Dodaj do ulubionych

Ruletka z Selectours 4HB Sharm

20.06.08, 18:59
Czy ktos wie di jakich hoteli zazwyczaj kwaterują???
Obserwuj wątek
    • jeef26 Re: Ruletka z Selectours 4HB Sharm 21.06.08, 15:05
      podbijam...
    • jeef26 Re: Ruletka z Selectours 4HB Sharm 22.06.08, 11:19
      może jednak ktoś wie...????
    • jeef26 Re: Ruletka z Selectours 4HB Sharm 23.06.08, 17:25
      ostatnia próba,,,,,,może ktoś coś wie...????
    • agatka_gd Re: Ruletka z Selectours 4HB Sharm 28.06.08, 19:13
      szkoda ze nikt nie odpisuje bo tez jestem zainteresowana wykupilam apcje all
      kiedy lecisz moze zdasz relacje jak wrocisz my dopiero w drugiej polowie lipca
      polceam sie pamieci jesli jeszcze tu zagladasz :) pozdrawiam
      • jeef26 Re: Ruletka z Selectours 4HB Sharm 28.06.08, 20:04
        Lecę pod koniec sierpnia,,,więc raczy Ty będziesz miała swieższe info,,pozdrawiam.
    • the_explorer Re: Ruletka z Selectours 4HB Sharm 28.06.08, 20:08
      nie uwazasz ze pytanie nie na miejscu ?? najpierw sie decydujesz na jazde w
      ciemno a potem na forum skamlesz bo nei wiesz co dostaniesz ??

oczywistym jest ze dostaniesz najgorszy ochlam ktorego niek inny nie wzial. Nie
      licz ze dostaniesz 5* cudo. Zdecydowales sie na jazde w cienmno to licz sie z
      konsekwencjami, proste.
      • jeef26 Re: Ruletka z Selectours 4HB Sharm 28.06.08, 20:25
        the_explorer napisała:

> nie uwazasz ze pytanie nie na miejscu ?? najpierw sie decydujesz na jazde w
        > ciemno a potem na forum skamlesz bo nei wiesz co dostaniesz ??
        >
        > oczywistym jest ze dostaniesz najgorszy ochlam ktorego niek inny nie wzial. Nie
        > licz ze dostaniesz 5* cudo. Zdecydowales sie na jazde w cienmno to licz sie z
        > konsekwencjami, proste.,,,,powiedz mi dlaczego moje pytanie jest nie na miejscu???skamlesz????.......ciesz się że mozesz pisać co chcesz psiaczku...gdzie napisałem ze oczekuje luksusów??? po prostu czasami tak bywa ze na ruletki itp,rożni touroperatorzy kwaterują mniej wiecej do tych samych hoteli i może ktos z forumowiczów własnie był ruletce/??Dla twojej wiadomości hau hau czy jak ci tam,nie bede pierwszy i nie drugi raz w sharm i za tą kase w sierpniu poradzę sobie chocby i w najgorzszym hotelu,,,,
        • grzzie Re: Ruletka z Selectours 4HB Sharm 28.06.08, 20:40
          właśnie wstęp takiej szumowiny do egiptu powinien być zakazany...jak taki się w
          tak prymitywny sposob wypowiada to co będzie na miejscu ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka