ewaula 10.05.08, 22:28 Jedziemy całą rodziną, 4 osoby.Po raz pierwszy z biurem do Egiptu.Na co zwrócić uwagę .Może jakieś sugestie.I tak dziękuję za całe mnóstwo informacji , które tu znalazłam.Już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4przemo77 Re: za 4 dni Sharm el faraana 11.05.08, 11:43 Ja za 10 dni jade na objazdowke Jordania + Syria i tydzien w Sharm Cliff Resort. Juz sie tez nie moge doczekac, a tu jeszcze 5 dni do pracy trzeba isc. Odpowiedz Link Zgłoś
daras3210 Re: za 4 dni Sharm el faraana 11.05.08, 21:53 4Przemo77-prośba do ciebie jak wrócisz skrobnij parę słówek o hotelu Sharm Cliff Resort,jadę tam z rodzinką w czerwcu,pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
4przemo77 Re: za 4 dni Sharm el faraana 12.05.08, 17:06 Nie ma problemu - napisze na pewno. Wiesz - ja ten hotel wybralem jako baze wypadowa na fakultety, gdyz mamy ambitny plan zrobic 7 fakultetow w 6 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja15 do ewaula 11.05.08, 19:38 El Faraana jest cudnym hotelem. Moze nie jest to standard dobrych 4 gwiazdek ale klimat, rafa rekompensuje ewentualne mankamenty. Hotel świetnie połozony na klifie Ras Um EL Sid, w dzielnicy Hadaba. Obok, bardzo fajne centrum rozrywkowe Alf Leila Wa Lejla( przez miejscowych zwane Fantazja), wszedzie blisko, na Old Market, gdyie jest najtaniej( tam polecam robic zakupy)w kapciach 10 min. spacerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaula Re: do ewaula 12.05.08, 08:27 dziękuję ślicznie za cenne uwagi, konstancjo. Odpowiedz Link Zgłoś
magda76.1 Re: do ewaula 12.05.08, 22:23 po powrocie proszę o parę słów na temat hotelu.Razem ze znajomymi wybieramy się tam w czerwcu i będziemy wdzięczni za kilka rad. Pozdrawiam i życzę udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś