Gość: Guliver IP: *.pai.net.pl 28.09.05, 19:18 Czy ŁTR w końcu pojedzie na oś. 650 lecia, plac Kilińskiego czy na Helenówek? Co będzie z linią zgierską w przypadku skierowania ŁTR na Helenówek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel Re: ŁTR 28.09.05, 19:34 Jak będzie koniec na Helenówku, to będzie ŁT BP, NMSP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: ŁTR IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.09.05, 19:45 LTR na os. 650-lecia (co drugi kurs "11") Do Pl. Kilinskiego wstepnie planuje sie wydluzyc co drugi kurs "4", ale nie wiem na ile jest to oficjalne, wiec glowy nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guliver Re: ŁTR IP: *.pai.net.pl 28.09.05, 20:08 Bo podobno Spółdzielnia nie zgodziła się oddać działki pod budowę lini... Wiecie może coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guliver Re: ŁTR IP: *.pai.net.pl 28.09.05, 20:26 No to spox. Bo się zestresowałem :P. Nie mieszkam w Zgierzu (w Łodzi mieszkam :]) ale jakoś szkoda by mi było gdyby nic z tego nie wyszło... A z Pabianicami na razie nic nie wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś