kasia_p45 10.09.08, 21:56 Rzucam nowy temat i czekam na opinie .. I bez zadnych zlosliwosci prosze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matanzas Re: Egipt czy Maroko?? 10.09.08, 22:15 A jakiej odpowiedzi spodziewasz się ?zadając je na forum Egiptu.... Odpowiedz Link Zgłoś
derduch-reaktywacja Re: Egipt czy Maroko?? 10.09.08, 22:16 matanzas napisał: > A jakiej odpowiedzi spodziewasz się ?zadając je na forum Egiptu.... Dominikana, rejon Punta Cana. Odpowiedz Link Zgłoś
jadokama Re: Egipt albo.......... 10.09.08, 22:20 A tak przy okazji Derduch, interesuje mnie teraz Kuba możesz mi dać namiary na forum albo inne konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Egipt albo.......... 10.09.08, 22:27 jadokama napisał: > A tak przy okazji Derduch, interesuje mnie teraz Kuba możesz mi dać namiary na > forum albo inne konkrety? Co prawda nie do mnie ale może to forum znasz ?forum.wakacje.pl/list.php?dest=312|0|0 Odpowiedz Link Zgłoś
jadokama Re: Egipt albo.......... 10.09.08, 22:31 Dzięki Matanzas ale mnie ten "śmietnik" nie za bardzo interesuje chociaż "grzebię" już w nim 7 rok Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Egipt albo.......... 10.09.08, 22:38 Śmietnik fakt ale jednak ja tam znajduję info.o różnych dziwnych krajach ( ostatnio o Np. nikt nie miał żadnych info. o Cabo Verde a tam znalazłem bez problemu ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Egipt albo.......... 10.09.08, 22:50 Panowie! Mialo byc maroko a nie cabo verde :( Odpowiedz Link Zgłoś
jadokama Re: Egipt albo.......... 10.09.08, 22:57 kasia_p45 napisała: > Panowie! Mialo byc maroko a nie cabo verde :( Ok Ok sorry,tylko zastanawiam się czy Twoje pytanie ma jakiś sens? Hm bo Maroko to raczej nie morze czerwone a jak wiadomo,rafy i cieplutka woda to atuty Egiptu. Maroko ma swój urok ale to raczej coś w stylu Tunezja tak to mniej więcej ja to widzę. Nie wspominam o ilości zabytków nieproporcjonalnej na korzyść Egiptu. No cóż należy się wybrać i tu i tu i jeszcze gdzie oczy poniosą. :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Egipt albo.......... 11.09.08, 06:53 jadokama napisał: > kasia_p45 napisała: > > > Panowie! Mialo byc maroko a nie cabo verde :( > Ok Ok sorry,tylko zastanawiam się czy Twoje pytanie ma jakiś sens? Hm bo Maroko > to raczej nie morze czerwone a jak wiadomo,rafy i cieplutka woda to atuty Egip > tu. Maroko ma swój urok ale to raczej coś w stylu Tunezja tak to mniej więcej j > a to widzę. Nie wspominam o ilości zabytków nieproporcjonalnej na korzyść Egipt > u. No cóż należy się wybrać i tu i tu i jeszcze gdzie oczy poniosą. :o)) No ale jest ocean :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Egipt czy Maroko?? 10.09.08, 22:23 matanzas napisał: > A jakiej odpowiedzi spodziewasz się ?zadając je na forum Egiptu.... Oczekuje porownan .. Wiem, ze Egipt fajniejszy :)) Ale ciekawi mnie czy da sie jakos porownac te kraje.. Odpowiedz Link Zgłoś
wp-2007 Re: do kasi 11.09.08, 09:04 Szanowna forowiczko- poczekaj jeszcze pare dni. Aktualnie na marokańskim objeździe jest forowicz Deoand. Obiecał ,że napisze relacje z imprezy 7+7 . Gwarantuje ,ze będzie to relacja obiektywna , bez podtekstów i oczywiście bez złośliwosci. My tez czekamy na relacje Deoanda. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
vectra98 Re: do kasi 13.09.08, 17:35 wp-2007 napisał: > Szanowna forowiczko- poczekaj jeszcze pare dni. Aktualnie na > marokańskim objeździe jest forowicz Deoand. Obiecał ,że napisze > relacje z imprezy 7+7 . Gwarantuje ,ze będzie to relacja > obiektywna , bez podtekstów i oczywiście bez złośliwosci. My tez > czekamy na relacje Deoanda. wp2007 Tak!Tak! Poczekajmy. I oczywiście - zgadzam się z Tobą w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo2 Re: Egipt czy Maroko?? 