jg-68 19.08.09, 22:57 Proszę o info na temat aktualnych cen i programu fakultetów z Hurghady.Proszę nie podawać stron biur podróży.Pozdrawiam wszystkich.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Re: Fakultety Hurghada Sun Fun. 19.08.09, 23:07 jg-68 napisała: > Proszę nie podawać stron biur podróży. Zachodze w glowe jakiz moze byc ku temu powod. Odpowiedz Link Zgłoś
paula81729 Re: Fakultety Hurghada Sun Fun. 20.08.09, 09:27 Witam, w tym roku cena za Kair i Luksor to 85/ os. ( piszę wszystko w dolarach) Giftun to 40 ( najprawdopodobniej) w tym obiad i napoje do obiadu( na safari też), w Kairze i Luksorze też jest obiad ale bez napojów. Jeep safari to od 30 do 40 dokładnie nie pamiętam ale więcej na pewno nie, za pływanie z delfinami 40. Już więcej nie powiem bo nie pamiętam. Pozdrawiam PAULA -- "Podróże kształcą, ale tylko wykształconych" Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.janior69 Re: Fakultety Hurghada Sun Fun. 20.08.09, 22:42 paula81729 napisała: > Witam, w tym roku cena za Kair i Luksor to 85/ os. ( piszę wszystko w dolarach) > Giftun to 40 ( najprawdopodobniej) w tym obiad i napoje do obiadu( na safari > też), w Kairze i Luksorze też jest obiad ale bez napojów. Jeep safari to od 30 > do 40 dokładnie nie pamiętam ale więcej na pewno nie, za pływanie z delfinami > 40. Już więcej nie powiem bo nie pamiętam. > Pozdrawiam PAULA > > -- > "Podróże kształcą, ale tylko wykształconych" Ciekawe ceny podajesz. Szkoda że tych cen nie znałem wcześniej. Ode mnie pani rezydentka z Sun&Fun wzięła za wycieczkę do Luxoru 115$. I teraz się zastanawiam te 30$ to tylko za to że hotel w którym byliśmy był w El Gounie ? W Egipcie byliśmy 07.08. - 14.08 Odpowiedz Link Zgłoś
jadokama Re: Fakultety Hurghada Sun Fun. 20.08.09, 10:40 jg-68 napisała: "Proszę nie podawać stron biur podróży.Pozdrawiam wszystkich.Pa." A któż ma aktualniejsze info na temat fakultetów z Sun Fun jak nie strona netowa Sun Fun ? Tak to jest z narodem,jak chcą się leczyć..........idą do fryzjera.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paula81729 Re: Fakultety Hurghada Sun Fun. 21.08.09, 09:20 Nie wiem, ale to bardzo dziwne bo te 85$ to i tak było dużo. Tacy państwo byli z lokalnym i sprawdzonym biurem podróży i płacili 55$ i w Kairze mieli jeszcze wejście do małej piramidy w cenie a my nie wchodziliśmy bo naszemu przewodnikowi się nie chciało:( ( byłam koniec czerwca i początek lipca ). Pozdrawiam PAULA -- "Podróże kształcą, ale tylko wykształconych" Odpowiedz Link Zgłoś