Gość: siostry IP: *.chello.pl 22 lata temu Na mojej pieknej bluzeczce pomimo prania i moczenia w ACE nadal widnieją pod pachami żółte plamy z potu. Jak je usunąć? Pomóżcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pati Re: palmy z potu pod pachami bluzki IP: *.elk.mm.pl 22 lata temu słyszałam że trzeba moczyć w gorącej wodzie z octem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: palmy z potu pod pachami bluzki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22 lata temu Niestety nie mam pojecia czym to usunac ale na przyszlosc uzywaj plynow do plukania zapobiega to wsiakaniu potu w tkaniny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristina Re: palmy z potu pod pachami bluzki IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 22 lata temu rozpuść tabletkę aspityny i chwilę pomocz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozowa24 Re: palmy z potu pod pachami bluzki IP: *.retsat1.com.pl 22 lata temu ja slyszalam od pewnej mądrej życiowej babki ze nalezy moczyc cala noc w kefirze, sprobuj moze podziala powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: palmy z potu pod pachami bluzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu a ja wiem czym: Vanish Oxy Action Max i zastosowac na plamy wg jednego z przepisow na opakowaniu zejdą na pewno mi zeszly Odpowiedz Link Zgłoś