s_afiya 20.07.09, 19:49 Witam czy ktos byl z Itaka w Resta Reef Resort w Marsa el alam? jakie macie doswiadczenia z ta firma i jakie wrazenia na temat hotelu? a gory dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamela_86 Re: ITAKA - Resta Reef Resort Marsa el alam 21.07.09, 09:44 Witam! Nie byłam Resta Reff ale nie polecam podróży z ITAKĄ no chyba że chcesz spędzić urlop na recepcjach hotelowych. Natomiast byłam w Grand Resta (przypadkowo po overbookingu)i było całkiem fajnie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
walet Re: ITAKA - Resta Reef Resort Marsa el alam 21.07.09, 10:00 Pamela - chyba trochę przesadzasz . Przeciez z Resta Reef to juz Cię Itaka do zadnego innego hotelu nie wywiezie , prawda ? To najtańszy hotel w ich ofercie wiec turysta ,ktory go kupi - na 100% do niego trafi . A nawet jak mu zamienią na jakikolwiek inny z ich oferty to tylko skorzysta , prawda ? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_86 Re: ITAKA - Resta Reef Resort Marsa el alam 21.07.09, 12:38 Ja tylko ostrzegam przed biurem, mialam trafić do abu dabbab a przenieśli nas na tydzien do grand resty twierdzac ze nie ma miejsc, a w drugim tygodniu do brayka bay. Także z nimi to nigdy nie wiadomo jak sie spedzi wymarzony urlop... Odpowiedz Link Zgłoś
walet do Pameli 21.07.09, 13:16 No widzisz , miałaś okazje być w 2 dobrych hotelach , zobaczyć Brayka Bay i po sąsiedzku Coraya Bay , dugonga i żółwie ... A nie siedzieć na plaży w Abu Dabbab i stresować się tabunami wycieczkowiczów w czerwonych kamizelkach wpadających do zatoki z mocnym postanowieniem sfotografowania dugonga . No i wojewoda nie musiał po Ciebie wysyłać samolotu :) Ergo ,same pozytywy. Do zobaczenia w przyszłym roku , gdzieś w Berenice ? Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: ITAKA - Resta Reef Resort Marsa el alam 21.07.09, 10:31 Hotel Resta Reef - porazka, biuro spoko, nie mam zastrzezen. Jesli wybierzesz Resta Grand uczynisz sobie wielka przysluge. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: ITAKA - Resta Reef Resort Marsa el alam 26.07.09, 10:51 Nie byłam w resta reef... wróciłam w sol y mar... itaka.. polecam.. hotel resta reef nie polecam ze względu na różową elewację budynków... MASAKRA Odpowiedz Link Zgłoś
pyciek70 Re: ITAKA - Resta Reef Resort Marsa el alam 07.08.09, 16:45 byłem w resta w styczniu i jak najbardziej polecam . opinie jaki słyszałem na lotnisku np o breyku zszokowały mnie totalnie . jeśli ktoś chce wypocząć w ciszy i spokoju - polecam resta albo wybudowany obok grand resta Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: ITAKA - Resta Reef Resort Marsa el alam 07.08.09, 18:24 W Resta Reef spokoj? buhahaha dobre Przy tabunach wlochow raczej ciezko o spokoj. Ale w sumie zalezy co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
w.owerko Re: ITAKA - Resta Reef Resort Marsa el alam 10.08.09, 08:21 Elewacja-ale argument hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: ITAKA - Resta Reef Resort Marsa el alam 10.08.09, 07:55 akurat tabuny Wlochow sa wszedzie nie tylko w Resta. Plywalam przez ostatni tydzien z ludzmi z Resty - byli zadowoleni. Pozdrawiam z Solymara (tez wlochow jak psow). Odpowiedz Link Zgłoś