dlaczego_nie 02.06.09, 14:23 Pepsi pracuje w Aqua Fun mniej więcej od miesiąca. Zerwał mi się z nim kontakt, proszę bardzo Was o pomoc. Czy ktoś będzie w Aqua Fun? Czy może ktoś był i przypadkiem ma do niego kontakty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an-im Re: Animator PEPSI Aqua Fun 02.06.09, 15:31 Pepsi z tego co mi wiadomo jest zajęty, ma żonę Polke i dziecko i nie jest zainteresowany jakimiś panienkami Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie Re: Animator PEPSI Aqua Fun 02.06.09, 16:00 Tak się składa, że wiem o jego żonie, a i ja nie jestem panienką. Mam męża. Kontakty nie są mi w tym celu potrzebne. Nadal proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
an-im Re: Animator PEPSI Aqua Fun 02.06.09, 16:03 W kazdym bądż razie nie pomogę Ci, nie mówie że akurat Ty jesteś jakąś "panienka" mówie ogółem... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek czyżby nick autorki wątku 02.06.09, 18:22 w połączeniu z treścią jej wpisów sugerował jej stosunek do egipskiej seksturystyki wyjazdowej??? A co jeśli mężulek w delegacji zasmakował w Coli? Odpowiedz Link Zgłoś
yamyam Re: czyżby nick autorki wątku 02.06.09, 19:39 obiecalam sobie, ze juz nigdy, ale... czy Twoj nick WTOPEK i wypowiedzi w innym watku na temat SUK W RUI ma sugerowac forumowiczom, ze zaliczyles wtope z sunia??? co na to zona i dzieci???... :) w przysiadach i z niemalym zazenowaniem Twoimi wypowiedziami... Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie Re: czyżby nick autorki wątku 02.06.09, 19:57 Tak się składa, że byłam z mężem i oboje potrzebujemy tego kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
an-im Re: czyżby nick autorki wątku 02.06.09, 20:27 Widocznie potrzebuje tego kontaktu faktycznie, ale po co?? hmmm ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
iman3 Re: czyżby nick autorki wątku 02.06.09, 20:51 coś mi się wydaje że to ty jestes jakąś "panienką" hihi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
an-im Re: czyżby nick autorki wątku 02.06.09, 21:03 Że niby ja?:) Hmm gdyby tak było to bym nie pisała że Pepsi ma żonę, dziecko. Znam go z wyjazdu i nie ma co sie za nim uganiac bo i tak nic nie zdzialacie dziewczyny. Po prostu informuje ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
monasza Re: czyżby nick autorki wątku 02.06.09, 21:13 I to niby ma być jakaś przestroga, jak znam facetów ( niezależnie czy to Egipcjanin czy Polak), jeżeli będzie miał okazje to skorzysta i żadna zona nie będzie dla niego przeszkodą niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: czyżby nick autorki wątku 02.06.09, 21:23 monasza napisała: > I to niby ma być jakaś przestroga, > jak znam facetów ( niezależnie czy to Egipcjanin czy Polak), jeżeli będzie mia > ł > okazje to skorzysta i żadna zona nie będzie dla niego przeszkodą niestety.... Wątpliwa przyjemność dla kobiety być taką okazją...Pryznajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
monasza Re: czyżby nick autorki wątku 02.06.09, 22:18 no ale niektóre dziewczyny właśnie po to tam jadą..... byłam widziałam, jedne jada do Egiptu odpocząć, inne zdobywać.... Odpowiedz Link Zgłoś
cleopatra.2 Re: czyżby nick autorki wątku 03.06.09, 11:00 o taaak jadą d....dawać ,niestety często słyszę od znajomych męzczyzn a oni jak to faceci "psy na baby -jak suka da to pies wezmie" brzydkie sformuowanie ale tego inaczej sie nie da opisac. Odpowiedz Link Zgłoś
an-im Re: czyżby nick autorki wątku 03.06.09, 08:33 Heheheh... Widocznie samych takich facetógw w życiu miałaś ze tak mówisz... Oczywiście kązdy facet czy to Egipcjanin, Niemiec czy ktoś tam jeszcze może okazać sie najgorszym oszustem itd ale również bardzo dobrym mężem i ojcem. Wiec nie można od razu skreślać na wstępie człowieka. Wiadomo że większość Europejek jedzie tam tylko po to żeby się zabawić, ale nie wszystkie, niektóre znajdują miłość:) i sa szczęśliwe. Za dużo widziałam i słyszałam żeby mówić że Pepsi jest taki jak każdy inny Egipcjanin, na każdym kroku informował że ma dziecko, żonę nie zwracał wogóle uwagi na inne panienki z tej strony. Jeżeli zauważył że jakaś dziewczyna to zwykła ladacznica to nawet do niej nie podchodził, co innego inni animatorzy, czekali na swierzy kąsek. Odpowiedz Link Zgłoś
psotnisia123 Re: czyżby nick autorki wątku 03.06.09, 08:58 hmmmmmmmmmmm a moze ty jestes ta zona co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie Re: czyżby nick autorki wątku 03.06.09, 09:33 To fakt masz rację. Nie zwracał uwagi na żadne dziewczyny, ale nasza sprawa nie dotyczy stosunków damsko-męskich. dlatego nadal poszukuje kontaktu do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
an-im Re: czyżby nick autorki wątku 03.06.09, 10:20 Nie nie jestem jego żoną heheh... Tylko wypowiadam się na dany temat:) A jeśli można wiedzieć to po co jest Ci ten kontakt jeżeli to nie są sprawy damsko-męskie? Odpowiedz Link Zgłoś
78asuan78 Re: czyżby nick autorki wątku 03.06.09, 11:05 an-im napisał: > Nie nie jestem jego żoną heheh... Tylko wypowiadam się na dany > temat:) A jeśli można wiedzieć to po co jest Ci ten kontakt jeżeli > to nie są sprawy damsko-męskie? An-in Czy tylko potrzebny jest kontakt w sprawach damsko - meskich. To moga byc setki innych powodow, ale sa osoby ktore mysla tylko o jednym!!!!!ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
psotnisia123 Re: czyżby nick autorki wątku 03.06.09, 11:23 HMMM A MNIE ZASTANAWIA CZEMU TAK UPARCIE DOCIEKA O POWOD TAKA NUTKA ZAZDROSCI MI TRACI Odpowiedz Link Zgłoś
cleopatra.2 Re: czyżby nick autorki wątku 03.06.09, 11:05 No dokładnie i czesto zdarza sie że dziewczyny wypytują się o tych mężczyzn na forach nie znając ich wogóle,niby mężatki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
an-im Re: czyżby nick autorki wątku 03.06.09, 20:56 A właśnie z ciekawości pytam?:) A co nie wolno:) Nie ma problemu jak nie powie to nie hehehe przeciesz ja nic zlego nie robie:) Odpowiedz Link Zgłoś
naiwna2007 Re: czyżby nick autorki wątku 03.06.09, 23:03 W kazdym bądż razie nie pomogę Ci, nie mówie że akurat Ty jesteś jakąś "panienka" mówie ogółem... pozdrawiam DZIEWCZYNY CO Z WAMI?????????? AŻ NIE CHCE SIĘ TEGO CZYTAĆ , MIAŁYŚMY SOBIE POMAGAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
an-im Re: czyżby nick autorki wątku 04.06.09, 10:49 Hmmm po prostu zapytałam a Ty od razu mnie atakujesz!!!! Powiedzialam ze nie moge tak cyz siak pomoc a czy zapytac nie wolno?? Jezeli kogos urazilam to bardzo przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie Re: czyżby nick autorki wątku 04.06.09, 11:44 Dzięki, chociaż Ty jedna nie podejrzewasz mnie i mojego męża o stosunki seksualne z Pepsi Odpowiedz Link Zgłoś
psotnisia123 Re: czyżby nick autorki wątku 04.06.09, 12:02 kochana ale ciebie nikt nie podejrzewa to raczej ani jest podejrzana bo tak wypytuje wypytuje a po co a na co Odpowiedz Link Zgłoś
an-im Re: czyżby nick autorki wątku 04.06.09, 12:28 Z ciekawosci sie człowiek zapytał i od razu go podejrzewaja:/ Dziewczyny proszę was. Mam chłopaka jestem szczęśliwa planujemy ślub aj skzoda gadać. Jeżeli to Cię naprawdę uraziło to już przepraszałam ale mogę to powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie Re: czyżby nick autorki wątku 04.06.09, 16:50 Nie ma sprawy. Nie było tematu Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie Re: Animator PEPSI Aqua Fun 03.06.09, 22:49 Żadnych konkretów. Wszyscy są tylko ciekawi po co nam kontakt do niego. Nadal proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
egiptian1 Re: Animator PEPSI Aqua Fun 07.06.09, 11:55 WITAM .JESTEM ZONA PEPSI.AM~IN,JESLI CHCESZ KONTAKTU ODEZWIJ SIE.PS.DZIEKI,ZE ZACIEKLE BRONILAS MOJEGO MEZA.PSS.DO WSZYSTKICH....TO DOBRY FACET I NIE MIERZCIE WSZYSTKICH JEDNA MIARA.UWIERZCIE,NIE KAZDY ARAB JEST ZLY JAK MYSLICIE.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie Re: Animator PEPSI Aqua Fun 07.06.09, 13:22 To My broiliśmy Twojego męża, natomiast an-im podejrzewała mnie o stosunki damsko-męskie z Pepsi Odpowiedz Link Zgłoś
egiptian1 Re: Animator PEPSI Aqua Fun 07.06.09, 16:36 OK,PRZEPRASZAM WAS,JUZ MI SIE POKICKALO WSZYSTKO.DZIEKUJE CI DLACZEGO-NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_iloveegypt Re: Animator PEPSI Aqua Fun 11.08.09, 15:10 hej nie kojarze wogole kolesia o ksywe PEPSI z Aqua Fun- u. nie byłam tam ale czesto spotykałąm animatorów na dyskotece. Masz może jakiś kontakt z Mido, albo jakąs fote, albo cokolwiek, zalezy mi na tym. Jak możesz wyślij wiadomość prywatną albo na maila iloveegypt_dagmara@poczta.onet.eu z góry dziekuje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
egiptian1 Re: DO PANA WTOPKA.... 07.06.09, 12:02 PANIE WTOPEK.CZY Z PANEM JEST WSZYSTKO OK?CHYBA MA PAN DUUUUUUUZO KOMPLEKSOW.NIECH PAN PRZESTANIE SZYDZIC Z INNYCH I UDAC SIE NA TERAPIE.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
egiptian1 Re: Animator PEPSI Aqua Fun 07.06.09, 16:43 dlaczego_nie napisała: > Pepsi pracuje w Aqua Fun mniej więcej od miesiąca. Zerwał mi się z nim > kontakt, proszę bardzo Was o pomoc. Czy ktoś będzie w Aqua Fun? Czy może ktoś > był i przypadkiem ma do niego kontakty? WITAJ,CHCESZ KONTAKTU,ODEZWIJ SIE.I PRZEPRASZAM ZA TA POMYLKE.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie Re: Animator PEPSI Aqua Fun 08.06.09, 12:17 egiptian1 napisała: > WITAJ,CHCESZ KONTAKTU,ODEZWIJ SIE.I PRZEPRASZAM ZA TA > POMYLKE.POZDRAWIAM Wysłaliśmy prywatną wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
