adas.rs 26.03.09, 21:01 Witam mam pytanko do tych co ostatnio wrócili z Sharmu, czy jest nadal możliwość pływania z delfinami??? Jak tak to w jakiej cenie i z jakiego biura byliście . Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maoko Re: Pływanie z delfinami!!! 26.03.09, 22:51 Byłam miesiąc temu. Niestety tylko na pokazach, ale z tego co mówiono, to była możliwość pływania, nie korzystałam. Zobacz ofertę z lokalnego biura: www.taniewycieczkisharm.com/relaks+sharm.html a tu, jak to wyglada: www.youtube.com/watch?v=CM_dsJQmqJY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
e-sharm Re: Pływanie z delfinami!!! 27.03.09, 22:58 Droga zabawa aktualnie. Ja mogę zaoferować za 180$ za pół godziny na osobę. Jest też tańsza wersja po 125$ na osobę jeśli są 2 osoby po 15 minut. Wrażenie niezapomniane ale w całej Europie delfinaria są tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
adas.rs do e-sharm 28.03.09, 06:32 Witam mam pytanko ile wcześniej trzeba by było zarezerwować żeby się tam dostać i czy ta cena to jest już z transportem z hotelu czy bez. Cena za taką zabawę nie gra dla mnie roli :):) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr.derduch Re: do e-sharm 28.03.09, 10:38 Odpuśc sobie pływanie w Sharm, przy okazji polecam odwiedź tutaj, wrażenia 1000 krotnie lepsze, wiem co pisze bo byłem w obu miejscach. www.xelha.com/ A tu masz filmik, nie mój niestety. www.youtube.com/watch?v=V6pZuIhZfGY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
e-sharm Re: do e-sharm 31.03.09, 19:37 Wystarczy rezerwacja po przylocie, zwykle po 2-3 dniach od rezerwacji są miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
urszula_e Re: do e-sharm 03.08.09, 13:07 Witam, w sierpniu wylatuję z koleżankami do Sharmy. Chciałybyśmy popływać z delfinami. Czy mógłby ktoś mi podać aktualne ceny? Odpowiedz Link Zgłoś