myhabibi.2 16.10.08, 15:16 czy ktoś miał okazję poznać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia200211 Re: MIDO AMAR SINA SHARM 29.10.08, 21:38 Ja miałam okazję. A o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
myhabibi.2 Re: MIDO AMAR SINA SHARM 30.10.08, 11:34 Dzięki za odpowiedż. Jak wiele dziewczyn na tym forum, próbuję sprawdzić jego wiarygodność. Do tej pory nikt się nie zgłosił. Znalazłam tylko jedną niemkę, ale potwierdziła, że to tylko przyjaźń, że jeździ do tego hotelu kilka razy w roku. Łączyło nas coś więcej i zastanawiam się czy szukał kolejnej naiwnej. Zanim tam wrócę, chciałabym mieć pewność, że mnie nie nabiera. Słyszałam też o jakiejś Kasi, ale ona mieszka w Sharmie. Medo to fajny facet, ale większość z nich to bajeranci. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia200211 Re: MIDO AMAR SINA SHARM 30.10.08, 17:13 Z tego co ja wiem to on mam żonę ( bynaj mniej tak mi mówił). Racja, Mido jest naprawdę fajny i przystajny;). Jeśli możne spytac, kiedy byłaś w Egipcie i czy macie ze sobą stały kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
zalimia Re: MIDO AMAR SINA SHARM 04.09.09, 12:58 witaj, właśnie wróciłam z amar sina - potwierdzam ze tamtejsi panowie raczej zachowują sie jak dzieci w przedszkolu nic podrywacze ;) poza tym nie widziałam tam żadnego który zwróciłby jakąś dłuższą uwagę kobiety - same pasztety i to bez polotu . więc jeśli któraś z was cokolwiek więcej wskurała z Medo to albo miała szczęście albo za ciemne okulary :) Odpowiedz Link Zgłoś
myhabibi.2 Re: MIDO AMAR SINA SHARM 30.10.08, 20:42 Kasiu, Podaję mojego maila. Napisz proszę mam do Ciebie jedno pytanie i odpowiem na Twoje. Czekam na maila linasara@rocketmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena23_85 Re: MIDO AMAR SINA SHARM 22.12.08, 11:23 no cóż! z tego co przeczytałam u góry wnioskuje ze jestem kolejną naiwna! masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: MIDO AMAR SINA SHARM 04.09.09, 13:46 magdalena23_85 napisała: > no cóż! z tego co przeczytałam u góry wnioskuje ze jestem kolejną naiwna! masa > kra! Oj, zaraz masakra. Przynajmniej masz towarzystwo. Załóżcie jakiś klub, fundację albo stowarzyszenie. Będzie wesoło. Poza tym, lepiej obrabiać tort w 10 niż g...o samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
olkad24 Re: MIDO AMAR SINA SHARM 29.06.10, 16:30 Nie wiem czy chodzi konkretnie o tego bo jest tam paru o takich samych imionach. w każdym razie jesli tak to jestem kolejną osobą która sie nabrała na jego gadki Odpowiedz Link Zgłoś