to-paz 02.07.08, 14:17 Mam pytanie, czy z Taby są organizowane wycieczki do Arabii Saudyjskiej? Jaki jest przykładowy koszt? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
furka17 Re: Arabia Saudyjska z Taby 02.07.08, 14:28 Do Arabii Saudyjskiej nie pojedziesz turystycznie. Niestety nie ma takiej możliwości. Powtarzam wiadomości usłyszane od przewodniczki z wycieczki do Izraela. Zostaje Ci Izrael i Jordania . Możesz poogladać tylko wybrzeże Arabii Saudyjskiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yola1976 Re: Arabia Saudyjska z Taby 02.07.08, 14:35 www.travelholiday.pl/arabia_saudyiska znalazłam coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
olpp Re: Arabia Saudyjska z Taby 02.07.08, 20:41 To-paz, te pytania o Arabię Saudyjską to naprawdę, czy na niby? Jeśli na niby, to jest to taka sobie prowokacja. Jeśli naprawdę, to znaczy, że nie uczyłaś się w szkole (już od gimnazjum), nie czytasz gazet, nie oglądasz tv, itp. Po prostu masz elementarne braki w rozumieniu współczesnego świata, nie tylko islamskiego. Przykro mi to pisać ale proponuję zacząć od encyklopedii i tym podobnych abc. Chętnie bym Ci napisał syntetyczną, merytoryczną ściągawkę ale to forum służy do innych zagadnień. Odpowiedz Link Zgłoś