Dodaj do ulubionych

Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o radę

14.07.09, 15:44
Witam,
Chcę spędzić w tym roku urlop w Egipcie.
Dysponuję ograniczonym do max total cash budżetem = 5 000-5 500 pln
(z wszelkimi ew. dopłatami paliwowymi, kursowymi itp)Biorę od uwagę
jedynie dodatkowy koszt wiz.
Czy możecie mi doradzić miejsce, hotel <
Obserwuj wątek
    • walet Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 14.07.09, 16:30
      Na tzw. pierwszy rzut oka wydaje się ,ze powinnaś coś zmienić
      tzn. albo miesiąc wyjazdu , albo długość pobytu albo standard hotelu
      i/lub wyżywienia bo rozumiem ,że "polówki" w kraju zostawić nie możesz :)

Alternatywnie spakuj się z grubsza i poluj ;
      w tym roku było już kilka zaskakująco niskich ofert last minute
      więc może i Tobie szczęście dopisze ?
      Powodzenia .
      • sillver Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 15.07.09, 00:05
        Dzięki Walet za info.
        Termin niestety nie podlega zmianie. Mam(y) jedynie 2 tyg. luzu w to
        lato. Standard z opisówek na forach chyba raczej również musi
        pozostać =<4*. Zastanowie sie jeszcze nad wyżywieniem, ale biorąc HB
        muszę na miejscu uwzględnić extrasy :-(. Oczywiście ekipa musi
        jechać w komplecie 2+1.
        Raz jeszcze dzięks.
        • sebcioo Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 15.07.09, 07:16
          Za taka kase w tym terminie to bym sie nawet nie łudził i nie robil se pustych
          nadziei. Ale to nie moj urlop.
          Powodzenia w szukaniu.
    • bogna71 Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 14.07.09, 19:04
      Spróbuj uderzyć do Cameltravel na ostatniemiejsca.pl - myślę, że powinna pomóc:)
      • sillver Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 15.07.09, 00:09
        Dzięks bogna71,
        Już tą stronkę ob-look-ałem. Może się uda.
        Pozdro. Tom.
        • lebunim Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 15.07.09, 11:22
          Witam :)

Znalazlem oferte na 2 tyg Hurghada Hoel ROMA 4* i praktycznie w
          centrum (250m) cena na dzien dzisiejszy ok. 6600 ...

Czekajac na oferte LAST MINUTE mozesz liczyc na 900-1000zl upustu ...

Warto rzucic okiem na ta oferte ....

POWODZENIA

www.eximtours.pl/index.php?pid=1099&step=offerdetails&page=0&numonpage=&search[offerid]=5211&sea
          rch[countryid]=2&search[regionid]=0&search[cityid]=&search[transportt
          ypeid]=1&search[startnodeid]=33&search[startdatefrom]=2009-08-
          08&search[startdateto]=2009-08-
          29&search[totalpersons]=&search[adultnum]=2&search[childnum]=1&search
          [categoryid]=0&search[hotelname]=&search[start_day]=08&search[start_m
          onth]=08&search[start_year]=2009&search[end_day]=29&search[end_month]
          =08&search[end_year]=2009&search[standard]=4&search[typeofboard]=1
          • walet Hotel Roma ...... 15.07.09, 11:57
            Nie, to nie jest fair podpowiedz .
            Hotel Roma ? 4* ? Straszne i śmieszne .
            Silver , nie słuchaj podpowiedzi agentów biur podróży,
            którzy chcą zarobić nawet na takich koszmarnych miejscach .
            Szukaj ofert last minute i sprawdzaj na holidaycheck jak hotel
            jest oceniany i jak jak jest położony.
            Powodzenia .
            • lebunim Re: Hotel Roma ...... 15.07.09, 12:14
              Biorac pod uwage ograniczony budzet i chec wydania jak najmniej
              pieniedzy na miejscu , na co wskazuje opcja AlL In , zreszta sam
              autor wypowiedzi stwierdzil ze gdyby nie ALL In musial by wydawac
              extra kaske na miejscu. Hotel Roma jest dobra opcja , budzet rzedu
              5000-5500 zl to okolo :

5500PLN(Budzet) - 1000PLN (dziecko) = 4500PLN

4500PLN / 2 = 2250PLN os

2250 za 2 tyg wczasow z wyzywieniem ALL IN w Egipcie ... hmmm ...
              Ciezko !

Ja wybralem najtansza oferte jaka byla ... A hotel ROMA polozony jest
              w centrum . Wiec odpadaja koszty taksowek (transportu) . Oczywiscie
              ze hotel nie jest najlepszym Hotelem w Hurghadzie ale albo rybki albo
              akwarium w tym wypadku ....

Takie niestety sa realia ... A i jeszcze jedno nie daj sobie namydlic
              oczu SEPCJALNYMI OFERTAMI za pol ceny... Bo mozesz nie pojechac
              nigdzie ... UZYWAJ TYLKO SPRAWDZONYCH AGENTOW lub zamawiaj
              bezposrednio ON-LINE u organizatora !!

Pozdrawiam
              • walet Re: Hotel Roma ...... 15.07.09, 13:09
                lebunim - to forum to jest miejsce gdzie życzliwa i mająca pewne
                rozeznanie grupa ludzi pomaga tym mającym go mniej w wyborze
                hotelu, miejsca , terminu , rafy , plaży , wycieczek
                w tym ciekawym kraju jakim jest Egipt .

W przypadku tego wątku , jak widzisz wszyscy radzą pytającemu
                aby zastanowił się nad terminem , już to zwiększył budżet itp

Ty jeden dobierasz człowiekowi "skrojony na miarę" urlopik
                dopasowując do niskiego budżetu te tragiczna ofertę .

Jak to robisz w biurze turystycznym , wtedy gdy przyjdzie do Ciebie
                człowiek z takim zapytaniem to rozumiem ; taką masz pracę .

Ale tutaj, na forum ?

Ps. Zapytaj szefów czy takie biuro jak Exim , po zbudowaniu sobie
                całkiem niezłej opinii musi się teraz kompromitować oferując
                wakacje w hotelu Roma ?

• lebunim Re: Hotel Roma ...... 15.07.09, 13:20
                  Chyba zartujesz ....

zapytaj szefa czy dalby Ci urlop 2tyg pozniej argumentujac ze ceny
                  wyjazdu sa 500zl tansze !!!! zastanow sie co piszesz ? No chyba ze
                  nie pracujesz wiec masz wieczny urlop !!! Autor wyraznie PODKRESLIL
                  iz zmiana terminu wyjazdu jest wykluczona, mozna rowniez przypuszczac
                  ze extra kasy autor nie wyczaruje wiec niewiem czemu meczysz temat ?
                  Hotel Roma jest tylko miejscem gdzie sie nocuje !!

Nie pracuje dla zadnego biura podrozy wiec skoncz oskarzac ludzi,
                  znam sie na temacie i wiem doskonale ze miesiac Sierpien jest
                  najbardziej oblegany, ceny mowia same za siebie ! ! ! Czekac mozna na
                  SUPER LASTA lecz gwarancji nie ma , ja sam czekam na lasta ale moj
                  budzet jest nieco mocniej elastyczny a pozatym jada tylko 2 os
                  dorosle !

Zreszta jezeli potrafisz lepsza oferte dobrac mieszczac sie w danym
                  budzecie prosze podpowiedz Autorowi a nie sie klucisz udajac
                  wszechwiedzacego .... Tylko pamietaj musisz sie zmiescic w 5500PLN z
                  wszystkimi oplatami procz WIZY ... 2tyg ALL IN 4* .... CZekamy na
                  propozycje Wszechmadry walecie .... ;D
                  • lebunim Re: Hotel Roma ...... 15.07.09, 13:26
                    No chyba ze Autor woli jechac do SHRM a nie do HRG ... Zreszta ceny sa
                    podobne ... Polecam Wakacje.pl i easygo.pl . Traveligo.pl i
                    travelplanet.pl oraz inne eximtours.pl selectours.pl

NIEPOLECAM stron typu - ostatniemiejsca.pl i inne malo znane strony
                    AGENTOW ...

porownaj ceny i sam wybierz
                    • lebunim Re: Hotel Roma ...... 15.07.09, 13:33
                      A wracajac do naszej dyskusji to szczerze powiem ze zdziwiles mnie ,
                      oddal bys tydzien wylegiwania sie na plazy za pobyt w Hotelu 4* ktory
                      ma 2-3 baseny itp itd.... czyli normalne dla Ciebie jest zamienianie
                      2tyg na 1tydz tylko po to by byc w Hotelu ktory ma ladniejsze pokoje
                      ... ?? hmm... a moze ja mysle innaczej , innymi kategoriami ?

Kazdy czlowiek ma ograniczony budzet, i kazdy chce wycisnac max z
                      tego co ma - jest to normalne. Dla jednego 2tyg pobyt w slabszym
                      Hotelu sprawi duzo wieksza satysfakcje niz 1 tydzien w " fajnym
                      Hotelu " - co kolwiek fajny znaczy....

Ludzie jadac na wypoczynek niekoniecznie oczekuja 5* i sztabu ludzi
                      wokol siebie , ktorzy beda nam sluzyc caly dzien za 2500zl / os !!

POWODZENIA ;D
                      • walet Re: Hotel Roma ...... 15.07.09, 14:10
                        Tak dokładnie, uważam ,ze mając ograniczony budżet nie należy
                        na siłę szukać 2 tyg. AI w sierpniu bo skończyć się to może
                        takim właśnie takim tragicznym miejscem jak Roma .
                        Lepiej skrócić pobyt ,zmienić termin itd ale kupić za to coś
                        co da przyjemność urlopowania i późniejszego wspominania
                        tego czasu i miejsca .

Bo inaczej wspomnienia będą jak niżej :

www.holidaycheck.pl - Hotel Roma Hurghada
                        - opinia Michal , urlop czerwiec '09

"Tragedia

Urlop koniec czerwca 2009 Hotel tragedia!
                        Nie jestem wymagający, ale to co tam wyprawiają
                        przechodzi ludzkie pojęcie. Na dzieńdobry praktycznie
                        każdemu dają pokój z widokiem na tragiczny taras,
                        wołają 10$ i dają lokum na wyższym piętrze.
                        Jedzenie makabra!mięso twarde ziemnieki surowe
                        nie ma co jeść, w kółko to samo. Oceniam kuchnie na -5
                        Na plaży napoje podają z wielką łaską w brudnych
                        plastikowych kubkach i do tego ciepłe jakby prosto ze słońca.
                        Dużo by pisać na temat tego hotelu.
                        Przestrzegam wszystkich,jak Hurghada to tylko nie Roma "

• lebunim Re: Hotel Roma ...... 15.07.09, 14:37
                          Widzisz ja jednak mam inne spojrzenie na zycie... Tak nawiasem mowiac
                          wybrales pierwsza ocene jaka byla ... Nie uwzgledniajac 4 czy 5 ciu
                          ponizej ... Ktore maja usmiechnieta buzke o kolorze zielonym ... !
                          Niewazne POLAK zawsze wylowi to najgorsze a nie koniecznie porowna z
                          innymi ! Wybacz ale nie kazdy ma TYLE KASY CO TY i moze przebierac w
                          ofertach , dla niektorych wyjazd na 2tyg wakacje stanowi jedyny nie
                          powtarzalny wypoczynek w danym roku . Tydzien czasu jest stanowczo za
                          malo biorac pod uwage godziny przylotow i odlotow samolotow ,
                          dobierajac 1 wycieczke zostaje nam 5 dni wakacji lub mniej !

KONCZE TEMAT

POZDRAWIAM
                          • sillver Re: Hotel Roma ...... 15.07.09, 22:36
                            Witam witam,
                            Dzięki za wszystkie posty - z każdego biorę "jakąś mądrość". Mimo
                            wszystko będę polował na last-a --> może sie przyfarci.
                            Tak na marginesie, w ubiegłym roku udało mi(nam) się spędzić wakacje
                            w/g powyższych kryteriów w Tunezji za 5,5 tys-a. Fakt - kupiłem 5
                            dni przed wylotem u operatora wielu biur podróży. Może i tym razem
                            sie uda. Nie jestem zbytnio wymagajacy i jestem w stanie
                            zaakceptował nieco "spłaszczone" normy europejskie w krajach
                            arabskich. Raczej kieruję się tym, jak będzie się czuł w danym
                            miejscu mój 5-letni Junior.
                            Pozdrawiam i z góry dzięks za ew. info.
                            Tom.
                            • wojtek37k Re: Hotel Roma ...... 16.07.09, 11:47
                              Tunezja jest jednak tańszą destynacją , a złotówka w walutach
                              wymienialnych miała wartość zupełnie inną , Ty chyba poprostu
                              założyłeś , że kiedyś tyle zapłaciłeś to i teraz Ci się uda . Muszę
                              Cię rozczarować takich założeń nie rób , jeśli chcesz szukać wyjazdu
                              w tym termine (termin jest sztywny) i co roku mają kosztować te same
                              pieniądze , to poprostu poszukaj tańszej loklizacji , tańsza od
                              Egiptu może być jedynie Tunezja i Polska , proponuję zmienić
                              kierunek i tyle . Co do hotelu ROMA , taa ..... jakbym miał tam
                              jechać na urlop , to bym tego wyjazdu nie traktował w kategorii
                              urlopu . Ja proponuję jeszcze poszukać wolnych miejsc w hotelach
                              BEJRUT i AQUA FUN - pewnie za te pieniądze taki pobyt się tam
                              znajdzie , a radocha będzie podobna , albo lepsza jak z hotelu
                              ROMA .
                              1300 euro za przelot , hotel **** , all inkl. , 14 dni , skład 2+1 ,
                              termin Sierpień .... to ma być urlop , czy obóz przetrwania -
                              przepraszam , ale chyba przeceniasz moc swych pieniędzy , w
                              poprzednik roku dysponowałeś budżet prawie 1650 euro i na dodatek
                              wybrałeś tańszą destynację . Róznicę widać chyba gołym okiem .
                              Życzę powodzenia w poszukiwaniach urlopu dla siebie , oraz
                              zadowolenia z niego , ale odrobina rozsądku też byłaby na miejscu .

Pozdrawiam Wojtek
                              • sillver Re: Hotel Roma ...... 18.07.09, 21:25
                                Dzięki Wojtku za Twoją opinię.
                                Masz rację,na tą kaskę jaką dysponuje to spore wyzwanie sobie
                                postawiłem, ale mimo wszystko jestem dobrej myśli.
                                Poza tym, recesja dotyka również i sektor turystyczny. My mamy mniej
                                (a może nie więcej) pieniążków, zatem i pośrednicy w tej branży
                                muszą zejść nieco ze swoich marż. Kiedy rezerwowali te wszystkie
                                hotele,w dalekich krajach zaliczkowali je w/g kursów które sam
                                przytaczasz (czyli bardziej korzystnych niż dziś). Zatem
                                dziś "powietrza marżowego" mogą nieco upuścić. Wtedy będzie się to
                                jakoś kręcić (byle nie jak w Koperniku).
                                Pozdrawiam również. Tom.

• wojtek37k Re: Hotel Roma ...... 19.07.09, 09:34
                                  Bez urazy kolego , ale zadałeś pytanie przed upadkiem KOPERNIKA i
                                  jakoś tak życie , za kilka dni zweryfikowało to co napisałem . Za
                                  1300 euro wyjazd wedle twoich wymagań , jest wyjazdem poniżej
                                  kosztów , a nie na przyciętej marży . Nawet jeśli jakieś kolejne
                                  mistrzowskie biuro coś takiego Ci zaproponuje , to napiszmy to
                                  wprost , albo nie wylecisz po wpłacie pieniędzy , albo Ci wakacje
                                  skrócą , albo aby pokryć stratę nie wyleci ktoś inny , w innym
                                  terminie mimo , że zapłacił za wczasy . Co do rezerwacji i kursów
                                  walutowych , jest kilka biur które robią w bankach tzw. opcje
                                  walutowe i usztywniają kurs euro , ale jest to robione w dniu
                                  rezerwacji wyjazdu . Możesz spróbować , robi to TUI i Scan , może
                                  coś znajdziesz u nich co spełni Twoje oczekiwania :-)
                                  Życzę miłego urlopu i napisz jak coś znajdziesz , zaspokoisz moją
                                  ciekawość , kto następny z organizatorów do "odstrzelenia się"
                                  szykuje .

Pozdrawiam Wojtek
                                  • ka_ja1 Re: Hotel Roma ...... 19.07.09, 12:03
                                    Jak tak cztam te wypowiedzi niektorych to mnie zatyka
                                    dosłownie........

HOTEL ROMA byłam Hilton to nie jest ale lokalizację ma swietną i
                                    cała reszta jest ok hotel jak hotel, pokoje sprzatane codziennie i
                                    przyjemne ,karaluchy nie chodzą cena naprawde przyzwoita.
                                    Byłam w 4 hotelah w HRG i nie zuwazyłam zeby był jakiś gorszy od
                                    innych.Jedynym mankamentem moze być plaża która w tym hotelu nie
                                    zachwyca.
                                  • dorota_marek_wawa Re: Hotel Roma ...... 19.07.09, 12:32
                                    Ja dodam jeszcze jedno. Zeby jechac do Egiptu trzeba wziasc conajmniej drugie tyle ze soba na wydatki. Chyba ze chce sie tylko siedziec w hotelu, ale wtedy to zadna przyjemnosc.
    • sillver Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 27.07.09, 18:04
      Witam,
      Czy macie jakieś opinie nt. poniższego hotelu? Dostałem taka ofertę
      i oceniając ją przez pryzmat ceny ale i innych moich oczekiwań,
      wydaje się atrakcyjna (czy nie za bardzo ?). Sprawdziłem opinie na
      easygo - też niczego sobie. Ale pamiętając poprzednie posty w mojej
      sprawie, wiem, że na tym forum mam do czynienia w wiekszości
      z "praktykami" - tacy co byli, widzieli i mogą zająć zdanie w
      temacie.
      Pozdrawiam i z góry dzięki. sillver.
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Harmony Makadi Bay (ex. Domina Makadi) ***** Egipt / Hurghada /
      Hurghada
      Zakwaterowanie: dbl pool/garden view ,
      Wyżywienie: All inclusive
      Linie lotnicze MHS, Wylot: Warszawa godz. 14:45
      Linie lotnicze MHS, Przylot: Hurgada godz. 20:00
      Całkowita cena: 4917 PLN
      Cena za osobę od: 1839 PLN
      15.08.2009 - 29.08.2009 (14 nocy)
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• walet Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 27.07.09, 23:06
        Hotelu nie znam ale 55% na holidaycheck oznacza jasno ,
        ze jechać do niego nie wolno .
        Sugeruje szukac dalej .

Pozdr.
        • sillver Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 27.07.09, 23:56
          Witaj walet,
          Dzięki za radę i podrzucenie tej stronki której nie znałem.Trochę
          poczytałem no i mam dylemat: "szklanka do połowy pełna, czy do
          połowy pusta". Przekrojowo oceniając: starszym (jak kolwiek to brzmi)
          w większości się podoba (np.spokój, cisza, niewybredność w menu przy
          akceptacji tej kuchni itd); młodszym mniej (brak rozrywek i
          oddalenie od HGD, utrudniona dostępność do morza, monotonność menu
          itd). Wiem - to już mój dylemat, lecz zastanawiam się, dlaczego
          użyłeś stwierdzenia: "jechać do niego nie wolno" . Gdzie jest ta
          granica, która pozwala tak to oceniać? Czym się kierować? Ponieważ
          kierując sie wyłącznie arytmetyka: większość jest zadowolona.
          Z góry dzięki za wyjaśnienia, ale naprawde chcę dokonać dobrego
          wyboru.
          Pozdrawiam również,
          • walet Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 28.07.09, 00:26
            Ta granica to dla mnie 75%. Z doświadczenia.
            Holidaycheck to dość obiektywne źródło wiedzy bo generuje dużo
            międzynarodowych opinii . "Twoj" hotel oceniło tam 180 osób
            (na stronie niemieckiej) i tylko 55% z nich go zaakceptowało.
            Ty poczytałeś polska wersje strony gdzie przeważają opinie pozytywne.
            Zobacz jeszcze holidaycheck.de lub .com - tam niezadowolonych znacznie więcej .

Z drugiej strony - cena , którą podałeś jest śmiesznie niska
            i gdybyś rzeczywiście za takie pieniądze tam pojechał w 2+1 na 2 tygodnie AI
            - to może nie byłby to pomysł zupełnie chybiony .

