badwa 10.06.08, 16:23 Czy jest może jeszce ktos kto wybiera sie 1 lipca do hotelu craetive mexicana??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtala94 Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 10.06.08, 17:17 My wybieramy się ,ale 8 lipca...-do 22.07...Już nie mogę się doczekać xD....Badwo masz może jakieś zdjęcia z tego hotelu(ciekawe),lub filmy??? Z jakiego biura jedziecie?? My z Sun&Fun...W tamty roku byliśmy w Sol Verginia(naprzeciw Mexicany)...Proszę o odpowiedź... PS.Na ile jedziecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
badwa Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 10.06.08, 17:20 Hey jedziemy pierwszy raz a wiez zadnych zdjec ani filmików nie mam, na 2 tygodnie, z oasis tours, a powiedz mi duzo kasy wydaliscie przez tydzien, ja mam zamiar na 2 osoby wziasc około 1000$, chcemy pojechac do kairu na 1 dzien i na safari jeepami i moze jeszce jakas mała wycieczka Odpowiedz Link Zgłoś
asia19l Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 10.06.08, 18:40 Cześć uważam że tysiączek Wam śmiało wytarczy :) Swoja drogą ja też jade do Mexicany ale tydzień wcześniej 24 czerwca, zostaje w tym hotelu na 2 także być może się spotkamy... Pozdrawiam serdecznie, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
badwa Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 10.06.08, 18:48 Dzieki za odpowiedz asia, byc moze sie spotkamy jade sam z dziewczyna to chetnie pozamy kogos Odpowiedz Link Zgłoś
asia19l Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 10.06.08, 19:08 Nie ma problemu, to mój nasty raz w Egipcie, także chętnie udziele rad... Ja po 2 tyg. w Mexicanie zostaje na kolejne 3 tygodnie... Jakby co to porady na GG 5070439 Asia Odpowiedz Link Zgłoś
kappa22 Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 11.06.08, 16:30 to masz fajny urlopik:) a ja wrocilam z mexicany 27 maja i powiem szczerze,ze hotel b fajny,piekny ogrod,dbaja o niego non stop,moze jedynym mankamentem jest to,ze nie serwuja do posilkow zadnych swiezych owocow,zero arbuza,melona,bananow itp.Bylam z SF na 2 tyg.Jesli ktos chce to moge przeslac hotelowe fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
badwa Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 11.06.08, 16:35 Ja poprosze fotki wojtekpekul@op.pl, i powiedz mi duzo kasy przecghulałes?? Odpowiedz Link Zgłoś
kappa22 Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 11.06.08, 16:46 1000$ i jeszcze wyplacilam 100 z bankomatu,mialam wersje AL,ale jednak gdy sie gdzies wyjdzie to wiadomo napojow w butelke nie bede nalewala z hotelu,a kupowalismy w sklepie,w hotelu zamawialismy pizze z corner baru gdyz czasem nie chcialo nam sie jesc lunchu gdyz nie mielismy ochoty na ZNOWU TO SAMO,koszt dla gosci 20funtow kazda pizza z karty,frytki 11 f.wersja AL nie obejmuje pizzy:)pamiatkowe zakupy warto robic w old markecie a nie w naama bay,gdy w naama jest drozej,a w old markecie to samo sie kupi.Plaze sa dwie,rafowa i piaszczysta,busiki dowoza,czesciej na ta rafowa.Na piaszczystej polecam godzinny masaz i peeling z kawy dla kobitek:)koszt po utargowaniu za 2 kobitki 60$ i 2 facetow po 25 $,w cenniku za 1 osobe chyba z 60$.Polecam abu galoum,naprawde fajne safarii. Odpowiedz Link Zgłoś
badwa Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 11.06.08, 16:50 Wydałas tysiac na jedna osobe czy na dwie, no i jak mozesz to przesli fotki na email bede bardzo wdzieczny, ja mam opcje hb, aile kosztuje jakis alkoho w hotelu jakas whisky z cola albo piwko?/ Odpowiedz Link Zgłoś
kappa22 Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 11.06.08, 16:55 na 2 osoby,piwko chyba z 20 funciakow,albo 25,na plazach nawet jesli ktos ma opcje AL to i tak placi za piwo,jedynie napoje bezplatne.Piwko na plazy 25 funtow,a na piaszczystej chyba z 30.Wlasnie wybieram foty. Odpowiedz Link Zgłoś
badwa Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 11.06.08, 16:59 dzieki za info , czekam nafotki Odpowiedz Link Zgłoś
badwa Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 11.06.08, 17:07 Czyli jesli chodzi o jedzenie to bez rewelacji a obsługa miła kumaja cos po polsku albo angilesku?? na jakich wycieczkach byliscie?/ Odpowiedz Link Zgłoś
kappa22 Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 11.06.08, 17:11 obsluga bardzo mila,po ang rozumieja.Bylismy w Kairze 1 dzien,abu galoum-safari od 6 rana do 17-18,quady ok 2 godzin jazdy-tez przyjemnie i fajnie,lot na spadochronie ciagnietym przez lódkę.Oprocz tego byl plan jechac do Jerozolimy i na gore,ale plan polegl,bo tak sie rozlenilismy,ze nie chcialo juz sie meczyc:)Egipt nie jest na 1 raz,wroci sie i zobaczy to co ominiete:) Odpowiedz Link Zgłoś
badwa Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 11.06.08, 17:17 Dzieki za fotki i ogólnie za info, my pierwszy raz do egiptu juz sie doczekac nie moge, Pozdrawiam i jeszce raz serdecznie dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
badwa Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 10.06.08, 17:46 Czy odpowiesz na moja wypowiedz?? Odpowiedz Link Zgłoś
sinaiscuba Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 12.06.08, 22:59 Zdjecia z Mexicany mozesz rowniez zobaczyc na ich oficjalnej stronie internetowej: www.worldofcreative.com/hotels/maxicana/max_photo.htm Poza tym hotel bardzo mily i jedyny minus, to fakt, ze nie przy plazy. Poza tym blisko jest sporo sklepikow (pnp. rzy hotelu Amar Sina, ktory jest tuz obok). W recepcji Mexicany jest za darmo internet WiFi (jesli masz swojego laptopa). Odpowiedz Link Zgłoś
kappa22 Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 13.06.08, 00:15 na stronie to tam najlepsze wybrali,ale i tak nie mijaja sie z rzeczywistoscia:) ja poslalam troche od siebie,plaze jedna,druga itp:) minusem tez to,ze owocow nie ma swiezych do posilkow.KOMPLETNE ZERO.szkoda,ale reszta to calkiem niezle...no i ten kurczak non stop:) Odpowiedz Link Zgłoś
dad-a Re: Hotel Creative mexicana od 1 lipca 14.06.08, 09:12 Hej!ja lecę 8 lipca z Warszawy a wracam 22 będę tam z bratem i kolegą też pierwszy raz i już nie mogę się doczekać!! Odpowiedz Link Zgłoś