11.09.08, 09:09 Skoro zagorzali fani Egiptu nie są zdolni do konstruktywnej odpowiedzi to ja spróbuję. To wszystko zależy czego oczekujesz od danego kraju. Zalety Egiptu: rafa koralowa + słynne zabytki starożytności. Zalety Maroka: niesamowite góry, piękne widoki, niezwykła połączenie skalnych ścian z zielonymi gajami palmowymi, Marrakesh - miasto magiczne, ciekawsza kultura, smaczniejsza kuchnia. Oczywiście wszystko jest rzeczą subiektywną Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl zależy pod jakim kątem pytasz? 11.09.08, 09:11 mysle, ze oba kraje sa warte zeby je zobaczyc. Jednak jesli pytasz o samo byczenie sie pod palma to zdecydowanie bardziej Egipt, chocby dlatego, ze jest tanszy i...na chwile obecna bezpieczeniejszy.U nas moze sie o tym za duzo nie mowi, ale w Maroku w tej chwili jest troche nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: zależy pod jakim kątem pytasz? 11.09.08, 19:10 iberia.pl napisała: > mysle, ze oba kraje sa warte zeby je zobaczyc. > > Jednak jesli pytasz o samo byczenie sie pod palma to zdecydowanie > bardziej Egipt, chocby dlatego, ze jest tanszy i...na chwile obecna > bezpieczeniejszy.U nas moze sie o tym za duzo nie mowi, ale w Maroku > w tej chwili jest troche nieciekawie. Samo byczenie sie pod palma to raczej nie...troche zwiedzania tez... Tak powiedzmy pol na pol :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: zależy pod jakim kątem pytasz? 13.09.08, 18:28 mnie bardziej niz do MAroka ciagnie do Tunezji czy Jordanii. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: zależy pod jakim kątem pytasz? 13.09.08, 19:36 iberia.pl napisała: > mnie bardziej niz do MAroka ciagnie do Tunezji czy Jordanii. A czemu bardziej tam? napisz cos wiecej prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lu-cynka Re: Egipt czy Maroko?? 11.09.08, 09:24 Kaśka napisze Ci na GG po południu co i jak, tylko nie kłóć się dzisiaj wiesz z kim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Egipt czy Maroko?? 11.09.08, 09:51 lu-cynka napisała: > Kaśka napisze Ci na GG po południu co i jak, tylko nie kłóć się dzisiaj wiesz z > kim ;-) Ja juz nie mam zamiaru sie z nikim klocic :)) no chyba, ze mnie ktos bardzo mocno zaczepi ;)).. A w ogole to licze na rozwiniecie tematu bo poza Egiptem, Maroko tez mnie interesuje.. To do wieczorka...licze na wiele wpisów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wp-2007 Re: do kasia 11.09.08, 11:32 Proponuje przeczytac na - forum Maroko - wątek - Maroko z biurem podróży- moja relacja. Świetny wątek i napisany przez człowieka który był , widział i przeżyl to wszystko w ..realu. wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: do kasia 11.09.08, 18:56 wp-2007 napisał: > Proponuje przeczytac na - forum Maroko - wątek - Maroko z biurem > podróży- moja relacja. Świetny wątek i napisany przez człowieka > który był , widział i przeżyl to wszystko w ..realu. wp2007 Dzieki wp2007 napewno skorzystam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kate310 Re: do kasia 13.09.08, 12:41 Dobra egiptomaniacy! ja w tym roku pod presją mojej drużyny zdecydowałąm się na Maroko. 7+7 od 29 września. Już mnie to boli bo choc w egipcie byłam niedawno (kwiecień tego roku) to umieram z tęsknoty. Zdaję sobie sprawę, że nic nie jest w stanie zrekompensować Egiptu - najbardziej się boję, że będe niezadowolona ze swojego wybrou... no ale słowo się rzekło i kase się wpłaciło. Kto z was był? Na ile pierwsza połowa października jest ciepła i słoneczna? Jest szansa na kąpiel w oceanie (o, matko jak bardzo będzie ciężko bez Morza Czerwonego). proszę dajcie znać. Ja już odliczam - chętnym odwdzięcze się moimi spostrzeżeniami po. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: do kasia 13.09.08, 14:28 Ocean chyba jest zimny i nie zastapi Morza Czerwonego. Ale Maroko tez chyba warto odwiedzic..chocby raz. A do Egiptu warto wracac raz po raz bo ma ten kraj w sobie to "cos".. I napewno tam wroce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: do kasia 13.09.08, 14:56 kate310 napisała: > a byłaś w maroku? Niestety nie...ale cos mnie tam ciagnie... wiec pewnie pojade tam w niedalekiej przyszolosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kate310 Re: do kasia 13.09.08, 14:57 a do egiptu często jeździsz? co Cię najbardziej cieszy jak juz tam jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: do kasia 13.09.08, 15:10 kate310 napisała: > a do egiptu często jeździsz? co Cię najbardziej cieszy jak juz tam > jesteś? Niestety bylam dopiero raz w te wakacje... i to w najwieksze upaly (lipiec sierpien).. I jak narazie czuje wielki niedosyc. Ciezko powiedziec co mnie urzeklo w tym kraju. Napewno mam zamiar tam wrocic i to nie raz. Jeszcze nie wiem co to jest ale napewno jakas "magia". Mowią, że w Egipcie mozna sie zakochac albo go znienawidzic.. Ja chce tam wrocic wiec odpowiedz nasuwa sie sama :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: do kasia 13.09.08, 15:02 Przeczytaj wypowiedź kasi_p45 bez słowa „chyba” a otrzymasz właściwą odpowiedź. Miałem przyjemność być tu i tu kasia_p45 napisała: > Ocean jest zimny i nie zastapi Morza Czerwonego. Ale Maroko > tez warto odwiedzic..chocby raz. A do Egiptu warto wracac raz > po raz bo ma ten kraj w sobie to "cos".. I napewno tam wroce :)) Kate310 napisała : >Zdaję sobie sprawę, że nic nie jest w stanie >zrekompensować Egiptu. To też nieprawda. Też tak myślałem do pierwszego wyjazdu na Karaiby. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: do kasia 13.09.08, 15:05 amat1 napisał: > Przeczytaj wypowiedź kasi_p45 bez słowa „chyba” a otrzymasz właściw > ą odpowiedź. Miałem przyjemność być tu i tu > > kasia_p45 napisała: > > > Ocean jest zimny i nie zastapi Morza Czerwonego. Ale Maroko > > tez warto odwiedzic..chocby raz. A do Egiptu warto wracac raz > > po raz bo ma ten kraj w sobie to "cos".. I napewno tam wroce :)) > > Kate310 napisała : > >Zdaję sobie sprawę, że nic nie jest w stanie > >zrekompensować Egiptu. > To też nieprawda. Też tak myślałem do pierwszego wyjazdu na Karaiby. > pozdrawiam \Moze jak polece kiedys na karaiby to tez zmienie zdanie ale poki co na to sie nie zanosi wiec ciesze sie tym co mam :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kate310 Re: do kasia 13.09.08, 15:20 to jest jakas walka na słowa na tym forum? co tu zaglądam to zawsze jakaś przepychanka słowna. amat1 co powiesz mi na temat maroka? szukam odpowiedzi na temat faktycznej pogody w październiku. ktoś na forum napisał, ze nie jest tam tak bezpiecznie jak w egipcie. cokolwiek to znaczy. masz jakies włąsne spostrzeżenia? byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: do kasia 13.09.08, 15:32 kate310 napisała: > to jest jakas walka na słowa na tym forum? co tu zaglądam to zawsze > jakaś przepychanka słowna. amat1 co powiesz mi na temat maroka? > szukam odpowiedzi na temat faktycznej pogody w październiku. ktoś na > forum napisał, ze nie jest tam tak bezpiecznie jak w egipcie. > cokolwiek to znaczy. masz jakies włąsne spostrzeżenia? byłeś? Masz racje, ja tez to zauwazylam. Nawet pare razy zostalam wciagnieta w taka slowna przepychanke do tego stopnia, ze giwi zablokowala mnie na kilka godzin. Tak, ze teraz staram sie jak moge unikac tego typu pyskowek. A co do Maroka to jest tez takie forum...ale malo ludzi tam zaglada co tej juz daje do myslenia.. Wychodzi na to, ze Egipt jest atrakcyjniejszy :)) Ale jak juz mowilam i tak do Maroka kiedys pojade :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vectra98 Re: do kasia 13.09.08, 17:36 wp-2007 napisał: > Proponuje przeczytac na - forum Maroko - wątek - Maroko z biurem > podróży- moja relacja. Świetny wątek i napisany przez człowieka > który był , widział i przeżyl to wszystko w ..realu. wp2007 Popieram bez pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: do kasia 13.09.08, 19:37 vectra98 napisał: > wp-2007 napisał: > > > Proponuje przeczytac na - forum Maroko - wątek - Maroko z biurem > > podróży- moja relacja. Świetny wątek i napisany przez człowieka > > który był , widział i przeżyl to wszystko w ..realu. wp2007 > > Popieram bez pytań. > Bylam tam bylam...ale tam malo ludzi pisze Odpowiedz Link Zgłoś