kleoluder1 06.02.09, 22:28 do u can thank.who have moon he can look to stars.? zagadka czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen.ka chyba zagadka 06.02.09, 22:36 nie wiem w ogóle, jak to przetłumaczyć. same absurdalne tłumaczenia przychodzą mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciepleklimaty Re: Moja interpretacja poezji :-)))))))))))))))))) 06.02.09, 22:42 On ma ciebie, czyli księżyc i dzięki tobie może oglądać gwiazdy :-D, ponieważ rozświetlasz mu niebo. Poeta ten (jak nazywacie) - habibek. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 22:44 dzięki :-* Odpowiedz Link Zgłoś
ciepleklimaty Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 22:54 Jak masz coś jeszcze to dawaj, może tym na chleb zarobię :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 23:05 whene he look 2 sea fish stip by stip coming she was sing for her herro.what she sing tomorrow (...) co znaczy to herro? :> hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 23:10 Honey I go swim now cause i want to feel im with ur body touch my my body ur lips my lips my hand in?:) nice day ale gdzie ta ręka ? hehhee Odpowiedz Link Zgłoś
ciepleklimaty Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 23:30 Czytałam gdzieś na tym forum, że jakaś dziewczyna dostała z Egiptu sms-a po Polsku przetłumaczonego przez jakiegoś turystę, tekst był mniej więcej taki "całuje cię tu i ówdzie", a ona dodała komentarz "a gdzie do cholery jest to ówdzie". Popłakałam się ze śmiechu jak to przeczytałam :D To tak, jak z tą ręką ha ha ha ........ Odpowiedz Link Zgłoś
malam-egi322 Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 23:06 dziewczyny, ajak ja dostaje normalne sms, zadnych bzdetow o milosci, tylko takie informacyjne, miedzy wierszami pojawia sie delikatnie cos milego, a tak to zwyczajnie, jak to interpretowac.............. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 23:12 no wiesz to świadzcy raczej na korzyść , bo nikt nie jest stanie kochać po tygodniu czy dwóch tygodniach znajomości.. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna19801 Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 07.02.09, 00:18 malam-egi322 napisała: > dziewczyny, ajak ja dostaje normalne sms, zadnych bzdetow o milosci, > tylko takie informacyjne, miedzy wierszami pojawia sie delikatnie > cos milego, a tak to zwyczajnie, jak to interpretowac..............witaj zostawiłam juz tobie wiadomość w innym wątku. Chyba bedziemy musiały pogadac nr mojego gg 7288191czekam na twoj kontakt.Wydaje mi sie ze mamy cos Wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 07.02.09, 11:26 fajne też masz te smski kleo :D jak masz jakieś ciekawe to wrzucaj ten wątek już jest zaczęty.. 'przykłady smsów' tam dopiero są jaja :D mi się osobiści podobają maile od pewnego pana z Egiptu POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś