Gość: dana Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu Bardzo chciałabym oddać powermed tylko proszę mi pomóc jak to zrobić.Czy jeśli nie minęło 10 dni od zakupu to uda mi sie to zrobić. Blagam czekam na szybką odpowidź Odpowiedz Link Zgłoś
ewe34 Re: Powermed - duży problem 14 lat temu Jeżeli nie upłynęło 10 dni masz pełne prawo zwrócić produkt. Wyślij pismo - odstąpienie od umowy za potwierdzeniem odbioru na adres firmy. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Powermed - duży problem 14 lat temu "Poprostu zrobiło mi się go żal, że tyle się naprodukował a ja nie kupiłam produktu." Rece opadaja... Podpisalas i w dodatku nie wiesz co. Trzeba bylo pojsc na basen: milo spedzilabys czas. Naucz sie zasady: jesli przychodza do Ciebie z interese,m do zrobienia, to interes jest pewny. Dla tego, ktory przychodzi: nie dla Ciebie. Rzeczy wartsociowych trzeba sie samemu naszukac, a to jest czasem niepewne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewe34 Re: Powermed - duży problem 14 lat temu To jest poważne forum, więc jeśli masz ochotę odpowiadać na posty nie czytając ich ze zrozumieniem będąc do tego ironicznym to znajdź sobie inne forum adekwatne do Twojego nastawienia. To w tej sytuacji ręce opadają. Nie kupiłam produktu i nie podpisałam umowy! Podpisałam rekalkulację o zwrot pieniędzy za dojazd dla akwizytora. Pytałam tylko czy nie ma w tym dokumencie ukrytych oświadczeń. Pytanie nie było najwidoczniej do Ciebie skierowane skoro nie znasz na nie odpowiedzi i nie wypowiadaj się. Liczyłam na odpowiedź byłego pracownika firmy. A taka jestem, że w życiu szkoda mi ludzi, bo ja je mam luksusowe, a on skoro odwala taką robotę napewno nie. A rzeczy wartościowych nie trzeba się naszukać. One są w każdym odpowiednim markiecie tylko trzeba mieć kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu skoro jestes pewna że nie podpisałaś umowy to spoko , jeśli nie czytałaś tego co podpisałaś to gorzej nie możesz mieć wtedy pewności że to nie była umowa, albo nawet jakieś zamówienie zobowiązujące do zapłaty a wtedy klops ja czegos takiego nie podpisywałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Powermed - duży problem IP: *.dynamic.chello.pl 14 lat temu ta trzeba uwazac uzywaja tusz symatycznego teraz placisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandr Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu Zrobili Cie w ciula, jest to przykra sytuacja od sprzedawców door to door. W tej chwili sprzedawca, zamist tego żeby uczciwie powiedzieć, że z pewnością ma procent od sprzedaży [w końcu w tym nie ma nic sprośnego] - oszukuje "nabywców" we wszelaki sposób, aby dostać prowizję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu Dzięki bo właśnie jutro miałem iść na rozmowę hehe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Powermed - duży problem IP: *.adsl.inetia.pl 14 lat temu Gówno prawda. Te wszystkie negatywne opinie itp to robota konkurencji. ja mam powermeda i polecam. moja córka alericzka w końcu funkcjonuje normalnie bez kataru itp. Powermed to naprawde porzadne urzadzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁUPOTA LUDZKA Re: Powermed - duży problem IP: 85.219.243.* 14 lat temu A bierze leki???????? Czy chodzi z tym odkurzaczem na plecach nawet na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fermi Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 13 lat temu urządzenie może jest i dobre, ale jakby kosztowało 1000zł a nie ponad 4000! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fermi Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 13 lat temu Szwagier kupił taki odkurzacz jakieś dwa miesiące temu, wziął go na raty za 4500. niby fajne, ale za drogie. Żonie się spodobał ale że jest osobą nie lubiąca przepłacać, przeszukała internet i kupiła odkurzacz bora 2. Robiliśmy testy porównawcze i wyszło na to, że po co wydawać 4500 jeśli można mieć to samo za 600!!! Powermed dobry dla naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandr Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11 lat temu Kup sobie VAX za max 500zł i będziesz miała ten sam efekt u córki. A jeżeli chodzi o sprawy allergiczne, to poczytaj sobie w internecie odnośnie tzw. funkcji medycznych POWERMEDu i podobnych i czy są te odkurzacze od usuwania allergenów. Jak filtr HEPA ci się zaniczyszczy za parę [a może i szybciej] lat, to taki odkurzacz jest rozsiewnikiem zarazków [gdyż woda sprzyja], a nie pomocnikiem w sprawach medycznych, czy porządkowych. Z upływem tak dużej ilości lat przeżytych i nabytego doświadczenia w zawodzie, stwierdzam fakt, że leiej żyrować na bogatych i naiwnych ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronko Re: Powermed - akwizycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu firma widmo Odpowiedz Link Zgłoś
monisiaiwikusia Re: Powermed - duży problem 14 lat temu ratunku jak oddac ta chinską podrube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Powermed - afera na miarę amber gold IP: *.play-internet.pl 14 lat temu oj polecą głowy, polecą Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Powermed - duży problem 14 lat temu 1. za wadliwy towar odpowiada sprzedawca W przypadku gdy odmawia, pozostaje 2. polubowny sad polubowny wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,4671732.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek Re: Powermed - duży problem IP: *.dynamic.chello.pl 14 lat temu ciekawe dlaczego piszesz z sieci radiowej? podaj telefon i nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozi Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu Już na pokazie wylatywał turbo wałek-jest to produkt robiony w Chinach więc tani także napiłbym się zimnej wody przed decyzją zakupu bo serwis ponoć też marny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirella Re: Powermed - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14 lat temu tani? dla ciebie 4 koła za odkurzacz tojest tanio ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powermed Re: Powermed - duży problem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14 lat temu Jeżeli tak twierdzisz to my odkupimy tego Powermeda podaj numer seryjny i telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
brydzia2006 Re: Powermed - duży problem 12 lat temu Witam zakupiłam po namowie przez przedstawiciela, wzięłam na firmę i mam duży problem,urządzenie się sypie po roku używania , a ma podobno wytrzymać 20 lat totalna bzdura to szmelc mam dowody na to że urządzenie nie spełnia swoich deklarowanych funkcji , chętnie oddam POWERMEDA ,jeśli ktoś może pomóc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 12 lat temu Jeśli Pani kupiła na firmę to chyba nie mozna zwrócic Dlatego specjalnie namawiaja na kupno na firme, jeśli ktoś prowadzi. Przed akwizytorami trzeba drzwi zamykac, a szczególnie z tej firmy, bo mają tak skonstruwane umowy, że jednym podpisem daje się pełnomocnictwo jakiemuś człowiekowi, który jest tak szkolony, aby klientowi skutecznie robił wode z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Powermed - duży problem IP: *.cdma.centertel.pl 14 lat temu Powermed to rewelecja-ja go mam od 1.5 roku,mam troje małych dzieci z tego jedno alergik i nie chorują-na pokaz poleciła mnie tesciowa która też ma i poleca wszystkim-po roku używania poszłam tam do pracy i jest super-teraz ja robie pokazy i pomagam ludziom-polecam w razie pytan podaję nr telefonu-889554363 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natali Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu moim zdaniem ten odkurzacz powermed jest nic nie wart, też go mam i stoi popsuty w piwnicy nie używany firma nie chciała go naprawic na gwarancji akwizytor mówił że mam 20 lat gwarancji a później kiedy sie popsuł okazało sie tylko 2 lata, kupiłam sobie zelmera i mam spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolo Re: Powermed - duży problem IP: *.adsl.inetia.pl 12 lat temu Powermed ma skuteczny sposób na zwalczanie ptasiej i świńskiej grypy - potwierdzony przez badania i certyfikaty niemieckiej firmy TUV Rheinland Nie wiem jakim nieudacznikiem trzeba być żeby wpuścić domokrążce do domu i dać się namówić na tą bzdurną chińszczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi szalona Re: Powermed - duży problem IP: *.adsl.inetia.pl 12 lat temu Żałosne ludziki, myślą że jak coś ma w nazwie MED to czyni z urządzenia nie wiadomo jakie cudo. Sprzęt wciskany przez akwizytorów bo nikt przy zdrowych zmysłach nie kupi tego gówna. Gwarancja 20 lat - bzdura, walczy z ptasią i świńska grypą - zaśmiałem się gościowi w twarz i wywaliłem z domu, cały świat obawia się tych chorób a wystarczy kupic odkurzacz. Ale najlepsze jest to że i tak znajdą frajernie która kupi tem pseudo medyczny produkt Polecam artykuł i wiele innych pokazywarka.pl/oddac-powermed/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydzia2006 Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 12 lat temu czy jesteś tego pewna ,próbowałam i wysłali mi pismo z odmową oraz ksero psełdo certyfikatu co dalej chętnie oddam ten szajs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich3 jak oddac powermed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu nie martw się nie ma czym poprostu oddaj ten odkurzacz pokazywarka.pl/oddac-powermed/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich3 Re: jak oddac powermed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu coś nie zadziałało może teraz pokazywarka.pl/oddac-powermed/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grizly Re: jak oddac powermed IP: *.adsl.inetia.pl 12 lat temu no, produktu nie znam ale jakiś czas temu u znajomego był jakiś nieudacznik z tym czymś. Zachowywał się skandalicznie, to że odkurzał firany o mało nie urywając żabek to nic, ale udowadniał jakieś bzdury w walce z H1N1. A zaczął coś polerować wysokoobrotowył wałkiem - zniszczył mu wykładzine i chamsko udowadniał że tak już było. Teraz już nie potrzebuje odkurzacza lecz nową podłoge a firma zaczyna straszyć prawnikami. Także powodzenia z firmą i jej wykwalifikowaną kadrą pracowniczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Powermed - duży problem IP: *.dip.t-dialin.net 14 lat temu Ludzie !!! Ni kupujcie tego , to jest nic nie warte !!! Każdemu można namieszać w psychice !!! Poproście , aby prezenter pokazał wam działanie bez Amolu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weras Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu a dlaczego bez amolu ? co amol zmienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medpower Re: Powermed - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14 lat temu nie bądź naiwny albo przestań udawać bez amolu wali chińskim plastikiem na kilometr, skoro 1500 zl trzeba dac Akwizytorowi plus VAT dla tych ktorzy maja dzialalnosc i do tego daja Ci gary za kilka stow plus prowizja dla Kierownika plus dla Szefów wiec to wiadro na wode zwane powermedem warte jest realnie ok 500 zl ! Tyle w temacie... Kazdy zachwala swoje...chodzi oto zeby wcisnac ludziom \\\\\\\\\\\\\\\"odkurzacz\\\\\\\\\\\\\\\" z Chin za 5 tys = prezentacja jest tak zmanipulowana zeby klient mial wrazenie ze robi dzis interes zycia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga klienci Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu uwaga szanowni klienci powermed zanim podejmiecie decyzję o tak duzym wydatku weźcie pod uwagę że akwizytor za opchnięcie wam tego chińskiego gniota powermed dostanie 1600 zł. prowizji już wiecie dlaczego jest taki miły i przekonujący ? po wyjściu od was z domu nie będzie odbierał waszych telefonów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko koko Re: Powermed - duży problem IP: *.tbs-net.rekin.net 14 lat temu forum.gazeta.pl/forum/w,382,137475647,137475647.html?v=2&f=382&w=137475647&a=137475647&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunia Re: Powermed - duży problem IP: 89.174.101.