iman3 Re: Animator PEPSI Aqua Fun 07.06.09, 16:53 a ja jestem żoną alibaby i 40 rozbojników heheheheh nie mogę dziewczyny rozbrajacie mnie.Akurat gdy jest mowa o jakims pepsi to znalazla sie jego ponoć żona heheheh i to polka w dodatku.Mam dziwne przeczucie że to am-in czy tak jakos ... . Dlaczego nie ... moze ona chce sprawdzic co chcesz od pepsi . Odpowiedz Link Zgłoś
egiptian1 Re: Animator PEPSI Aqua Fun 07.06.09, 18:36 MOZE MASZ 40 ROZBOJNIKOW,A JA JESTEM NAPRAWDE ZONA PEPSI,NIE WIERZYSZ?ZAPRASZAM DO AQUA FUN .DZIWNY ZBIEG OKOLICZNOSCI PRAWDA? Odpowiedz Link Zgłoś
psotnisia123 Re: Animator PEPSI Aqua Fun 08.06.09, 13:08 am mi sie wydaje iman ze ty jestes am-in takie same 4 litrki mmmmmmmmmmm czyzby zbieg okolicznosci? a moze rozdwojenie jazni? po to jest to forum zeby sie znalazla zona czy nie zona a to bie nic do tego ty kontaktu nie szukalas wiec o co ci lata? a moze ty sie uwazasz za zone? ja juz sie pogubilam zony matki kochanki. skoro egiptian mowi ze jest zona i chce sie skontaktowac z dlaczego-nie to co ci do tego? ich sprawa jak sie okaze ze nie jest zona to nie ty i tak nie pomozesz to nie szkodz przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
iman3 Re: Animator PEPSI Aqua Fun 08.06.09, 19:12 no wlasnie po to jest to forum zeby dyskutowac .A tobie co ci przeszkadza w moich wypowiedziach...? sama nie chcesz byc atakowana... wiec przystopoj troche. Pozatym dla mnie ty jestes niewiarygodna pogubiłam się w twoich wątkach już .... mysle ze nie tylko ja to zauwazylam...? Odpowiedz Link Zgłoś
psotnisia123 Re: Animator PEPSI Aqua Fun 09.06.09, 06:41 a w czym niby sie pogubilas? ja caly czas mowie to samo a jak masz maly balaganik pod wloskami to pytaj a wyjasnie a nie wyjezdzaj mi z tekstem ze jestem niewiarygodna bo sie pogubilas. a gdzie twoje argumenty? przytocz a potem atakuj Odpowiedz Link Zgłoś
madonna_vogue Re: Animator PEPSI Aqua Fun 11.06.10, 17:34 Hej. Skoro znacie Pesi z Aqua funu to pewnie będziecie znały pozostałych animatorów. Szukam AMRA takiego ciemnoskórego z włosami farbowanymi na blond. Nie wiecie czy on tam jeszcze pracuje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alyl Re: Animator PEPSI Aqua Fun 11.06.10, 22:58 madonna-vogue czy numer ,który dostałaś do Amra jest nieaktualny? Do forumowiczek Pepsi nigdy nie pokazywał się w AF ze swoją żoną , nawet nigdy o takiej kobiecie nie opowiadał. Byłam tam 5 razy. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka212 Re: Animator PEPSI Aqua Fun 12.06.10, 11:47 pepsi nie ma żony ani dziecka wiec dajcie mu spokoj .Jesli bedzie chcial dac jakiejs dziewczynie swoj nr to to sam uczyni.... Odpowiedz Link Zgłoś
hurg-hada Re: Animator PEPSI Aqua Fun 14.06.10, 14:53 +20162161.....dalej nie moge ujawnic,ale uwierzcie,że daje swój numer:)więc nie ma co się na tym forum licytowac,to bez sensu.Jedno jest pewne,że trzeba miec oczy i uszy szeroko otwarte.Na 100 habisiów, 1 jest uczciwy,nie ma co ukrywac.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś