Gość: behemot IP: *.dyn.optonline.net 10.01.05, 04:35 jade!!!! na 100%!! ale dopiero we wrzesniu, jak tam jest we wrzesniu, wie ktos? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Tomkowiak Re: Tanio jak w Petersburgu IP: 62.233.235.* 11.01.05, 18:53 masz dużą szanse trafić na przyzwoitą pogodę, szarugi zaczynają sie od listopada - statystycznie. Jeżeli jesteś studentem to weź pod uwagę, że na rosyjskich uczelniach rok akademicki zaczyna sie z początkiem września, a uczelni jest w tym mieście chyba ze sto (nie chce mi się liczyć). Odpowiedz Link
Gość: Anusia Re: Tanio jak w Petersburgu IP: 193.28.239.* 15.03.05, 09:03 Napewno jest super, chociaż ja byłam w okresie białych nocy. Niezapomniane przeżycie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
beago Re: Tanio jak w Petersburgu 08.04.05, 20:56 Naprawdę jest tu ładniutko we wrzęsniu, zwłaszcza na początku.. taka prawdziwa jesień. No i poza tym, Piterek jest ciekawy nawet w listopadzie Pozdrawiam z niego, beata Odpowiedz Link
Gość: Witold Re: Tanio jak w Petersburgu IP: *.comnet.net.pl 09.05.05, 11:15 Szukam kogos kto moglby mi udzielic wskazowek jak najlatwiej dotrzec do St. Pet. autem. Moj mail: witsl@plusnet.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link