missundaztood 26.05.08, 14:02 Chętnie odpowiem na pytania. Biuro spisało się super, doba hotelowa była przedłużona, mimo wcześniejszej innej info (wylot z WAW z piątek, powrót z HRG w sobotę). Z wyjazdu jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrianch1 Re: Sunrise Mamlouk z SUN&FUN - wróciłam 26.05.08, 15:15 Witaj Ja lece 12 czerwca do tego hotelu z rodziną mozesz podac gg mam duzo pytan pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danek2007 Re: Sunrise Mamlouk z SUN&FUN - wróciłam 26.05.08, 15:44 witam lece w lipcu do hotelu obok sunrice select gargen. czy mozesz cos o nim powiedzieć ponieważ jest bardzo mało opinii na tym forum, z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: Sunrise Mamlouk z SUN&FUN - wróciłam 26.05.08, 17:10 gg 1406165 O hotelu Garden niewiele mogę powiedzieć, plaża jest wspólna, hotel ładny, ale leżaki na plaży przy Garden są stare o drewniane, więc oblegana jest część plaży przy Mamlouk. Odpowiedz Link Zgłoś
sysim Re: Sunrise Mamlouk z SUN&FUN - wróciłam 26.05.08, 22:53 Witaj, Co należy zabrać z przydatnych rzeczy z Polski? Czy byliście z dzieckiem? Przeszliście zemste faraona? Czy pokoje są względne? Chodzi o czystość Byliście na fakultetach? Jakie wycieczki polecasz? Ja również jadę 12 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: Sunrise Mamlouk z SUN&FUN - wróciłam 27.05.08, 11:12 Z przydatnych rzeczy to zależy od potrzeb. Byłam z 7-letnią bratanicą, nie przeszłyśmy zemsty. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, codzienna wymiana ręczników, jeśli zostawisz na podłodze. Byłam na statku ze szklanym dnem, bardzo przyjemna wycieczka. Odpowiedz Link Zgłoś