* 13 lat temu mam urządzenie powermed od jakiegoś czasu, dwoje dzieci w tym jedno chore na AZS, praca i przysięgam, gdyby nie ten sprzęt to palcem do nosa bym nie trafiła. Szybkość sprzątania każdej powierzchni, czystość i czystość powietrza - trzy razy plus. Polecam, wart swoich pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akwizytor Re: Powermed - duży problem IP: 80.249.5.* 14 lat temu Jestem akwizytorem, prowizji mam 2500 zł, i zawsze odbieram telefony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiadacz Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 13 lat temu Chrzanisz człowieku może coś słyszałeś ale nie do końca. Pytanie jedno czy masz taki sprzęt jeśli nie to nie opowiadaj pierdół. sprzęt działa jest lepszy od śmierdzielów które są w sklepach, a gadasz tylko dla tego że cię nie stać i zachowujesz się jak pies ogrodnika sam nie zjesz i drugiemu nie dasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Powermed - duży problem IP: 109.197.171.* 13 lat temu Chociaż ostatni wpis nie jest adresowany do mnie to jednak odpowiem na niego - TAK mam taki sprzęt ,który nie jest nic lepszy od zwykłych odkurzczy wodnych (tylko o wiele drozszy) -a naciągnął mnie na niego gośc "uderzając" w mój słaby punkt - zdrowie dziecka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 13 lat temu Tak, ale cena jak na chiński za duża - to już lepiej dołożyć kilka stówek i nabyć MSPL HYLA, niemiecki solidny model z tego roku, więcej na stronie Hyla Mspl Odpowiedz Link Zgłoś
3alinka87 Re: Powermed - POMOCY !!!!! 12 lat temu była u mnie kobieta i wcisnęła mi to gó... , w umowie jest napisane że mogę to zwrócić w ciągu 10 dni i ona tez tak mówiła że po to przyjedzie teraz jak zadzwoniłam ze ma po to przyjechać nikt nie odbiera telefonu pomocy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydzia2006 Re: Powermed - POMOCY !!!!! IP: *.play-internet.pl 12 lat temu jeśli kupiłaś prywatnie to szybko najmij kuriera wyślij do firmy masz na to 10 dni ,prawo konsumenta, potem po frytkach, to straszni oszuści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3alinka87 Re: Powermed - POMOCY !!!!! IP: *.252.5.83.internetia.net.pl 12 lat temu właśnie zauważyłam, dzwoniłam do nich do firmy i pani pozornie bardzo miła kleiła głupa , że kierownik do mnie zadzwoni i tak kilka dni aż w końcu wsadziłam to gó... do auta i zawiozłam 60 km, ale pani twierdziła że trzeba się omówić, więc odparłam że dość czekałam na umówienie iże jadę i koniec, odebrali ale z wielką łaską. " kierownik", których zresztą jest kilku, uciekł zaraz jak przyjechałam i kazano mi czekac bo gdzies tam pojechać, za chwile wynurzył sie jakiś ziomek z biura udając wielkiego pana po czym stwierdził ze on jest tylko upoważniony do odbioru bo kierowników nie ma. usiłował mnie poniżyć i wzbudzić jakieś wyrzuty sumienia, których oni nie mają bo konsultanci z infolinni nie są do niczego upoważnieni. Wciskają ludziom to , zostawiają w domu mówiąc , że to na próbę na 10 dni po czym po to przyjadą a to gó... prawda , ponieważ mija 10 dni tym samym okres w którym można zrezygnować a w umowie cudny zapis że jeśli nie dostanie się na raty to trzeba zapłacić gotówką w ciągu 7 dni, ale jest jeszcze prawo które daje możliwość rezygnacji w ciągu 3 miesięcy jeśli PRZEDSIĘBIORCA NIE POINFORMUJE O PRAWIE DO REZYGNACJI Z UMOWY. Ja miałam problem żeby oddać im to osobiście a kurierem ponoć nie przyjmują, wymyślają że coś popsute itp, masakra i jeszcze ludzi traktują jak przestępców!!!! WSTYD !!!!!! Ja bym spac nie mogła gdybym tak ludzi oszukiwała i to jeszcze DROZDA twarzą tej firmy badziewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszmra Re: Powermed - duży problem 11 lat temu czlowieku jakie 1600 jak by tyle dawali to sam bys tam poszedl pracowac nie rozsmieszaj mnie HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupilem i oddalem Re: Powermed - duży problem IP: 91.222.75.* 13 lat temu Witam, ja powiem tak kupilem i oddałem raczej bez większych problemów. Pieniądze dostałem w wyzanczonym firmie terminie. Umówilem się i pojechałem zdałem sprzęt zstwierdzono po obdukcji że jest ok i pozniej przelew na konto. Nie bylo wiekkszych problemów jedynie przedstawiciel do mnie dzwonil i jak powiedzialem ze urzdzenie jest za głośne bo na wysokim biegu jest głośne to mnie wyśmaił i bezczelnie się rozłączył. Dodam że samo urządzenie w sobie może i jest fajne i funkcje ma fajne ale przeraziły mnie informacje że sie to psuje i 200Euro wlasnego udziału w ewentualnych naprawach to przecież kupe kasy. Po za tym zajmuje sporo miejsca. Garnki miałem swoje fajne z tefala a mata niepotrzebna mi bo mam prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tentengess Re: Powermed - duży problem IP: 95.156.221.* 14 lat temu jak orasz tym na budwie to się nie dziw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec alergika Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu widziałem prezentacje tego odkurzacza, akwizytor zachwalał w niebiosa POWERMED jest najlepszy !!!to tylko jego zdanie mnie nie przekonał do wydania tych paru tysiaków na odkurzacz może ktoś z was mnie przekona że powinienem kupić ten odkurzacz, jestem po rozmowie z alergologiem mojego syna i on tez stwierdził że to naciągactwo i pochwalił że nie dałem się wkręcic akwizytorowi jego zdaniem taki odkurzacz rozpyla zarazki i dla alergika jest to bardziej szkodliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Powermed - duży problem IP: 80.249.5.* 14 lat temu A co powiesz na to że Powermed ma certyfikat urządzenia medycznego? To tez twój lekarz zaneguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec alergika Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu nie przekonujesz mnie jak odkurzacz może mieć certyfikat urządzenia medycznego ? przejżałem dokładnie wszystkie informacje na powermed.pl i jakoś nie znalazłem tam tego certyfikatu uważam że alergolog syna ma racje rozmawiałem też z kilkoma znajomymi i tak samo uważają taki odkurzacz to tylko rozpyla zarazki z tej brudnej wody i jest jeszcze gorzej dla alergików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Tomaszewski Powermed Jest konkretny.! tylko idioci nie znaja! IP: *.1000lecie.pl 14 lat temu Ty rozpylasz idiotyzm powermed jest wpisany w rejestr urzadzen medycznych i zobacz sobie comowi jeden z lepszych lekarzy w polsce o POWERMED w tvn a jakby ten twoj lekarz zobaczyl na zywo funkce POWERMED to pierwszy by go kupil a Twoi znajomi poprostu sa za malo inteligentni zeby pomyslec i zadbac o swoj dom i zdrowie takim urzadzeniem niz wydawac na srodki czystosci do utrzymania porzadku w domu czy workow do odkurzaczy smierdzacych a potem w efekcie na lekarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Powermed Jest konkretny.! tylko idioci nie zn IP: *.actus-info.pl 13 lat temu TO NAPRAWDĘ FAJNY SPRZĘT, WART SWOJEJ CENY. DO TEGO DOSTAJESZ BARDZO PORZĄDNE NACZYNIA. PRAWDA JEST TAKA- CHCESZ TO KUPISZ NIE CHCESZ NIE KUPISZ. WIĘC JAK KUPIŁEŚ TO DO KOGO MASZ PRETENSJE?? WIDZIAŁEŚ CO KUPOWAŁEŚ PRZECIEŻ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mate Re: Powermed - duży problem IP: *.radom.vectranet.pl 14 lat temu a jak myslisz w czyim interesie chwalil cie alergolog????? boi sie,ze straci klienta? Powiedz temu lekarzowi zeby sie na studia wrocil. urządzenie zostało wlasnie wpisane do rejestru urzadzen medycznych. pewnie wszystkie certyfikaty tez sa wg tego konowala lipne. ciekawe czy jego dyplom tez jest lipny Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Powermed - duży problem 14 lat temu Prosimy o dane dot. tego rejestru / i ujetego w nim Powermeda /. Chetnie poczytamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek119 Re: Powermed - duży problem IP: *.centertel.pl 13 lat temu no faktycznie masakra, zobaczcie co się porobiło z tym syfem: princelionpolska.wordpress.com/ to oszustwo jest już wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manmar powermed leopard odkurzacz gisowatt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu właśnie wyszedł akwizytor i sprawdzam sobie informacje czy ktoś może mi powiedzieć co łączy te firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: powermed leopard odkurzacz gisowatt IP: *.dynamic.vectranet.pl 12 lat temu Nic tych firm nie łączy. Powermed ma dodatkowy filtr a Leopard tylko wodę. Jest rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłkoś Re: powermed leopard odkurzacz gisowatt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu hmmm... nic niełączy ??? kogo chcesz naciągnąć??? Leopard to poprostu stary model Powermed, jego sprzedaż zakończylismy już 5lat temu!!! :) dlaczego? to proste - silnik starej konstrukcji buczy ze własnych myśli nie słyszysz jak traktor i jakość materiałów słabiutka wszystko sie tak szybko zużywa wszystkie szczotki i wogóle nie ma o czym mówić nasz nowy POWERMED jest ZAJE.... FAJNY i ZAJE .. skuteczny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydzia2006 Re: powermed leopard odkurzacz gisowatt IP: *.play-internet.pl 12 lat temu skoro taki zajebisty to czemu po dwóch miesiącach odpadają części np. kółka, silnik się nagrzewa bardzo szybko,wilgotność zamiast obniżać to ją podnosi , a po wysłaniu do reklamacji twierdzą że tak ma byś , bo model mediline nie ma funkcji obniżania wilgotności , natomiast instrukcji pisze jak byk że jest i co z tym fantem????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra Re: powermed leopard odkurzacz gisowatt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu wygoń go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Powermed - duży problem IP: 178.218.238.* 14 lat temu proszę o jakiś kontakt w sprawie odkurzacza power med, kupiliśmy go wczoraj więc przysługuje mi 10 dni na zwrot bez podania przyczyny, czy panu udało się bez problemu oddać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miklosz michał hatta fargo consulting ul. freta 26 elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu czy ktoś z was natknął sie na tych oszustów ? akwizytor wpakował moim dziadkom odkurzacz po 8 godzinach pokazu niestety zapłacili gotówkom są dość majętni , teraz nie możemy ich z tego wyplatać zadne argumenty nie docieraja powiedzieli że zwrotów nie przyjmuja i ze nie sa wypożyczalnia można coś z tym zrobić ? pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZA Re: michał hatta fargo consulting ul. freta 26 el IP: *.42.13.157.alfanet24.pl 14 lat temu OSTRZEGAM! ODRADZAM! PRZEKAŻCIE ZNAJOMYM! Oddałam POWERMED w ustawowym terminie, straciłam kasę na zasadzie wyłudzenia, gdyż stwierdzono uszkodzenie bidonu (zbiornika na wodę). Nadmienię, że bidon otrzymałam od przedstawiciela w tym stanie (uszkodzenie to