Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 18:23 czy ktoś zna hotel Zlaten Rog w Zlotych Piaskach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mumio Re: Zloten Rog w Zlotych Piaskach IP: *.pzuzycie.com.pl 29.06.04, 12:14 Widze że mamy ten sam problem,też tam jadę pod koniec lipca i nie raz zamieszczałam takie właśnie pytanko,no zobaczymy może tym razem ktoś odpowie. Z jakim biurem jedziesz? Odpowiedz Link
Gość: Ania Re: Zloten Rog w Zlotych Piaskach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:36 z adriatykiem 11.07 jak wroce to dam Ci znac jak bylo wracam 24 czy jakos tak ) pozdro bedzie dobrze tylko mma nadzieje ze nie zastaniemy robotnikow na placu budowy jak to ktos wczesniej opisywal ) Odpowiedz Link
Gość: Mumio Re: Zloten Rog w Zlotych Piaskach IP: *.pzuzycie.com.pl 29.06.04, 15:42 W takim razie czekam na relacjie,ja też wybieram się z adriatykiem tyle że 29.O7, życze miłego pobytu i pokoju bez karaluchów. Także Anna. Odpowiedz Link
Gość: ania Re: Zloten Rog w Zlotych Piaskach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 10:14 no i kurcze zeby pogoda sie zrobila bo na razie to wyglada srednio... no nic zobaczymy dam znac po powrocie moze zostaw mi swojego maila nie bedziemy tak klikac na forum ) moj ak99@interia.pl Odpowiedz Link