Ale coś mi się zdaje ,ze dorzuca Ci jakieś dodatki do tej ceny przed wylotem ...
            sprawdzaj dobrze .
      • 4lata Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 28.07.09, 07:35
        hej! ja byłam w tym hotelu i polecam! za taka cenę to rewelacja!
        hotel czyściutki, pokoje duże, jedzenie dobre, baseny super, obsługa
        rewelacja! jednynym mankamentem jest odległośc od hrg ale często
        kursuja busiki.za ta cenę naprawde polecam, bedziesz zadowolony!
        • sillver Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 28.07.09, 09:46
          Witam Waleta i 4lata,
          Dzięki kolego również za dodatkowe info o stronkach de. i com.
          Sprawdzę choć pewnie jest tak jak mówisz.
          Koleżance również dziękuję za opinię - w sumie nastawiam się na
          odpoczynek na teranie kompleksu hotelowego, zatem ta odległość do
          HGD nie jest dla mnie mankamentem.
          Jedyne co wyczytałem i musze to sprawdzić: 1)jeden gość napisał że
          w czerwcu br. zamknięto jeden z trzech basenów - remont. Nie wiadomo
          czy jeszcze trwa(?). Podobno największy i najfajniejszy. 2) odpływ
          morza który tam jest podobno uciążliwy (zostaje odsłonieęta
          błotnista mazia --> do wody idziesz po niej jakieś 150 m)
          To tyle. Dzięki raz jeszcze za info i oczywiście proszę o więcej.
          Pozdrawiam,
          • 4lata Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 28.07.09, 10:14
            o remont zapytaj w biurze podróży w którym sprzedają ci te wczasy,
            powinni to wiedzieć...byc może własnie przez ten remaont taka niska
            cena hotelu ale zależy też który basen remontują, jak ten najbliżej
            budynku to olej ten remont i tak nie bedziesz z niego korzystać;)
            hotel naprawde godny polecenia bo czyściutki, plaża piekna,
            długa...natomiast odpływy sa...to fakt...ale jak pójdziesz na koniec
            plaży w lewo to tam zawsze mozna wskoczyc na głebinę;) hotel idealny
            do odpoczynku, duzo turystów z Rosji ale są też ze Skandynawii,
            Holandii, nawet Włocha widziałam;) jak taka cena to bierz póki
            jeszcze jest!
      • pirs-wol Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 28.07.09, 10:00
        Byłem w tym hotelu 2 lata temu. Nie masz czego się bać. Piękne pokoje, dobre jedzenie, rewelacyjne baseny i obsługa. Minusem jest dostęp do morza, trudne dojście do rafy (nie było pomostu)...ale za to rafa najpiękniejsza!!! niech się schowa Ras Mohamet i inne (a byłem w Egiptowie 6 razy). Leć będziesz zadowolony. Problem z Hurgadą do rozwiązania- za 10 $ przyjeżdża po Twoją rodzinę taxi i wiezie Cię gdzie chcesz, w Hurgadzie masz 3 godz. Ale po co tam jeździć...Ja z Sakkali, Naama Bay i Old Marketu wracałem zmęczony. Pamiątki kupisz w Polsce w slepie "wszystko po 4 zł." to nie żart.
        • sillver Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 28.07.09, 12:23
          Dzięki, dzięki za rady ale...
          ...było i się zmyło. Oferta utrzymała się przez 24 h. Biuro Sun&Fun.
          Szukam dalej...
          • polla.k Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 28.07.09, 13:48
            Za te pieniądze, w sierpniu, to raczej szukaj pobytu
            tygodniowego...i też nie będzie najłatwiej.
          • walet Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 28.07.09, 14:19
            Ja tam nie jestem ekspertem od wczasów w sierpniu ale może
            zrezygnujesz z hałaśliwych i groznych dla portfela kurortow
            na rzecz miejsca super spokojnego ale za to o bajkowym krajobrazie?
            Jesli tak to zainteresuj sie hotelem Elaria w Nuweibie ;
            zerknąłem na Wakacje i widze 2 tyg/AI dla 2+1 za 5750,- od 10.08
            Zapewne to nie wszystkie koszty ale juz bardzo blisko
            Twojego budżetu:)
          • 4lata Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 28.07.09, 14:50
            a widzisz...jak cos jest to trzeba brać zamiast marudzić bo za taka
            cene to jak szukanie igły w stogu siana, podejrzewam z Romą albo
            Empire w hrg mozesz sie zmieścic w budżecie ale pewna tez nie
            jestem...taka to juz nasza polska mentalność, chcemy jak najlepiej i
            jak najtaniej ale czasami warto dopłacic aby popławic się w
            luksusie;)
    • kokardka33 Re: Egipt 08.2009 - ograniczony budżet. Prośba o 28.07.09, 14:03
      Zobacz oferte na travelplanet wylot 7.08 2 tyg Alladin 2200 za osobe
      dobra cena za calkiem fajny kompleks bylam wiec polecam go Tobie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka