Dodaj do ulubionych

Co autor miał na myśli..<egipski oczywiście>

06.02.09, 22:28
do u can thank.who have moon he can look to stars.?

zagadka czy co?
Obserwuj wątek
    • malen.ka chyba zagadka 06.02.09, 22:36
      nie wiem w ogóle, jak to przetłumaczyć. same absurdalne tłumaczenia przychodzą
      mi do głowy.
    • ciepleklimaty Re: Moja interpretacja poezji :-)))))))))))))))))) 06.02.09, 22:42
      On ma ciebie, czyli księżyc i dzięki tobie może oglądać gwiazdy :-D, ponieważ
      rozświetlasz mu niebo. Poeta ten (jak nazywacie) - habibek.
      • kleoluder1 Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 22:44
        dzięki :-*
        • ciepleklimaty Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 22:54
          Jak masz coś jeszcze to dawaj, może tym na chleb zarobię :-))))
          • kleoluder1 Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 23:05
            whene he look 2 sea fish stip by stip coming she was sing for her
            herro.what she sing tomorrow (...)

co znaczy to herro? :> hahahaha
            • kleoluder1 Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 23:10
              Honey I go swim now cause i want to feel im with ur body touch my my
              body ur lips my lips my hand in?:) nice day

ale gdzie ta ręka ? hehhee
              • ciepleklimaty Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 23:30
                Czytałam gdzieś na tym forum, że jakaś dziewczyna dostała z Egiptu sms-a po Polsku przetłumaczonego przez jakiegoś turystę, tekst był mniej więcej taki "całuje cię tu i ówdzie", a ona dodała komentarz "a gdzie do cholery jest to ówdzie". Popłakałam się ze śmiechu jak to przeczytałam :D To tak, jak z tą ręką ha ha ha ........
          • malam-egi322 Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 23:06
            dziewczyny, ajak ja dostaje normalne sms, zadnych bzdetow o milosci,
            tylko takie informacyjne, miedzy wierszami pojawia sie delikatnie
            cos milego, a tak to zwyczajnie, jak to interpretowac..............
            • kleoluder1 Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 06.02.09, 23:12
              no wiesz to świadzcy raczej na korzyść , bo nikt nie jest stanie
              kochać po tygodniu czy dwóch tygodniach znajomości..
            • krystyna19801 Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 07.02.09, 00:18
              malam-egi322 napisała:

> dziewczyny, ajak ja dostaje normalne sms, zadnych bzdetow o milosci,
              > tylko takie informacyjne, miedzy wierszami pojawia sie delikatnie
              > cos milego, a tak to zwyczajnie, jak to interpretowac..............witaj zostawiłam juz tobie wiadomość w innym wątku.
              Chyba bedziemy musiały pogadac nr mojego gg 7288191czekam na twoj kontakt.Wydaje mi sie ze mamy cos Wspolnego.
              • sashamari Re: Moja interpretacja poezji :-))))))))))))))))) 07.02.09, 11:26
                fajne też masz te smski kleo :D jak masz jakieś ciekawe to wrzucaj ten wątek już
                jest zaczęty.. 'przykłady smsów' tam dopiero są jaja :D mi się osobiści podobają
                maile od pewnego pana z Egiptu POLECAM!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka