Dodaj do ulubionych

Ahmed dj z el diwan

26.12.08, 19:29
Hej szukam wiadomości o Ahmedzie, w tym roku pracował jako dj w hotelu el diwan w Sharm el sheikh i w Hard Rock Cafe. Straciłam z nim niedawno kontakt a jestem ciekawa co u niego słychać... jesli ktos z was go poznał to napiszcie co u niego słychać... Być może ktos z was zna go z zeszłego roku kiedy uczył tańca brzucha w Hurgadzie(fantastycznie tańczy) On ma 25 lat, jeśli to pomoże wam się upewnić że o tego samego Ahmeda chodzi...
Obserwuj wątek
    • mahmoud53 Re: Ahmed dj z el diwan 26.12.08, 22:18
      dobry wiczor tak ja znam go .ja jestem mahmoud adel mieszkam w
      hotelu aldiwan ja jestem rezydentem i mieszkam tam on teraz jest w
      porzadku ale on juz nie pracuj u nas w hotelu on pracuj teraz w
      innym hotelu.jeszeli chcesz znac wiecej to prosze byc na kontakcie z
      mna {mahmoud_alfastar@skype.com}
      • szpiro Abdul z Diving Center na plazy Sindbada w Hurgadzi 27.12.08, 01:44
        napisz prosze czy go znasz.
      • 0_lula Re: Ahmed dj z el diwan 27.12.08, 15:05
        Witaj Mahmoud, mam problem z wysłaniem do Ciebie maila, dziękuje Ci że odpisałeś
        na mój post. Jestem ciekawa czy wiesz może dlaczego Ahmed zmienił hotel? Coś się
        stało? I w jakim hotelu teraz pracuje... Znasz może Milada? Jeśli będziesz mógł
        to odpisz... Pozdrawiam
      • 0_lula Re: Ahmed dj z el diwan 30.12.08, 12:15
        Mahmoud, rozmawiałam dzisiaj z moim znajomym który jest w Egipcie on powiedział
        mi że większość obsługi w El diwan musiała zmienić pracę. Bardzo Cię proszę
        napisz co się stało, może Ty wiesz o co chodzi. Nie wiem dlaczego mail który do
        Ciebie napisałam nie może dojść, jeśli tylko będziesz mógł napisz czy coś
        wiesz... (0_lula@gazeta.pl)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka