Gość: kobra IP: 213.17.144.* 16 lat temu jakie wypełnienie kołdry i poduszek będzie lepsze i trwalsze ? Poliester czy silikon? dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja34 Re: poliester czy silikon 16 lat temu zdecydowanie silikon-ciepły i lekki zimą,chłodny latem.tylko musi to być dobry silikon a nie chiński badziew,na jaki się niechcący nacięłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: poliester czy silikon IP: 213.17.144.* 16 lat temu czy to będzie chińszczyzna? www.allegro.pl/item882325635_koldra_4_pory_roku_200_220_2pod70_80_2jas_termo.html Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: poliester czy silikon 16 lat temu nie mam pojęcia:) ale mam kołdrę silikonową kupioną 12 lat temu,bardzo dużo za nią zapłaciliśmy i najchętniej spałabym pod nią do późnej starości (może się uda?).a córce kupiłam rok temu na bazarze "silikonową" za śmieszne pieniądze i dooopa blada..córka się pod nią bardzo poci,mam wrażenie,że nie ma tam żadnej wentylacji..poza tym ten rzekomy silikon pozbijał się w jakieś grudy i właściwie kołdra nadaje się tylko do wyrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: poliester czy silikon IP: 213.17.144.* 16 lat temu no właśnie... ja nawet jak wymacam wszystkie kołdry nie będę wiedziała co brać :( Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: poliester czy silikon 16 lat temu proponuję tu zapytać forum.gazeta.pl/forum/f,49213,Wystarczajaco_Dobra_Pani_Domu.html Odpowiedz Link Zgłoś