie mam zamiaru. Wiesz wszystko, wszystko zostalo przeanalizowane. Tylko nie wiem kto zaplodnil twoja wyobraznie takim postrzeganiem swiata. Ale to akurat niewiele mnie obchodzi. Ja sie ciesze, ze nie bede mial mlaskajacego co 2 slowo prezia Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:59 'wyznawca" to kolejne "słowo klucz" który ktos ci wmowił nie mam zamiaru nikomu udowadniac "swoich racji" bo mi wystarczy swiadomosc tego jaka jest prawda. ejsli ktoś chce tkwic w swoich iluzjach, nie bede go przekonywał zeby z niej wychodził poniewaz to skaplikwoany i rzmudny proces, wymaga dodatkowo umiejetnsoci niezaleznoego myslenia, otwartosci, zdolnosci analizy i kojarzenia faktów. Pzoatym sama swiadomosc tez moze obciarzać poniewaz burzy dotychczasą wizje swiata która miał osie przez xx lat. t sie cieszysz ze nei bedziesz mial "mlaskajacego prezia' ( o którym zreszta pewnie nei wiesz prawie nic) ktos inny bedzie sie cieszyłze ogłupi kilkadziesiat milionów ludzi, a czy to mnei cieszy? głupota moze co najwyej rozbaiwac, to eni to samo JA nie mam zamiaru 'zaszczekac adwersarzy" moge podjac dyskusje w tym temacie, otwartąnastawia=oną na DĄZENEI DO PRAWDY OBIEKTYWNEJ a nie starajacej sie potwierdzic czyjes subiektywne wyobrazenia. masz ładnei sprany mozg, bedziesz tanczyc jak ci zagraja cieszyc sie z tego z czego chca zebys sie cieszyl wiesz jak tak patrze z góry to widze teatr pajacyków na sznurkach JA swoja wiedze budowałem latami an niezaleznych zrodlach i analziach zaczynajac od histori narodu zydowskiego 4lat pne, wpływow kulturowych, chach religijnych Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:02 z trudem dotarlem do "rzmudnego procesu" z twojej wypowiedzi i dalem se spokoj. Sory- czerwona kartka, dyskwalifikacja, RSC Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:05 KAczynski niski moze i jest, wybitny nie jest ale ty nawet mu do brudu pod stopami nei dorastasz. ale sie ciesz, masz swoje powody Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:10 w koncu cos snsownego- ktos przyznal, ze ten ynteligent z Zoliborza ma brudne stopy. Koniec rozmowy z toba zwolenniku spiskowej teorii dziejow. Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:17 jak bym napisal ze chodzi w tych samych gaciach od pół roku w uforii odpalił bys kolejnego winiacza z biedronki? Uzly ci jak wyobrazisz sobie cos o kims kogo nie lubisz sam nei rozumeijac dlaczego? Dzieci z przedszkola zachowuja sie podobnie "zwolennik spiskowej teori dziejów" - nie ejstem zwolennikiem czegos co tu zazywasz 'spiskowąteorią", po prostu mam pewna widze o rzeczywistosci, organizacjach w nich działajacych, motywach ludzi, sposobw realziacji ich celów, ich zamierzeniach, i tego jak pewne rzeczy sie realziwoaly, jakie szaty przybierały i ktos sie za tym kryje od reolucje francuskiej poprzez komunizm czy II swiatową oraz znacznie zanacznie wczesniej "spiskowej" - spiski istnieją przeciez: KAczor spiskuje przeciw polsce i demokracji, wraz z "maniakami" i Chorymi dziecmi" typu Ziobro ,AMcierewicz, Olszewski "teori" - nie mowie o teoriach tylko o faktach Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 09:24 > nie mam zamiaru nikomu udowadniac "swoich racji" bo mi wystarczy > swiadomosc tego jaka jest prawda. A jaka jest prawda twoim zdaniem? Jaka jest różnica między B.K. a J.K.? W polityce siłę sprawczą mają pieniądze, więc proszę byś skoncentrował się na sprawach finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:00 nie ma się z czego cieszyć,bo to był wybór między kiblem a pisuarem.mam nadzieję,że otoczenie bronek-donald zacznie kraść na umór,ludzie zaczną się buntować,a wtedy z podziemi wyjdą proletariusze i posprzątają;) Odpowiedz Link Zgłoś
nova34 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:10 A ja zetnę ziółko i wypalę na smutno... :( Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:22 Ziolkiem zawsze mozesz sie podzielic. Palenie ziol na smutno nie jest korzystne Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:37 Owieczki do upieczenia nie mam, ale szampana też otworzyłam:) I mam nadzieję, że moja radość nie jest przedwczesna. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:48 Spox Nawroc. 6% coraz bardziej sie potwierdza Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:13 Owieczki do upieczenia nie mam, ale szampana też otworzyłam:) Niech Ci gajowy-prezydent ustrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
larsleon Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:39 Oby znowu nie było pomyłki sondaży. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 21:49 Nie sadze, by tym razem dali sie wpuscic w maliny Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 22:33 Juz mozesz. Blad nie moze byc wiekszy niz 6% :) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 23:15 Póki co nie ma nawet 2% różnicy, poczekam sobie z radością do jutra się mi nie spieszy. Na razie uśmiałam się z Jakubiak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 08:03 5% I kaczka spuszczona do kibla Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 23:15 no tubiś,50 do 49.chyba ci ten baranek kołkiem w dupie staje;) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Pytanie do kobiet 04.07.10, 23:56 Ja bym sie tak nie cieszyla jeszcze, biorac pod uwage najnowsze wyniki z PKW... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 08:02 Nadzieja w tym przypadku okazala sie matka glupich :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 08:42 Co za naiwnosc sadzac, ze Polska rzadzi Tusk i Komorowski (to do dyskusji z s.p.7). :/ Jeszcze w calej swojej naiwnosci za to pic. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 09:08 > i facetow z tego forum.... > cieszycie sie tak jak ja? :))))) Wcale się nie cieszę. Pokazaliśmy jako naród, że damy sobie wmówić wszystko. Jak stado owiec, albo nawet lemingów. Protestuję przeciwko nazywaniu nas Rydzykowymi Beretami. My jesteśmy "mocherowe berety" i tylko ta nazwa ma prawo odnosić się do nas. Wszystkie inne połączenia beretu lub mocheru powinny zostać zabronione. To nie my słuchamy Rydzyka, ale Rydzyk dał nam przestrzeń, w której mieliśmy szansę zaistnieć. On wcale nie potrzebował robić nam pranie mózgu, byśmy wiedzieli że KLD to aferzyści i złodzieje. Nie mam złudzeń odnośnie Jarosława, ale wiem też że nie przyłożył ręki do Nocnej Zmiany, w przeciwieństwie do Donka, bliskiego towarzysza Komorowskiego. Co byś nie mówił, to ani Lepper ani Giertych nie przeprowadzili zamachu stanu, kiedy naród rano budzi się i dowiaduje się, że nagle i niespodziewanie ma nowy rząd, a stary rząd nie dokończył sprawozdania z wykonania ustawy. Śmierć Blidy powstrzymała śledztwo, tak że nie dotarło do najwyższych figur, a więc było na rękę nie Kaczyńskim, ale przestępcom. Nic mi nie mów o zaszczuwaniu kobiety, która osiągała najwyższe stanowiska - to nie była mimoza, tylko twarda baba. W więzieniu miałaby lepiej, niż internowany Balcerowicz. Krótko mówiąc - nie, wcale się nie cieszę. Będzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 10:09 gobi05 napisał: Wcale się nie cieszę. Pokazaliśmy jako naród, że damy sobie wmówić wszystko. Jak stado owiec, albo nawet lemingów. Okazuje sie ze jednak nie- w pierwszej turze kandydat nie majacy szans na II ture uzyskal jednak 15% glosow. Ludziska skumali, ze nie wolno od razu oddawac komus od razu swego glosu. Prawda jest taka, ze nie wygral Bronek, a przegral Jarkacz. Kogos trzeba bylo przeciez wybrac. Moj wybor padl na Bronka, bo jestem pewien, ze w przeciwienstwie do Jarkacza nie bedzie mlaskal w co drugim slowie podczas oredzia noworocznego. Poza tym obaj sa prawie jednakowi- zaklamani, zasciankowi, konserwatywni Protestuję przeciwko nazywaniu nas Rydzykowymi Beretami. My jesteśmy "mocherowe berety" i tylko ta nazwa ma prawo odnosić się do nas. A ja protestuje perzeciwko gwalceniu polskiej ortografii Wszystkie inne połączenia beretu lub mocheru powinny zostać zabronione. To nie my słuchamy Rydzyka, ale Rydzyk dał nam przestrzeń, w której mieliśmy szansę zaistnieć. On wcale nie potrzebował robić nam pranie mózgu, Zrobil to tak skutecznie ze nawet tego nie zauwazyliscie. Oj a skladnia tez sie klania w pas byśmy wiedzieli że KLD to aferzyści i złodzieje. Pelna zgoda Nie mam złudzeń odnośnie Jarosława, ale wiem też że nie przyłożył ręki do Nocnej Zmiany, w przeciwieństwie do Donka, bliskiego towarzysza Komorowskiego. Co byś nie mówił, to ani Lepper ani Giertych nie przeprowadzili zamachu stanu, kiedy naród rano budzi się i dowiaduje się, że nagle i niespodziewanie ma nowy rząd, a stary rząd nie dokończył sprawozdania z wykonania ustawy. A kto jesli nie Jarus z Ziobrem zmontowali uklad za pomoca CBS by uwalic Leppera? Poza tym nie wiem o czym mowisz Śmierć Blidy powstrzymała śledztwo, tak że nie dotarło do najwyższych figur, a więc było na rękę nie Kaczyńskim, ale przestępcom. Sledztwo w sprawie Blidy trwalo od kilkunastu lat. Tylko idiota mogl przypuszczac, ze ona ( gdyby nawet miala) po takim czasie trzymalaby jakies dokumenty w domu. Jej smierc to jawna wina siepaczy Ziobry i chcec kolejnego live show z atresztowania. Przestepcami w tym przypadku byli ci, ktorzy za ta smierc sa odpowiedzialni Krótko mówiąc - nie, wcale się nie cieszę. Będzie gorzej. Ja mam nadzieje, ze przynajmniej bedzie normalniej. Odpoczniemy od nekrofilii, despotyzmu, martyrologii itp. Bo tym mozna bylo juz rzygac Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 15:55 > Prawda jest taka, ze nie wygral Bronek Teraz PO ma władzę i nie będzie narzekać, że prezydent coś blokuje. Wygrał Bronek i jego partia. > w przeciwienstwie do Jarkacza nie bedzie mlaskal w co drugim slowie To rzeczywiście istotny powód ;-) Ja myślałem raczej o przekonaniach kandydatów. Byłem przekonany, ze Kaczyński nie będzie grzecznie spełniać życzeń UE jeśli będą sprzeczne z polskim interesem. No, ale chyba mało kto mówiąc o polityce myśli o pieniądzach. > "mocherowe berety" i tylko ta nazwa ma prawo odnosić się do nas. > A ja protestuje perzeciwko gwalceniu polskiej ortografii Gwałcisz ją pisząc o "gwalceniu". Postaram się poprawić. Moher, moher, moher! Moher broni, moher radzi, moher nigdy cię nie zdradzi! Moher! > szansę zaistnieć. On wcale nie potrzebował robić nam pranie mózgu, > Zrobil to tak skutecznie ze nawet tego nie zauwazyliscie. Oj a skladnia tez sie > klania w pas Co ci się znowu nie podoba? Czy miałem napisać, że nie potrzebował robienia prania, czy co? Widzę, że nadal nie rozumiesz, o co biega z tym Rydzykiem. To jest bardzo prosta sprawa: wmawiano Polakom, że katolicyzm jest przeżytkiem, że wierzący i praktykujący to nieliczni, głupi wieśniacy. Wmawiano, że patriotyzm jest przeżytkiem we wspaniałej rodzinie krajów RWPG. Ta propaganda trwała