Dodaj do ulubionych

Buiro Aaba Sharm w Sharm el Sheikh

03.04.09, 11:13
czy warto organizować z nimi wycieczki po Egipcie? zdania mam podzielone
niestety!!!
Obserwuj wątek
    • simon_r Re: Buiro Aaba Sharm w Sharm el Sheikh 03.04.09, 11:16
      I zawsze będą podzielone :))
      Ja sam mam mieszane uczucia względem tego biura... wyjazd do Kairu całkiem OK
      ale Petra skaszaniona, jazda do Dahabu terenówkami i nurkowanie w Blue Hole super..
      • gaja-3 Re: Buiro Aaba Sharm w Sharm el Sheikh 03.04.09, 11:38
        dla mnie Kair był ok- z tym biurek- autokar z klimatyzacją, Arab mówiący po
        polsku- jednak- wycieczka do kairu z lekka męcząca- przekrzykujące się tłumy
        przewodników w Muzeum egipskim- trzeba by było chyba kilka dni, aby poznać ich
        kulturę w całości- piramidy i sfinks- to chyba do zaliczenia, i zrobienia zdjęć,
        no ale..
        jerozolima o wiele ciekawsza, z polska przewodniczką, z Magdą- super dziewczyna-
        przekazała dużo informacji- dla nas to inna kultura!!
        wrażenia po tych wycieczkach pozytywne, jadąc z biura- taniej, niż u rezydenta,
        jednak jeden MINUS!!!!!!!!!! kolejny wypad na quady i porażka- w ogóle nie
        odebrali nas spod hotelu- tłumacząc, że ktoś jednak tam był!!!! 40$ za te quady,
        to może nie aż taka kwota- ale oddali ją tylko dlatego, gdyż pofatygowałam się
        do biura osobiście- po zwrot kasy!!! liczy się efekt- a z ich strony był
        beznadziejny, co oczywiście w tej kwestii na kilka opinii pozytywnych moja jest
        negatywna!!!! polecam w ostateczności kupowanie u nich wycieczek- ale płatność
        dokonywać dopiero po realizacji- wycieczki, ew. przedpłata!!!

simon_r napisał:

> I zawsze będą podzielone :))
        > Ja sam mam mieszane uczucia względem tego biura... wyjazd do Kairu całkiem OK
        > ale Petra skaszaniona, jazda do Dahabu terenówkami i nurkowanie w Blue Hole sup
        > er..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka