wspomnienia.egipt 14.11.08, 18:25 pracuje jako "naganiacz" w diving klubie w Tabie wcześniej w Sharm. Tak jak wiekszość z nich lubi europejskie kobiety. Dobrze mówi po rosyjsku więc wśród Rosjanek też cieszy się wzięciem ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megan25-2 Re: Amr Ibrahim F. Dowedar 15.11.08, 22:58 o to prawda że jest naganiaczem i uwielbia Europejki... hmm czyżby to ten sam? ma specyficzny śmiech? a może jego zdjęcie zamieścić na photo-blogu :)... zna też bardzo dobrze ang., hebrajski i nie tylko ... Odpowiedz Link Zgłoś
wspomnienia.egipt Re: Amr Ibrahim F. Dowedar 17.11.08, 06:18 megan z tego co widzialam to jego zdjęcie jest już na foto blogu. Czy to ten o ktorym myślałaś?? Watpiłam czy znajde jakąs Polkę która go zna bo gosc raczej gustuje w (starej) Europie zachodniej- chce się wyrwac do Włoch, chociaz Belgia i Francja tez leżą w kręgu jego zainteresowań. Tak przyjajmniej opowiadał.Ale dużo rozmawialiśmy o Polsce a ponieważ ja uwielbiam mój kraj może go zaraziłam i będzie szukał wśród Polek ;) Więcej szczegółów wiek 25 lat ur 6.09.1983, ok 185cm, pali jak każdy Arab, nie rozstaje się z telefonem -> typowe ;), język angielski, rosyjski, hebrajski, trochę włoski i francuski Odpowiedz Link Zgłoś
megan25-2 Re: Amr Ibrahim F. Dowedar 17.11.08, 19:12 ależ oczywiście że to ten Amr Ibrahim :) on gustuje we wszystkich które mogą na coś się przydać :P z tego co piszesz to wszystko się zgadza tylko jest o rok starszy, to bardzo słodziutki bajerancik a zarażony jest ... wizą do Europy :) Odpowiedz Link Zgłoś
megan25-2 Re: Amr Ibrahim F. Dowedar 17.11.08, 23:34 podaj mi inny e-mail, ten nie przebije się przez burzę piaskową ;) a napiszę coś więcej ... a może mniej ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wspomnienia.egipt Re: Amr Ibrahim F. Dowedar 18.11.08, 06:20 anja.anja@ymail.com czekam z niecierpliwością :D Odpowiedz Link Zgłoś
wspomnienia.egipt Re: Amr Ibrahim F. Dowedar 18.11.08, 12:48 dla zainteresowanych podaje nr tel: 20 108 075 908 ma jeszcze włoska sim kartę ale nr nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś