marija70 07.04.09, 20:36 Już pytałam...ale nie wiem w jaki sposób znikło moje pytanie... Czy kto zna Atita a Aloha z Sharmu? Może ktoś coś na jego temat napisać? Dziękuje dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lecisko Re: Atito Aloha sharm 09.04.09, 03:18 Ja pisałam wcześniej, ale chyba nie zdarzyłas doczytac. Poznałam Atito jako rezydenta w Aloha ale nic miedzy nami nie było pisze od razu. Moja opinia to bardziej, opinia obserwatora. Jak dla mnie spoko gość miły zagadywał (bo byłysmy w 3) ze mozemy razem zwiedzać Naana Bay ale nic z tego nie wyszło dał spokoj i nie nalegał. Ogólnie bardzo miłys spoko facet wydaje sie nie byc typem podrywacza bo na takiego nie wygladał ;D Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
podrozniczka1075 Re: Atito Aloha sharm 12.10.09, 14:07 Hej! Poznalysmy tego rezydenta, dwa miesiace temu, na wakacjach. Tez bylysmy same, tylko dziewczyny. Był sympatyczny, miły, chetny do pomocy, czy pokazania Sharmu i okolic. Dobrze mówi po polsku. Niestety moja przyjaciółka chyba się zaduzyła i obawiam się że bedzie potrzebny z nim kontakt. marija70 jak sie moge z Toba skontaktowac? Prosze napisz jak masz jakieś namiary na tego rezydenta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marija70 Re: Atito Aloha sharm 31.10.09, 15:40 Napisałam Ci na email numer tel. pozdrawiam pa pa Odpowiedz Link Zgłoś