Dodaj do ulubionych

Pytania do seksuologa

IP: *.tomaszow.sdi.tpnet.pl 22 lata temu
Od dłuższego czasu zauważyłem że mam problemy z moim członkiem.Jak jusz
jestem podniecony i mój członek stoi to skórka nie schodzi z żołędzia do
końca tylko częściowo odsłania żołądź.Co może być tego przyczyną??A drugim
moim problemem są rowki w dolnej częśći żołędzia wyglądają one jak blizny.Co
to może być.Mam 18 lat a wydaje mi się że mój penis nie jest taki duży ma 15
cm co mam zrobić żeby był większy??Prosze o odpowiedz na moje problemy.Zgóry
dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Facet Re: Pytania do seksuologa IP: *.lublin.mm.pl 22 lata temu
      Wojtas nie przejmuj sie,ja mam podobnie.Stulejka - to nadmiar skóry na
      żołedziu,w sumie w niczym to nie przeszkadz (przynajmniej mi) najwazniejsze
      żebys mógł odsłonic cały żołędz ze skórki reką i wszystko jest wporzo.A 15 cm
      penis jest normalny.Mam podobny rozmiar penisa i moja dziewczyna czasami
      zastanawia sie czy nie jest za duży (nie jest ważny rozmiar tylko jaki jestes w
      łóżku) a nadmiar skórki na penisie moja dziewczyna bardzo lubi bo jak
      mowi "jest taka fajna i delikatna" także naprawde nie masz sie czym
      przejmować :)
      • Gość: sally Re: Pytania do seksuologa IP: *.chello.pl 22 lata temu
        Kochanie, pomyliłeś forum! jest przecież specjalne forum SEKSUOLOGIA!!!

Wejdź tam, a zapewniam cię, że znajdziesz mnóstwo postów na ten temat

Co ci przyszło do głowy, żeby tutaj zadawać takie pytanie?

Myślałeś, że gosposie ci pomogą?
    • Gość: Radek Re: Pytania do seksuologa IP: *.strzyzow.sdi.tpnet.pl 22 lata temu
      Dzien dobry, mam bardzo wazne pytanie lecz nie wiem do kogo sie z tym zglosic,
      moje życie zaraz przewróci sie do góry nogami POMÓŻCIE mianowicie mam 18 lat
      razem ze swoja dziewczyna rozpoczelismy piesczoty, jednak byly one tylko
      powieszchowne, konkretnie chodzi o to ze ona jest dziewica, ale jak sie
      kochalismy chcielismy sprawdzic jak to jest wiec niewkladalem jej do konca
      penisa jedynie bardzo plytko, tak ze raczej nieprzebilem jej blony dziewiczej,
      bo niebylo ani bolu ani krwawienia, jednak wydaje mi sie ze choc wlozylem jej
      tylko kawalek penisa moglo dojsc do malej erekcji, i nie wiem co o tym myslec,
      czy majac blone dziewicza dziewczyna moze zajsc w ciaze, nie stosowalismy
      zadnej antykoncepcji i robilismy to w najbardziej plodnych dniach dziewczyny,
      prosze o szybka odpowiedz jesli tylko to mozliwe Wiem ze pytanie jest dziwne
      ale nieczulem w sumie erekcji przestraszylem sie ejdynie tym iz mialem sluz na
      gornej czesci penisa, jednak niejestem pewny 100% czy to sluz... i nie wiem co
      w tym wypadku robic :(
      • Gość: Yalo Re: Pytania do seksuologa IP: *.vline.pl 22 lata temu
        Radku - mylisz pojęcia. Erekcja - to po prostu wzwód, czyli stan w którym twój
        ptaszek "stoi". To o czym mówisz to pojawienie się wydzieliny na czubku penisa -
        ale jeszcze nie wytrysk nasienia. No cóż, badania naukowe dowodzą, że w takiej
        wydzielinie mogą znaleźć się zdrowe plemniki zdolne do zapłodnienia komórki
        jajowej. No cóż - z ptaszkiem nie ma żartów. Na drugi raz - jak śpiewał zespół
        Big Cyc "załóż gumę na instrument".
    • Gość: Krzysztof biale krostki na penisie IP: *.devs.futuro.pl 22 lata temu
      u nasady penisa pojawily sie biale krostki otaczajce go w poziomie czy to
      oznaka jakiejs choroby??
    • Gość: kaśka Re: Pytania do seksuologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      moje pożycie z chłopakiem nie jest udane. Na początku wszysko wydaje się w
      porządku - jadnak kiedy zbyt długo chłopak powstrzyma wytrysk ma problem z
      dokończeniem stosunku - lub częstym zjawiskiem jest zbyt wczesny wytrysk.Co to
      oznacza? czy można to jakos leczyć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka