jerzy96 06.12.08, 17:34 Czy ktoś zna stronę internetową z dobrą mapą Sharm El Sheikh? Wykluczam www.sharm-el-sheikh.ovh.org Jest niezła ale od pewnego czasu płatna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obadziarka Re: Mapa Sharm El Sheikh pilnie poszukiwana 06.12.08, 20:09 mozesz kupic na miescu za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Mapa Sharm El Sheikh pilnie poszukiwana 06.12.08, 22:43 www.recenzie-hotelov.sk/mapy/mapa_leva.jpg www.recenzie-hotelov.sk/mapy/mapa_prava.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy96 Re: Mapa Sharm El Sheikh pilnie poszukiwana 07.12.08, 21:13 Scorpio,serdeczne dzięki.Mapa super,chyba nawet lepsza od wymienionej przeze mnie. Informacja (obadziarki),że mogę kupić na miejscu mnie nie satysfakcjonuje(chociaż i za nią dziękuję),bo jestem na etapie planowania wyjazdu i mapa jest mi pomocna w wybraniu hotelu.Przy okazji,w którym rejonie Sharm jest najlepsza (najładniejsza,najbardziej dostępna)rafa koralowa.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Mapa Sharm El Sheikh pilnie poszukiwana 07.12.08, 21:26 jerzy96 napisał: > Scorpio,serdeczne dzięki.Mapa super,chyba nawet lepsza od > wymienionej przeze mnie. Informacja (obadziarki),że mogę kupić na > miejscu mnie nie satysfakcjonuje(chociaż i za nią dziękuję),bo > jestem na etapie planowania wyjazdu i mapa jest mi pomocna w > wybraniu hotelu.Przy okazji,w którym rejonie Sharm jest najlepsza > (najładniejsza,najbardziej dostępna)rafa koralowa.Pozdrawiam Znam cały Sharm pod względem plaż i raf. I moge z cała stanowczoscia powiedzieć, że najcudowniejsze rafy są w zatoce Ras Nasranii. Czyli hotele Conrad, Baron Palm&Beach, Coral Montazah i Melia Sinai. Odpowiedz Link Zgłoś
evenementa Re: Mapa Sharm El Sheikh pilnie poszukiwana 07.12.08, 21:50 Scorpio, mam polecaną przez Ciebie mapę, ale uważam, że do pięt nie dorasta tej, co stała się płatną. W żadnym razie nie jest tak precyzyjna !!! A trzy zeta to pikuś. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Mapa Sharm El Sheikh pilnie poszukiwana 07.12.08, 21:55 Wyżej też potwierdziłem, że najdokładniejsza jest ta płatna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Mapa Sharm El Sheikh pilnie poszukiwana 07.12.08, 01:10 sharm-el-sheikh.ovh.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Mapa Sharm El Sheikh pilnie poszukiwana 07.12.08, 07:54 matanzas napisał: > sharm-el-sheikh.ovh.org/ Mapa najlepsza, ale płatna w tej chwili, o czym pisał jerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Mapa Sharm El Sheikh pilnie poszukiwana 07.12.08, 16:14 scorpio1956 napisał: > matanzas napisał: > > > sharm-el-sheikh.ovh.org/ > Mapa najlepsza, ale płatna w tej chwili, o czym pisał jerzy. Wiesz Scorpio te 3 zet to nie są jakieś wielkie pieniądze ! a sam przyznajesz że jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Mapa Sharm El Sheikh pilnie poszukiwana 07.12.08, 16:52 Jest NAJLEPSZA!!!! Ale jerzy pytal sie o bezpłatną. Jasne, że te 3 zeta , to małe miki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś