elunia5991 20.04.09, 11:09 Wylatujemy w pażdzierniku właśnie do tego hotelu jeżeli ktos był w tym hotelu to bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitpot Re: Creativ Grand Sharm Resort 27.07.09, 11:33 Niedawno wróciłem z tego hotelu. Hotel ma dwie plaże jedna piaszczysta z której nie korzystałem oraz kamienista położona ok 1,5 km. Pomimo nie dużej odległości hotelu od morza brak dostępu do morza bezpośrednio z hotelu. Na plaże jedzie się busami. Plaża zbiorcza dla kilku hoteli, wygląd taki sobie ale za to ma przepiękny odcinek rafy koralowej. Pomost w morze aż do granicy rafy. Miałem okazję zobaczyć murenę, żółwia morskiego i ośmiornicę o innych rybach nie wspomnę bo jest tego bardzo dużo. Hotel opisywany przez Alfastar czterema gwiazdkami ale chyba miałbym kłopot z daniem mu tej klasy. Niektóre pokoje ładne i czyste. Inne w gorszym stanie i brudne. Klimatyzacja indywidualna w każdym pokoju. Dwa baseny. Goście różnej maści, Rosjanie i Egipcjanie co samo świadczy o tym że nie jest to hotel z wysokiej pólki. Jest też druga strona medalu. Cena. Być może trudno oczekiwać czegoś więcej za niską cenę. Jedzenie bardzo dobre choć powtarzające się. Zemsty nie doświadczyliśmy. Niedaleko hotelu (bez problemu na piechotę ) znajduje się centrum handlowe, centrum rozrywki, targ oraz sporo knajpek. Odpowiedz Link Zgłoś