plastik odbarwiony najprawdopodobniej od Amola). W rozliczeniu wzięli sobie kasę za zbiornik (70pln) i za uszczelki, których na pojemniku NIE MA!!!!! Można sprawdzić budowę urządzenia na You Tube czy nawet na stronie Powermed. Wyłudzono ode mnie 153 zł. Nie zdecydowałam jeszcze, czy walczyć z nimi dla idei czy odpuścić sobie, bo ogólnie mi ulżyło, że nie mam tego dziadostwa w domu. Pozdrawiam pana Janusza C., przedstawiciela, który mnie tak wyrolował! „Bądź takim, abyś nie musiał czerwienić się przed samym sobą” (W. Hugo) – panie Januszu. Pozdrawiam firmę słowami przysłowia angielskiego „Ciężką ranę można wyleczyć, złej sławy – NIE”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: michał hatta fargo consulting ul. freta 26 el IP: *.dynamic.chello.pl 14 lat temu W jaki sposób udało się Pani oddać urządzenie? Też się do tego przymierzam, ale nie wiem czy mogę go zwrócić jeżeli jest niewadliwy. Kupiliśmy go wczoraj i chcę to załatwić jak najwcześniej. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: michał hatta fargo consulting ul. freta 26 el IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14 lat temu masz 10 dni na zwrot ustawowo napisz oświdczenie że odstepujesz od zakupu zapakuj odkurzacz i jedź do firmy oddać muszą przyjąć i nie mają prawa pobierać żadnych opłat z tego tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: michał hatta fargo consulting ul. freta 26 el IP: *.42.13.157.alfanet24.pl 14 lat temu Trzeba przeczytać umowę, na szczęście tu firma jest ok, podaje wzór wypowiedzenia. Trzeba zmieścić się w ustawowych dziesięciu dniach. Radzę zainwestować i jak najprędzej iść do rzeczoznawcy, który opisze faktyczny stan urządzenia. Firma na pewno weźmie sobie haracz, choćby na opłacenie prezentacji przedstawicielowi. Jeśli Pani wpłaciła jakieś pieniądze, to na pewno coś sobie urwą. A zgodnie z ustawą o niektórych prawach konsumenta, to firma ponosi ryzyko przez te 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
3alinka87 Re: michał hatta fargo consulting ul. freta 26 el 12 lat temu kobieta która u mnie była mówiła o tym że przyjedzie jeśli się rozmyślę a teraz umywa ręce wrobiła tez moją koleżankę , obie jesteśmy łatwowierne. bezprawnie też wyłudzają numery telefonów do znajomych rzeby walczyć o sprzęt piorący Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: michał hatta fargo consulting ul. freta 26 el 14 lat temu Przekazcie znajomym? Niestety w przypadku niektorych osob dziala zasada "jak sie nie przewrocisz, to sie nie nauczysz". Poddaja sie nawet 8-godzinnym pokazom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: michał hatta fargo consulting ul. freta 26 el IP: 63.141.201.* 13 lat temu Mój mediline to prawdziwa rewelacja. Używam go głównie w oborze przy wywalaniu obornika. Krowy dają więcej mleka a kury znoszą więcej jajek. Dzięki zastosowaniu olejków zapachowych w mediline pozbyłem się smorodu z chlewni. Dzięki czemy świnki są szczęsliwe i lepiej rosną. W moim przypadku koszt zakupu zwrócił się po tygodniu. Mogę nawt pompować nim gnojowicę, takie ma ssanie. Polecam wszystkim rolnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: michał hatta fargo consulting ul. freta 26 el IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu Odkupie chiński odkurzacz tylko nieużywany z gwarancją na 20 lat cena do 1000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: michał hatta fargo consulting ul. freta 26 el IP: 80.249.5.* 13 lat temu szkoda ci zdrowia dziadków ? lepiej jak ty ich oskubiesz z kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Powermed - duży problem IP: *.42.13.157.alfanet24.pl 14 lat temu ODRADZAM, OSTRZEGAM, patrz wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psuje się Re: Powermed - duży problem IP: *.42.13.157.alfanet24.pl 14 lat temu Jeżeli nowy produkt może zostać tak szybko uszkodzony, to znaczy, ze coś tu jest na rzeczy. Nikt o zdrowych zmysłach, kto wydał 4 tys. na urządzenie nie dąży do tego ,aby coś się zepsuło czy uszkodziło. Raczej obchodzi się z tym jak ze złotym jajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 14 lat temu Byłem przedstawicielem firmy konkurencyjnej dla powermed, i szacun dla Powermed !!!!! Robią swoje, mają dobry produkt, a moja była szafowa Rzepicha nie może tego wytrzymać, więc płaci nam dodatkowo za oczernianie Powermed, zamiast zająć się udoskonaleniem swojego odkurzacza, UWAGA NABYWCY POWERMED!!!!! Zwróćcie uwagę piszą o upadłości powermeda od 2 lat i co? mają się dobrze i będą mieli a ja mam dość siedzenia po pracy przy kompie i pisaniu bzdur na ich temat , Przepraszam powermed za wszystkie moje wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankomuzykant Re: Powermed - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14 lat temu byłem przedstawicielem Powermed we Wrocławiu przestrzegam odkurzacz kiczowaty niektóre elementy rozpadają się w rękach prowizja wysoka 1300 zł za sprzedaż, dobrze co nie, ale trudno sprzedać ludzie już nie są takie głupie jak kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Powermed - duży problem IP: *.42.12.231.alfanet24.pl 14 lat temu Brawo Powermed! Super pomysł, żeby zamydlić ludziom oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: przeczytac PRZED zakupem 14 lat temu wyborcza.pl/1,97654,12774293,Jak_sie_bronic_przed_naciaganiem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj2012 Re: przeczytac PRZED zakupem IP: *.tktelekom.pl 14 lat temu Witam, kupiłem to badziewie w maju, bo mam tak wspaniałą żonę. oczywiście na raty, bo nie posiadałem takiej gotówki. teraz mi się zjeb.. i zgłaszam do akwizytora i dzwonie do centrali i nic. chce to gó... oddać nawet za ceną tych 8 rat, za błędy i za głupotę trzeba płacić. bardzo proszę o jakie kolwiek możliwości oddania tego badziewia. dziękuję i pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: przeczytac PRZED zakupem IP: *.play-internet.pl 14 lat temu Posiadam powermed od ponad roku, moja siostra planuje zakup, więc chętnie odkupię od ciebie , podaj wartość i tel. to się skontaktuję. Ps, mój model działa rewelacyjnie, a jak nabywałem odkurzacz już pisali że firma ponoć upada, a tydzień temu dostałem od nich zestaw do prania, o dziwo ta firma oszust dostarczyła mi go za 1 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik powermed Re: Powermed praca IP: *.play-internet.pl 14 lat temu Pajacu jak myślisz, że przyjdziesz do pracy, nic nie będziesz robił, dostaniesz laptopa i telefon, oraz samochód to jesteś w błędzie, otwórz swoją firmę, i płać swoim przedstawicielom za obijanie się - długo nie pociągniesz, szukasz pracodawcy frajera ? to nie te czasy. Ja tu pracuję kilka lat, i jest spoko, - bo pracuję p.s. weź się za noszenie cegieł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Powermed praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu jestem w szoku własnie szukam ciekawego odkurzacza piorącego patrze ze sprzedaży bezposredniej bo chciałam zobaczyc odrazu pokaz jak go uzywac patrzyłam i na pawermedy i na kirby i prince lion itd jest tego trochę. smiać mi sie chce jak czytam te opinie klientów nie zadowolonych niby sama jestem konsultantem firmy która sprzedaje produkt na pokazach i nigdy nie zdazyło mi sie aby moj klient byl nie zadowolony zwroty sie zdarzaja ale ja je zawsze honoruję bo dzieki temu dbam o swoj rynek i wizerunek i nie musze sie chowac jak widze klienta któremu sprzedałam produkt mogę tylko powiedziec ze w kazej sprzedazy bezposredniej da sie zarobic czy to odkurzacze czy garki czy inne rzeczy ale nie jest to praca dla ludzi którzy szybko sie poddają i nie sa odporni na własnie takie opinie jak na tym forum pozdrawiam i wszystkim prezenterom pawermeda życzę powodzenia agnieszka moj produkt to www.ray.pl:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Transporter Re: Powermed praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu Na temat samego Powermeda nie powiem nic wiążącego, kupili go znajomi, ja go pożyczyłem i jako z odkurzacza byłem bardzo zadowolony. Ale przyszedł dzień prezentacji u nas w domu i skończyło się to wyproszeniem akwizytora. Dlaczego? Bo opowiadał bzdury, kłamał co do gwarancji i warunków umowy a poza tym nachalnie próbował wyciągnąć od nas numery do kilkudziesięciu osób. Koszmar, tacy pracownicy potrafią zniszczyć opinię każdej firmie,,, Odpowiedz Link Zgłoś
piterdum49 Re: Powermed praca 11 lat temu Power Med to niestety moja wielka pomyłka. Urządzenie niewygodne, pokraczne, głośne W porównaniu z centralnym odkurzaczem wymięka w przedbiegach. Nie używałem go przez trzy lata go wogóle. Od kilku miesięcy stosowałem jedynie tą słynną szczotkę tzrzepaczkę..................i po kilku godzinach pracy zepsuła się. Zniszczeniu uległ pasek zębaty. Wymieniłem sam bo już po gwarancji. Wiem że jednak znowu się zepsuje bo źle jest skonstruowane przeniesienie napędu i nie ma na to rady. Bubel !!!!!!!!!!!!!!!!! Po kilku dosłownie dniach zepsuł się wyłącznik w tej beznadziejnej szczotce. Oczywiście nie do naprawy. Jednorazówka z bardzo ciężkim dostępem. Jedyne lekarstwo zamiast tej chińszczyzny to polski wyłącznik przelotowy na kablu. Wspomnę jeszcze że na samym odkurzaczu trzeba tak mocno cisnąć przełącznik obrotów że w domu tylko ja mogę to przełączyć. Kompletna porażka. Zachwalaczy oszustów przepędzać na cztery wiatry . Ostrzegam. Nigdy więcej takiego dziadostwa nie dajcie sobie wcisnąc Frajer Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
piterdum49 Re: Powermed praca 11 lat temu Power Med to niestety moja wielka pomyłka. Urządzenie niewygodne, pokraczne, głośne W porównaniu z centralnym odkurzaczem wymięka w przedbiegach. Nie używałem go przez trzy lata wogóle. Od kilku miesięcy stosowałem jedynie tą słynną szczotkę trzepaczkę..................i po kilku godzinach pracy zepsuła się. Zniszczeniu uległ pasek zębaty. Wymieniłem sam bo już po gwarancji. Wiem że jednak znowu się zepsuje bo źle jest skonstruowane przeniesienie napędu i nie ma na to rady. Bubel !!!!!!!!!!!!!!!!! Po kilku dosłownie dniach zepsuł się wyłącznik w tej beznadziejnej szczotce. Oczywiście nie do naprawy. Jednorazówka z bardzo ciężkim dostępem. Jedyne lekarstwo zamiast tej chińszczyzny to polski wyłącznik przelotowy na kablu. Wspomnę jeszcze że na samym odkurzaczu trzeba tak mocno cisnąć przełącznik obrotów że w domu tylko ja mogę to przełączyć. Kompletna porażka. Zachwalaczy oszustów przepędzać na cztery wiatry . Ostrzegam. Nigdy więcej takiego dziadostwa nie dajcie sobie wcisnąc Frajer Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwis Re: Powermed - duży problem IP: 80.249.5.