Gość: azalia IP: *.ip.netia.com.pl 16 lat temu Gdzie w Warszawie ew. w okolicy kupię garnitur dla grubasa średniego wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka_1405 Re: Garnitur dla grubasa 16 lat temu albo szycie na wymiar.... albo w maximusie.... ja mialam ten sam problem, moj maz jest przy kosci i jest wysoki.... przechodzilismy wszystkie sklepy z garniakami, i nic.... wszystko bylo za male, albo nie wymiarowe.... jedynym miejscem gdzie bylo ok byl stadion.... a ze teraz ne wiem czy stoja tam z garniakami to ze maximus to to samo co stadion to tam pojedz.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sempre265 Re: Garnitur dla grubasa 15 lat temu www.garnitury-sklep.pl Polecam fajne garniturki szyte pod wymiar Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.miki Re: Garnitur dla grubasa 15 lat temu możesz nawet u siebie w domu, www.tailoret.pl oferuje po dość atrakcyjnych cenach (800-1500 zł) garnitur uszyty pod podane wymiary z dostawą do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
at0 Re: Garnitur dla grubasa 15 lat temu Garnitury duże rozmiary znajdziesz w sklepie Męski Wymiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Re: Garnitur dla grubasa IP: *.w109-213.abo.wanadoo.fr 15 lat temu moze bedziesz przejazdem kolo czestochowy ,to wypytaj ludzi z forum i ci podpowiedza ,,,,niedaleko cz-wy jest wies gdzie wszyscy szyja garnitury ,spodnie ,suknie slubne i inne ubranka , prosto ze szwalni i za grosze kupisz piekny garnitur (np w w-ie zaplacisz 1500 zl lub drozej ,a tam max 300 zl ) nie przypominam sobie nazwy tej wsi ,napewno ci ktos odpisze i poda nazwe ,znalazlem ,,,,,,42-274 KONOPISKA --pomysnych zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
hazzard Re: Garnitur dla grubasa 15 lat temu możesz podjechać do Maximusa albo vis a vis do Centrum Mody Nadarzyn - na piętrze naprzeciwko schodów jest sklep z dużym wyborem garniturów, tam kupowaliśmy ślubny garnitur mojego męża. Fakt, że on dla odmiany jest b. szczupły, ale wysoki, ale spokojnie coś dobraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś