gaja-3 03.04.09, 11:13 czy warto organizować z nimi wycieczki po Egipcie? zdania mam podzielone niestety!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simon_r Re: Buiro Aaba Sharm w Sharm el Sheikh 03.04.09, 11:16 I zawsze będą podzielone :)) Ja sam mam mieszane uczucia względem tego biura... wyjazd do Kairu całkiem OK ale Petra skaszaniona, jazda do Dahabu terenówkami i nurkowanie w Blue Hole super.. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja-3 Re: Buiro Aaba Sharm w Sharm el Sheikh 03.04.09, 11:38 dla mnie Kair był ok- z tym biurek- autokar z klimatyzacją, Arab mówiący po polsku- jednak- wycieczka do kairu z lekka męcząca- przekrzykujące się tłumy przewodników w Muzeum egipskim- trzeba by było chyba kilka dni, aby poznać ich kulturę w całości- piramidy i sfinks- to chyba do zaliczenia, i zrobienia zdjęć, no ale.. jerozolima o wiele ciekawsza, z polska przewodniczką, z Magdą- super dziewczyna- przekazała dużo informacji- dla nas to inna kultura!! wrażenia po tych wycieczkach pozytywne, jadąc z biura- taniej, niż u rezydenta, jednak jeden MINUS!!!!!!!!!! kolejny wypad na quady i porażka- w ogóle nie odebrali nas spod hotelu- tłumacząc, że ktoś jednak tam był!!!! 40$ za te quady, to może nie aż taka kwota- ale oddali ją tylko dlatego, gdyż pofatygowałam się do biura osobiście- po zwrot kasy!!! liczy się efekt- a z ich strony był beznadziejny, co oczywiście w tej kwestii na kilka opinii pozytywnych moja jest negatywna!!!! polecam w ostateczności kupowanie u nich wycieczek- ale płatność dokonywać dopiero po realizacji- wycieczki, ew. przedpłata!!! simon_r napisał: > I zawsze będą podzielone :)) > Ja sam mam mieszane uczucia względem tego biura... wyjazd do Kairu całkiem OK > ale Petra skaszaniona, jazda do Dahabu terenówkami i nurkowanie w Blue Hole sup > er.. Odpowiedz Link Zgłoś