nie_nowa_ja 02.06.09, 13:53 proszę o wskazówki jakie są tam ceny, co warto kupić ... taka mała lista hit/kit dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladi3 Re: kosmetyki nad morzem martwym 02.06.09, 14:00 chodzi ci i izrael? wycieczke do jerozolimy? jak tak to cen chyba nie zobaczysz bo wycieczka jest prowadzona w bardzo duzym tempie i nie ma czasu na sklepy,raz nas tylko zaprowadzono do jednego sklepu z pamiatkami koscielnymi na 20 min i znow powrot do hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: kosmetyki nad morzem martwym 02.06.09, 14:01 wszystko zależy od tego, co Cie interesuje. Polecam generalnie produkty firmy Ahava, której nie ma w Polsce (do kupienia w duzym sklepie po lewej stronie od parkingu (stojąc twarzą do morza) - takie mini-centrum handl. W sklepie przy samym parkingu produktów Ahavy nie ma, są za to kosmetyki Sea of Spa, które juz w kraju jest - ceny pl mozesz zobaczyć na stronie tu: www.seaofspa.pl/ Często maja różne ciekawe zestawy lub promocje typu kup 2 trzeci produkt gratis itp. Dla chorujących na łuszczycę - można spróbować maści PsoHerba Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: kosmetyki nad morzem martwym 02.06.09, 14:02 Mam na mysli postój w Ein Boqueq, bo w zasadzie tylko tam jest okazja coś kupić. Ew. na granicy na strefie bywają np. zestawy Mineral Care. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_nowa_ja Re: kosmetyki nad morzem martwym 02.06.09, 14:20 dziękuję - :) - tak chodziło mi o pobyt nad morzem (ten chwilowy) w drodze do Jerozolimy Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: kosmetyki nad morzem martwym 02.06.09, 17:49 ee wcale on taki chwilowy nie jest :) ok godzinki czasu, spokojnie wykąpiesz sie i pobuszujesz w sklepie, a jest tam jeden konkretny.. co do tego co kupic, wybór jest bardzo duzy.. opłaca sie kupic sole do kapieli i błotko..troche drozsze sa róznego rodzaju balsamy ( ok 200 zł) Odpowiedz Link Zgłoś