już za PRL-u. I kiedy przyleciał Jan Paweł II i wyszliśmy go powitać, to zobaczyliśmy, że nie jesteśmy marginesem społeczeństwa. Radio Maryja ma takie samo znaczenie - daje nam przestrzeń do spotkania się. Radio Maryja mówi mi, że mam prawo nie ufać twórcom Wspólnoty Węgla i Stali. Ono nie kształtuje moich poglądów, tylko je wspiera. Gdyby Rydzyk zaczął puszczać disco polo, to przestałbym słuchać RM. > rząd, a stary rząd nie dokończył sprawozdania z wykonania ustawy. > Poza tym nie wiem o czym mowisz Mówię o uchwale (nie ustawie - przepraszam za nieścisłość) lustracyjnej z 28 maja 1992 (zgłoszonej przez Janusza Korwin-Mikkego). Najpierw Sejm Rzeczypospolitej Polskiej zażądał informacji, a później wodzowie kilku partii wykonali hokus-pokus-piłkarski-poker i ten sam Sejm rozwiązał za to rząd Olszewskiego. > Sledztwo w sprawie Blidy trwalo od kilkunastu lat. Chodziło nie o Blidę, tylko o miliardowe przekręty w aferze węglowej. Ona znała nazwiska i mogła chcieć zeznawać. > Ja mam nadzieje, ze przynajmniej bedzie normalniej. Odpoczniemy od nekrofilii, > despotyzmu, martyrologii itp. Bo tym mozna bylo juz rzygac O, tak - będzie jak w raju. Dopiero po kolejnych wyborach dowiemy się, czy jesteśmy w stanie spłacać dług publiczny (a raczej odsetki), czy już nie. Ale ileż to będzie radości do czasu wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 16:46 duzo slow malo tresci- katolicyzm jest anachronizmem. Wiara w ludzika na krzyzu, ktorego sie spozywa jako wafelek, choc umarl 2000 lat temu :) Katolicyzm to otumanianie i okradanie ludzi. Im lud ciemniejszy tym latwiej mu cokolwiek wmowic. Katolicyzm to w Polsce w wiekszosci tradycja nie majaca z wiara niczego wspolnego. Katolicyzm, to niebezpieczna sekta Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 17:32 > duzo slow malo tresci- katolicyzm jest anachronizmem. Katolicyzm (a raczej chrześcijaństwo) to filozofia, która poprowadziła tzw. cywilizację Zachodu od dymarek do światłowodów. W Damaszku wytwarzano stal, w Pekinie - proch strzelniczy, różne cywilizacje rozwijały astronomię, medycynę, architekturę, handel itd. Jednak to chrześcijaństwo rozpowszechniło zasadę "darmo otrzymałem - darmo daję". Nie jestem aż takim znawcą religii, żeby przeprowadzić analizę porównawczą katolicyzmu, prawosławia i religii protestanckich, ale w Polsce najwyraźniej to katolicyzm był wybierany przez pokolenia. Czyżby lepiej zaspokajał ludzkie potrzeby? Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 19:02 gobi mylisz chrystianizm z polskim katolicyzmem. To sa dwie osobe postawy wobec swiata, Boga oraz innych ludzi pod pozornie ta sama przykrywka. W pierwszych rzedach stoja Ci co okradaja ludzi i smieja sie im w twarz, ktorzy tepia innych ktorzy im sie po prostu nie podobaja czy bija zony a moze i gwalca swoje dzieci. (specialnie przejaskrwilam ostatnie dwa przypadki). najglosniej spiewaja, najbardziej zagorzale bronia wlasnie rozglosni. Wybacz ale mnie retoryka ojca R (a mam okazje jej sluchac bo moja babcia jest namietna ogladaczka TVTrwam) obraza jako człowieka inteligentnego i potrafiacego myslec samodzielnie. I chodzi mi zarowno o merytoryke jego wypowiedzi jak i sposob jej przedstawiania. I to nie tylko u niego ale i u wielu Profesorow i gosci tam grzeszy podobnym poziomem monologu. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Pytanie do kobiet 06.07.10, 14:39 > gobi mylisz chrystianizm z polskim katolicyzmem Masz prawo do własnego wyznania. Daj to samo prawo polskim katolikom. Pozwól nam być anachronicznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Pytanie do kobiet 07.07.10, 15:59 gobi05 napisał: > Masz prawo do własnego wyznania. Daj to samo prawo polskim katolikom. > Pozwól nam być anachronicznymi. > Chyba Ci sie cos pomylilo. Nigdzie nie zabriealam wam prawa do wlasnego wyznania. Wskazalam ze mylisz chrystiaznim z katolicyzmem powolujac sie w obronie tego drugiego na dogmaty tego pierwszego :> Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 20:40 gobi05 napisał: Katolicyzm (a raczej chrześcijaństwo) to filozofia, która poprowadziła tzw. cywilizację Zachodu od dymarek do światłowodów. Za pomoca ognisk na ktorych paliila np opornych wolnomyslicieli Jednak to chrześcijaństwo rozpowszechniło zasadę "darmo otrzymałem - darmo daję ". ta.... jak widze Rydzyka, Jankowskiego i innych zlodziei to juz zaczynaw wierzyc :) Nie jestem aż takim znawcą religii, żeby przeprowadzić analizę porównawczą katolicyzmu, prawosławia i religii protestanckich, ale w Polsce najwyraźniej to katolicyzm był wybierany przez pokolenia. Czyżby lepiej zaspokajał ludzkie potrzeby? Zostal narzucony sila. Polacy od zarania wyznawali bostwa staroslowianskie > Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Pytanie do kobiet 06.07.10, 14:54 > Zostal narzucony sila. Polacy od zarania wyznawali bostwa staroslowianskie Przypomnę też Celtów, Wizygotów, Wikingów. Ich bóstwa były ułomne. Nie mogłeś ściąć drzewa, bo obraziłbyś Boga Lasu, nie mogłeś kopać węgla, bo obraziłbyś Boga Podziemi, nie mogłeś pokroić żaby, bo obraziłbyś Opiekunkę Wszystkich Żywych Stworzeń. Rządził szaman. Jeden abstrakcyjny Bóg i prawo na wzór rzymski daje nam przewagę. Ten, kogo kręci mistyka znajdzie sobie miejsce z łatwością. Ten, kogo pociąga fizyka ma święty spokój. Etyka poszukuje złotego środka między dobrem jednostki a otoczenia. Osobiście wolę etykę chrześcijańską od marksistowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 06.07.10, 15:04 A jak jest teraz? Zezresz miesa w piatek- grzech, pukniesz panienke dla obopolnej przyjemnosci- grzech, nie pojdziesz w okresie wielkanocnym zezrec w kosciele wafelka- sam sie wykluczasz z kosciola. A kiedys? Osmielales sie tylko pomyslec, ze ziemia nie jest centrum wszechswiata i krazy wokol slonca, konczyles na stosie. Ba, jak sie komus nie podobaly twoje poglady smazyles sie za czary. Wiesz skad sa najbardziej wymyslne narzedia tortur? Z czasow inkwizycji. Dzieki za taka etyke. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Pytanie do kobiet 07.07.10, 15:58 teletoobis napisał: > A jak jest teraz? Zezresz miesa w piatek- grzech, Akurat to juz jest nieaktualne bo sie zmienilo to przykazanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Pytanie do kobiet 07.07.10, 15:57 gobi nie wypowiadaj sie w tematach o ktorych praktycznie nic nie wiesz. Masz duza wiedze o katolizyzmie i na tym poprzestan w swoich wywodach. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 10:32 teletoobis napisał: > i facetow z tego forum.... > > cieszycie sie tak jak ja? :))))) ofkors :) chociaz po polnocy przezyłam chwile grozy :D Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 18:05 No to już oficjalnie. Z jednej strony fajnie, że ponad milion różnicy, a z drugiej prawie 8 milionów na Jarka...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Pytanie do kobiet 05.07.10, 20:41 To wymierajace pokolenie. Jarus to trup polityczny, zombie. Teraz dopiero jego urazone ego pokaze na co go stac. A to ludzi rozezli Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: Pytanie do kobiet 06.07.10, 15:04 gdzie sa posty rumaka hrabiny???????? Odpowiedz Link Zgłoś