* 14 lat temu Witam, chętnie pomogę, proszę podać numer powermeda, datę i miejsce zakupu, choć coś mi tu nie pasuje, gdyż w serwisie nigdy nie było urządzenia naprawianego choćby dwukrotnie, więc czy na pewno jesteś użytkownikiem, czy raczej kolejnym pracownikiem konkurencji próbującym zniechęcić naszych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonka.m Re: Powermed - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14 lat temu nie jestem pracownikiem żadnej firmy z odkurzaczami, moi rodzice ( osoby starsze po 70-ce) zakupiły odkurzacz o tej szumnej nazwie Powermed rok temu był u naprawy już kilka razy pomimo że jest bardzo mało używany cały czas są problemy, odradzam wszystkim ten odkurzacz ja mojego Dysona nie zamieniłabym na Powermed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesława Re: Powermed Mediline- duży problem IP: *.cdma.centertel.pl 13 lat temu Kupiłam odkurzacz Powermed, który mi sprzedał pośrednik. Pokaz trwał do późnych godzin nocnych. Posrednik cały czas przekonywał mnie że ten odkurzacz leczy astmę i inne choroby. Jak sprawdzić wiarygodność firmy bo dałam mu swoje dane osobowe i podpisałam jakieś umowy których kopii nie posiadm. Jak powiadomić Bank Santtandert w razie oszustwa, by nie doszło do transakcji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Powermed - duży problem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13 lat temu Witaj ja chętnie go odkupie od twoich dziadków . ja posiadam jestem zadowolony , ale moi rodzice chcą kupić . podaj telefon umówimy się i go kupie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu Chcesz odkupic Powermed Mediline czy Gold Edition ? Ja chętnie pozbęde sie Golda tylko uprzedzam ma uszkodzony silnik nie naprawiałem duzy koszt. A ten Powermed Mediline to jakiś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulugula Re:Mediline Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu i co chcial kupić i się nie odezwał akwizytorek mediline jest pewnie bardzo zajety nie może odebrać telefonu i oddzwonić stara praktyka powermedowców dla wycisniecia naiwniaków namaksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuri21 Re: Powermed - duży problem IP: 212.244.210.* 13 lat temu Ja chętnie odkupię tylko jaka kwota?? mój tel.502-210-524 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sephstef Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu wytłumaczcie mi dlaczego tak wielu ludzi chce sprzedać tego powermeda za tanie pieniądze ? tanie w porównaniu z ceną za którą kupili na alegro gość usiłuje opchnąć ten odkurzacz za 1500 zł i nikt nie kupuje allegro.pl/odkurzacz-pioracy-powermed-gold-edition-pruszcz-gd-i3070265745.html moim zdaniem coś z tym odkurzaczem jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicho8 Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu tu jest taniej 900 zeta allegro.pl/powermed-gold-edition-okazja-i3088434810.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Re: Powermed - duży problem IP: 195.158.247.* 13 lat temu Zakupiłam urządzenie jakieś czas temu, jestem bardzo zadowolona. Poza właściwścami medycznymi, jest świetnym odkurzaczem, który nie wypuszcza kurzu z powrotem (tj w przypadku tradycyjnego odkurzacza) nie wiem skąd tyle negatwnych opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawziel Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu sprawdź jak wygląda filtr na wylocie i powachaj go ... :) akwizytor powiedział ci ze musisz go wymieniać co miesiąc ? założę się że nie i nie wiesz też pewnie ile to kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokos Re: Powermed - duży problem IP: *.bgnet.com.pl 13 lat temu właśnie rozebrałem po roku użytkowania tylną część i wyjałem filtr jest jak nowy nie trzeba wymieniać jeżeli używacie tego do sprzątania na budowie czy odkurzania gipsu to nie do tego to służy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Powermed - duży problem IP: *.kwidzyn.vectranet.pl 12 lat temu Chyba co rok bo też mam taki i wyraźnie w instrukcji jest napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fermi Re: Powermed - duży problem IP: 193.239.60.* 13 lat temu Taki sam świetny odkurzacz można kupić za 500 zeta a nie za 4 klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Powermed - duży problem IP: *.zeelandnet.nl 11 lat temu mam ten odkurzacz juz jakis czas odkurza super ale chciala bym wyprac dywan jak podlaczyc czesci piorace prosze jesli ktos ma dokladna instrukcje w opisie i obrazkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Powermed - duży problem IP: 80.249.5.* 13 lat temu a masz gwarancje, to kupie od ciebie, wezmę dla córki, ja używam 3 lata i jest o.k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muskat Re: Powermed - duży problem IP: *.cdma.centertel.pl 13 lat temu jak używasz 3 lata to masz jeszcze włoskiego powermeda a te chińskie medeline to do niczego sa ja mam włoski powermed a dla córki kupiłem ten nowy powermed mediline i jest problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Powermed - duży problem IP: *.dynamic.mm.pl 12 lat temu Witam Ja mam odkurzacz na gwarancji do sprzedaży. Tak się złozyło, że potrzebuję gotuwki i chętnie się pozbędę Powermeda.Jeżeli jest Pani dalej zainteresowana to zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosć23 Re: Powermed - duży problem IP: *.lanwik.pl 12 lat temu Witam jestem zainteresowany separatorem z golda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
3alinka87 Re: Powermed - duży problem 12 lat temu ja jestem klientem oszukanym i chcę to oddać . Peezenter który był umywa ręce i nie odbiera telefonu a firma robi problemy , jest w umowie napisane że mogę oddać w ciągu 10 dni a oni robią wszystko żebym tego nie zrobiła. tu i teraz oświadczam że jeśli nie odbiorą tego w ciągu 7 dni to zawiozę to na posterunek i za przechowanie zguby obciążę firmę, zgłoszę do prokuratury i rzecznika praw konsumenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 12 lat temu To jest właśnie styl działania tej firmy. Ja dzwoniłem do firmy, ale powiedziano mi, że kierownik oddzwoni, ale zrobił to 11-ego dnia aby poinformować mnie ,że minęło 10 dni i nie mogę oddać. Prezenter tego nie odbierze, musi sama Pani zawieźć lub wynająć kuriera. Mają dobrych prawników bo zdzierają z klientów kupę kasy, więc ani sąd ani prokuratura nie pomoże, ale myślę, że w końcu ktoś dobierze się im do d....Ja składałem doniesienie do prokuratury, ale nawet nie wszczęła postępowania. Nawet naprawy gwarancyjne robią jeśli im się dostarczy do firmy i to tylko w Poznaniu, albo wyśle kurierem. Mnie udało się oddać do naprawy we Wrocławiu, ale po naprawie przywiózł kurier za którego musiałem zapłacić. Trzeba sprawdzić u rzecznika praw konsumenta, czy jest to normalne aby ponosić opłaty, lub zawozić sprzęt do firmy, jeśli ma się gwarancję. Reasumując jeśli nie minęło jeszcze 10 dni proszę im to g...... zawieźć lub wysłać kurierem. Ja walczyłem z nimi ponad rok, ale już nie miałem siły walczyć dalej, ale jeśli więcej osób się zbierze można zrobić pozew zbiorowy, aby ukrucić działalność takich naciągaczy. Tel. 601694096, e-mail wchmur@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydzia2006 Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 12 lat temu Witam wiem że z nimi jest ciężko ,firma oszustów ciężko doprosić się nawet o jakiś telefon a co dopiero o serwisowanie,ja oddałam do serwisu, rzekomo jak pisze w instrukcji obsługi urządzenie wyrównuje wilgotność powietrza w pomieszczeniach ,jest to bzdura, przypuszczam że ze wszystkim co się deklarują , odesłali twierdząc że wszystko jest w porządku bo robili próby i u nich wyrównuje a u mnie nie wiadomo dlaczego nie,był nawet przedstawiciel pseudo firmy i stwierdził że rzeczywiście urządzenie podnosi wilgotność a nie obniża i cisza, przestrzegam innych którzy dali się nabrać i nie minęło jeszcze jeszcze 7 dni oddajcie to badziewie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 12 lat temu Popieram. Dziwie się, że jeszcze nikt nie zajął się działalnością tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3alinka87 Re: Powermed - duży problem IP: *.252.5.83.internetia.net.pl 12 lat temu u mnie podobnie konsultantka , która mi to wcisnęła na drugi dzień nie odbierała już telefonu alni odpisywała na sms a w biurze panie nic nie wiedza do niczego n ie upoważnione, siedzą tylko po to by naciągać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydzia2006 Re: Powermed - duży problem IP: *.play-internet.pl 12 lat temu jeśli nie minęło jeszcze 10 dni wezwij kuriera fedex oni współpracują z tą firmą wyślij na ich koszt bo jeśli tego nie zrobisz to zostaniesz z tym gównem w ręce potem się wszystkiego wyprą ,nawet jeśli masz to wysłać na własny koszt to to zrób warto ,potem nic nie zdziałasz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3alinka87 Zabierają odkurzacze, jak je odzyskać ? IP: *.252.5.83.internetia.net.pl 12 lat temu Ja to odwiozłam osobiście , ale im nie popuszczę zgłoszę gdzie tylko się da żeby nie oszukiwali już tak ludzi . Problem ma moja koleżanka , której przeleciało już te 10 dni , tylko że jej zabrali odkurzacz, ja sobie nie dałam, czy wie Ktoś może jak odzyskać swój odkurzacz ? Ja tam aż tak głupia nie jestem wole dać biedniejszemu skoro dobry i na chodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fumfa Re: Zabierają odkurzacze, jak je odzyskać ? IP: 92.60.138.* 11 lat temu Witam gdzie Pani oddawała odkurzacz? Była Pani umówiona wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodzik2014 Re: Powermed - duży problem IP: *.dynamic.chello.pl 12 lat temu Witam, a gdzie Pani oddała sprzęt? nam jeszcze nie minęło 10 dni, więc mam nadzieje, że jakoś pó jdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Powermed - duży problem IP: 80.249.5.* 14 lat temu Widzisz pajacu, od twojego wpisu minął rok a teraz powermed kosztuje ponad 5500 zł, nie masz pojęcia więc nie doradzaj innym źle, to tak jak pisanie o upadłości według konkurencji powermed upada od dwóch lat i co ?, wczoraj sponsorowali mistrzostwa Polski w skokach narciarskich w Wiśle, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Powermed Mediline- chińszyzna nie polecam IP: *.xomg.net 13 lat temu Uważam że nowy model odkurzacza Mediline jest zanacznie lespszy pod porzedniego modelu Gold Edition który z kolei był znacznie lepszy od Powermeda kótry był znacznie lepszy od Queen of Air. Mam je wszystkie kupione na raty i za gotówkę więc mogę bezpośrednio porównać walory użytkowe. Dziekuje firmie EkoLive że dzieki jej produktom zdrowotnym moje życie jest zdrowsze. Mój mediline Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary model Re: Powermed Mediline- chińszyzna nie polecam IP: *.182.64.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13 lat temu Nowy model jest znacznie lepszy. I co najważniejsze jest znacznie tańszy dzięki urzędowej zniżce na VAT. Czytałem o tym na forum o odkurzaczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu czy chodzi Ci o Radom? jezeli tak daj @ chetnie pogadam bo mam od jutra podjac tam prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokkiks Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu Ja zrezygnowałem z pracy w powermed mediline - jest wiele firm pewniejszych i z lepszą reputacją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Powermed - duży problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu witam miałem pokaz w domu i ten akwizytor kłamie byle sprzedać ten odkurzacz a te ścierki zakładane na rure niby pokazać jak się zbiera kurz to śmiech jak chciałem założyć te ściereczki na nasz odkurzacz to od razu powiedział że to samo będzie i faktycznie było nawet więcej ale pan od razu obrócił kota do góry ogonem i mówił że to wyrób medyczny sąsiadka kupiła mają jej wysłać i zobaczymy co jest warte . Dodam tylko że akwizytor po zakupie i podpisaniu umowy przez sąsiadke wypodnosił ceny tych przystawek tak że sąsiadka się denerwował a ten akwizytor dalej obracał kota do góry ogonem Odpowiedz Link Zgłoś